Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo svima , evo dodjoh do neta na tren , na mom poslu gde svratih na kratko , puno vas sve [oppozdravljam i hvala sto mislite na mene , petre ja nisam tad imala kredita pa ti nisam odgovorila a bas me obradovala tvoja poruka , bikilix hvala ti puno , i va,ma svima sto pitate za mene , sad je zuc i bolovi prosli , ali bas me bolelo , sve u svemu sad sam dobro , cekam skener u februaru pa na osnovu toga znacu sta dalje , net valjda uskoro , u moru nekih racuna nije mi bio bas na prvom mestu ali je puno zabavnije sa njim , ovako tuzno , ali bice bolje , nisam uspela iscitati sve ali nadam se da ste mi svi dobro , puno vas pozdravljam i ljubim sveeeeeeeeeeeee:heart:

Ma da si ti samo nama ziva i zdrava, sta te briga za kilazu!! Kako dosla tako ce i da ode!! Bas mi je drago da si dobro i da si uspela da nam se javis, vala si nedostajala ovde!! Ajde pa da se cesce javljas!!! :heart:

El Lilihiiiiiiiiiiiiiiip,pa hvala Bogu da nam se javljaš konačno :worth:!!!! Ma samo da si ti bolje pa biće i net i manjak kg,sve se to da riješiti,što bi kod nas rekli: živa glava sve riješava! Veliki pozdrav :zag: :bye:

Ej vi svi - pa zar niste primetili da nam se prikljucila drd DOKTORICA OD MILION I KUSUR DOLARA. kako kaze Bikilix.
Dobro nam dosla dr., meni je ovo UTISAK SVIH UTISAKA i zelim ti / mi smo ovde svi na ti / sto manje ovakvog posla, ali kada
je vec tako - odna puno uspeha u poslu. Iako nemam tkav problem, veoma sam se obradovala i hvala ti na ovoj gesti.

Pozdrav svima, Bikilix opasnica si teska ... podvuces se svima pod kozu. Meni jesi

Valjda ne preteraste za Svetog Nikolu pa bas o nevidoste....
Meni je nocas bilo slabo od jela, a odvikla se od vece kolicine, ali svasta po malo pa ispalo previse.

Poslednja izmena:
Ja bas ne razumem zasto Lilihip nije u prilici da malo prekine bolovanje. Kakve to ima poslodavce i kolege?
Makar jedan mesec da bude 100% . Malo raducka pa prekine , kad vec moramo da se snalazimo .
Moja preporuka je da zakljuci bolovanje, pocne da radi - pa koliko moze. Zasto da ne? Nema tu pardoniranja.

Besna sam na drzavu sto je tako neosetljiva i bilo bi dobro da i oni ovo citaju. 65% i jos bolesni ovako.
Lakse je biti bez svega, a biti zdrav. Nekako se vec snadjes, ali ovo.... mene to jako ljuti, a posebno
sto nije moguce bilo kakvu akciju pokrenuti pa da se to promeni. Danas mislim da vise nema onih koji foliraju
/osim drzavnih cinovnika/ pa da takav Zakon ima smisla . Ranije jeste, ja sam prva koja je isla nazdravo na
bolovanje, a bilo nas je puuuuno. Joj bili smo grozni , shvatih to tek kad sam postala privatnik.

Poslednja izmena:
Dobar dan svima,prvo da vam kazem da mi je ovo prvo iskustvo sa nekim forumom i da sam se prijavila inspirisana vasim komentarima, a i obecala sam Bilkilix da cu se pridruziti. Ja sam dr od milion dolara:-) sto zaista zvuci fantasticno i hvala vam na tom komentaru, a ubuduce cete moci da me konsultujete za sve vrste snimanja u onkologiji, odnosno kada sta treba i kojom dijagnostickom metodom. Radiolog sam u Centru za imaging dijagnostiku u Sr.Kamenici, radim ovaj posao sedamnaestu godinu, bavim se MR,CT i UZ dijagnostikom, a magistrirala sam i doktorirala na dijagnostici patologije dojke (pracenje postterapijske dojke sto je isvima vama inteesantno kako vidim). Gledacu da vam odgovaram najbrze sto mogu, ali se unapred izvinjavam ako vam ne odgovorim odmah, jer imam brojne obaveze. U sustini vam je najvaznije da imate adekvatnu informaciju.
Veliki pozdrav

