Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesna,doktorka je toliko divna,budi bez brige,necemo je prepadati,samo je sa slobodnim vremenom kratka pa nije stalno u mogucnosti da prati sve i odgovara na pitanja i zahteve,pitacemo je svakako,ne verujem da ce joj to nesto zasmetati...pozzdravcic tebi.

Poslednja izmena:
Vesna, poslah ti poruku na pp. Nije valjda da nisam uspela. Sta li sam sad zabrljala?
Moj utisak ovako na nevidjeno , gotivna je koliko i ti , pa prema tome ... pomaze se kada je
to potrebno, a ne posle. Pa jel tako? Daj Boze da nam sto manje trebaju usluge drd.,
Nemojte zaboraviti da sam ja zdrava, ali oduvek smatram da dr., treba dati platu koliko
god trebaju - da se mogu posvetiti poslu.Svi su poslovi tesko i odgovorni, ali posao dr.,
je nesto specijalno i tu greska - skupo kosta. Oni su to odabrali, sigurno su spremni na
zrtve svakojake, znam da treba imati meru , ali zeno - ti si sad najurgentnija i ako nisi primila
moju poruku ovde mi napisi.
Pozdrav svima

Ma ajmo malo smeha:
Nova dijeta! Šargarepa, cvekla i krompir.
-Da se kuva ili prži?
-Jok! Da se kopa.

-Oče, jel mogu da se ispovedim?
-Što, zar nemaš tviter?

-U Srbiji ćemo imati dva smaka sveta. Jedan po novom, a drugi po starom kalendaru.

-Uzimati kredit je kao kad se neko upiški na mrazu. U početku toplo i fino..

-Živi brzo, umri mlad! - Deviza penzionog fonda Srbije.

-Ako mislite da niko ne misli na vas, probajte da ne platite nekoliko računa za struju.

-Srbija u NATO paktu, kao muda u polnom aktu - učestvuje, a ne ulazi.

-Sudeći po reklamama, u Srbiji postoje samo 3 problema: karijes, perut i menstruacija.

-Izmišljena nova torta po imenu Ministar. Ista je kao Napoleon torta, samo je bez jaja.

-Političar je kao čovek koji je ubio oca i majku, a onda traži olakšavajuće okolnosti jer je sad siroče.

-Horoskop je vrlo koristan. U životu neko je potpuno go.no, ali je zato u horoskopu pravi Lav.
-Lekovi pomažu, na prvom mestu, onima koji ih proizvode.

-Sa časa književnosti: Za one koji još ne znaju, Dostojevski F.M. nije radio stanica.

-Kad prelazite ulicu, uvek gledajte na kola, a ne na semafor! Semafori retko kad udare čoveka.

-Drage devojke, ako momak pauzira kompjutersku igricu da bi odgovorio na vas SMS, udajte se za njega!

Pa oprobah kopanje i ..... dobro dodje .Smesno me bilo gledati, ali spanac i grasak ponikli - danas sam pogledala.Nagurala sam svasta
nesto, valjda nisam posadila luk naopacke - njega nisam primetila - uglavnom nije lose i to nauciti. Smiri zivce fizicki rad.
Nato, a tek Dostojevski ..., a mene se ovih dana lepo prisetise .... iz sanduceta pocelo ispadati.
Ja cu njih , na izvesno vreme - ne sve , zaboraviti pa neka me se opet sete. Lepo od njih.
Pozdrav
Promasih popa - napredujemo u svakom pogledu

Poslednja izmena:
Definitivno je glavni problem moje neiskustvo sa forumima, tako da informaciju o poruci namenjenoj meni dobijam, pa sam mislila da je to pravilo. A usput, svi znate da sve ovo treba da prodje kroz cenzuru moderatora startno. Kako god valjda cu se utrenirati u buducnosti. Ja sam inache ranoranilac, pa nocne poruke tesko da pregledam.

E pa meni danas dan pun iznenadjenja!Odem na posao,u 9.30 me zove dr.iz Nisa-da danas odem i pocnem zracenje.Zbrzismo se muz i ja i evo-gotovo je prvo,a od sutra cu imati termin od 15.30 da bih mogla na posao da idem pa na zracenje.
U svoj toj jurnjavi,javlja se covek iz Sr.Kamenice i poziva na MR 29.12 u 9h(kaze na zahtev dr.Bogdanovic).Ja sam ipak sinoc resila da "zloupotrebim" nasu dr.OD MILION DOLARA,napisala joj pp.a ona je stasno efikasno odreagovala.Bas sam joj zahvalna,a i forumasicama koje me "pogurase":heart:

O Bikilix ti se u dobru firmu udenula.... pa drzavna je.... a neka je bar nekome
koliko-toliko sigurno. Tebi je to sada jako bitno. Valjda imaju razumevanja?
Pozdrav
Ma nije ni ovde kao sto je nekad bilo,ja sam u pio vec 12 godina i sve je teze i teze,a razumevanja ima,necu da gresim dusu,sad sam na laksem radnom mestu,ne radim sa strankama.
pozz

Odlično Vesna,supeeeeer :super:!!!Baš mi je drago da je sve tako lijepo ispalo! A i u moje ime jedno VELIKO HVALA za dr. od milion dolara (ma nisam ja to za džaba rekla ) :heart:!
E svaka ti cast na otkricu ove doktorke,vidis vec si 2 ,,koleginice,,sa foruma spasila agonije,cekanja i iscekivanja rezultata,VELIKO HVALA i tebi kao i dr.Bogdanovic
:zag:

POSTOVANJE NASOJ drd., i sta reci vise...
Neupadljivo se oglasila , jedva vidismo.... pa i to ide u prilog ...
Bikilix, nije moguce izbeci .... zazeleni se ono, nemam pojma sta ...a
i razveseli me . I nemoj da se vadis da tamo nije kako je nekad bilo,
i tvoje usluge ima da koristimo, a ti lepo neguj odnose. Imam privremeno resenje
18 meseci i nemam pojma ciji posao je dalje traganje, a nisam jos ni spremna
za sva ta cudesa. Penzija i ja ... napisah i to , ali reci udovica i penzija ne
mogu prevaliti preko jezika. Jos nisam...
Boze zdravlja nasim doktorima, a pameti - onima koji im zagorcavaju zivot
kojekakvim pravilima .... pa jel tako?
Valjda im i mi nekada, nekako, pripomognemo , a ne samo da ih grdimo.
Ima da bobmbardujemo Ministartvo i Fond- makar protesnim pismimima.
Iscitajmo Zakone i Pravilnike - tezak posao - nije moguce snaci se, Sizifov posao
al... ima ko zna - pa da olaksamo izuzetno odgovoran posao doktora.

E pa danas je dobar dan. Vesna krenulo, a kod tebe - jedino je to i moguce.

Pa efikasne smo ti mi iz Vojvodine . Nista dangube i ima kad, a jedino sporo
divanimo.....

Pa sva sam se nesto uzludila... bas si me obradovala i ti i drd...

Poslednja izmena:
a Sofija izgleda prezauzeta - pa se ne oglasava.
Citam je na ostalim temama... polagano ulazim u stos i
ima BAS svasta . Malo sam se i razocarala.Nivo komunikacije
jezovit....zaglibismo prebrzo..... teme najmanje zivotne ili
ja nisam naisla na iste , al istrazujem.

Sofija , htela sam upotrebiti smajlic da joj mahnem - kad ono gace,
a evo nadjoh:bye:

LikiLee-ma ti si jedna bas aktivna i vedra zena!Nije depresija za tebe!Samo si zastala jer te muka snasla,tugovala(i tugujes)na zdrav nacin...Ali shvatas da je zivot-zivot i uz tugu,da i dalje ima lepog i da ne treba bacati svoje dane.I ja ulazim u 3.godinu borbe sa ovim cudom,ali nisam se ja sve ovo vreme samo lecila-istovremeno sam i ZIVELA maximalno sto se moglo!I dalje cu tako!
Za sve nas
n015.gif
Zivi bili!

hehe.. rekla bi Lilihip. Pa bogami vidosmo..... ide to tebi... i samo tako nastavi, a ja kada se
saberem.... islo je to i nama..., meni . Prosto, nisam tip koja zivi, a nije joj lepo. Napravim da
bude lepo, sta god to bili. E sad, ovo je nesto skroz drugacije i znam da ce biti lakse, al ne ide
na silu.

Ma gde nadjes sva ta cudesa sto ubacujes? Idem da istrazujem .
Molim te- jedi slanine i belog ,crnog luka i kiselog kupusa.Nema dijeta i posta.
I neka se oseti .... sta te briga.

Moja drugarica iz Osijeka kaze da je mislila da ce se pretvoriti u beli luk- toliko ga je jela i jede
12 godina.

E svaka ti cast na otkricu ove doktorke,vidis vec si 2 ,,koleginice,,sa foruma spasila agonije,cekanja i iscekivanja rezultata,VELIKO HVALA i tebi kao i dr.Bogdanovic
:zag:

Ma tu smo da pomažemo jedni druge na bilo koji način,zar ne!?A u ostalom i meni su je "otkrili" tj,uputili me njoj moji doktori i hvala Bogu da je tako,pa i ja mogu vama da pomognem!Veliki :zag: za sve drugarice sa foruma!

E pa meni danas dan pun iznenadjenja!Odem na posao,u 9.30 me zove dr.iz Nisa-da danas odem i pocnem zracenje.Zbrzismo se muz i ja i evo-gotovo je prvo,a od sutra cu imati termin od 15.30 da bih mogla na posao da idem pa na zracenje.
U svoj toj jurnjavi,javlja se covek iz Sr.Kamenice i poziva na MR 29.12 u 9h(kaze na zahtev dr.Bogdanovic).Ja sam ipak sinoc resila da "zloupotrebim" nasu dr.OD MILION DOLARA,napisala joj pp.a ona je stasno efikasno odreagovala.Bas sam joj zahvalna,a i forumasicama koje me "pogurase":heart:

svaka cast dr Bogdanovic trebalo bi da ima vise takvih kao sto je ona

Definitivno je glavni problem moje neiskustvo sa forumima, tako da informaciju o poruci namenjenoj meni dobijam, pa sam mislila da je to pravilo. A usput, svi znate da sve ovo treba da prodje kroz cenzuru moderatora startno. Kako god valjda cu se utrenirati u buducnosti. Ja sam inache ranoranilac, pa nocne poruke tesko da pregledam.
Tek sad sam videla da je nasa dr.sa nama:zpozdrav:z:girl:z:gs::heart:
slicice govore vise od milion reci:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back