Prvo da vas srdačno pozdravim i poželim vam dobrodošlicu na našu temu dr od milion dolar,tako sam vam ja dala nadimak kada sam vas prvi put vidjela u maju ove godine! Jako mi je drago da ste nam se pridružili,prosto sam sretna što će te biti tu uz nas i davati nam savjete iz prve ruke,a naročito što imate sada već i svoja dva pacijenta na forumu!Toliko od mene za prvi put,a uskoro vam pišem i sa ponekim pitanjem! Veliki pozrav

Gaga, znas pored Vesne i Sofije, dobra volja ove drage zene mi nekako daje nadu ....
Sve je vec i tako tesko i sumorno, a posebno neosetljivost na tudje nevolj , ponekad
pomislim da je sve izgubili smisao, a opet - vidim da nije. Uvek nesto obraduje...
Pozdrav tebi

I ti izgleda vilujes kao i ja .

Ja poslala internet prijavu za MR u S.Kamenici,stigao mi termin-30.04.2012:(Bas sam se neprijatno iznenadila,prosle godine u zimu tako sam zakazala za 3 nedelje.previse je 4 meseca za ovakva stanja,a opet-malo aparata,puno bolesnih).
Slavu smo lepo pregurali,dragi ljudi,puno smeha...:cool:

Mislim da dr., iz Kamenice, nije stigla procitati sve postove - pa nije zgorega da joj napises na pp - mozda moze da ubrza.
Nekome nije najhitnije, ali trenutno - tebi jeste. Dobro , tek je upoznasmo, ali nema bas mnogo vas gde je toliko sve jako
urgentno. Zaboga , ja bih tebi ladno pisala iako si u guzvi, a ona jeste, ali opet sad je nuzno pomoci.
Pozdrav tebi i drd iz S.Kamenice i zovem i ja nekoga sutra - pa se pisemo.

Hvala doktorki sto nam se pridruzila,svaka cast,odrzala je rec,to govori o njoj pored toga sto je lepa da je i veliki covek:super:Zeza me net na poslu pa ne postizem da kuckam,Likili,poslacu ti cim budem mogla na pp,sve vas ljubim i citamo se:heart:

Bikilix i ostale, nemojte kukati na kilograme. Ja se sva spekla, ko saraga, zaista i postajem zloca, a znas da su popunjeni onako pitomi - uglavnom dobrice.
Naucis da ih nosis... tvoje su i uvek sam se divila onima - koji su tu tehniku savladali - pa im dobro u svojoj kozi. Meni uvek nesto smetalo kod mene- pa kad
se setim onih sumanutih dijeta, naravno kada sam bila mladja. Ajde da nisam lazno skromna - dobro sam izgledala, pa sada kad me vide.... vec mi idu na
zivce sa komentarima. Jos uvek...ne marim za sebe, al moracu nesto promeniti. Sada izgleda moram savladati tehniku voljenja sebe, a zapravo .... postadoh
lenjivica za sve.
Budite zdrave debeljuce i sve vas grlim.

I poludeli su sa racunima i opomenama. Idem nesto platiti, a tako mi je zao tih parica- vama bi bile korisnije.

Poslednja izmena:
E lako je tebi Liki da pricas tako kad ti nisi debeljuca,meni svi kazu da super izgledam ali ja poludim kad trebam da se obucem:dash:
Sve mi kipi,zateze,nervira me i ubija u pojam:evil:
Trcanje mi ne gine,samo treba da pocnem:roll:
Pozdravcic tebi:heart:

Bikilix, nosi komotnije , onako sljampavo- pa se nece bas ni videti, a bice i ugodnije.
Ja brus nisam nosila 25 godina. To mene steze, jedino kada moram ,zarad nekih prilika,
pa prezivim.Igra boja ti tu pomogne, pa valjda znas....
Pozz

Za pocetak - praktikuj brzo hodanje i jedi u pristojno vreme, pred spavanje ne, a dorucak koliko hoces,
rucak onako, slatko - bas da te zelja mine ... onako sve u meri. Gojila sam se od nervoze...dosade, a ne
zato jer sam bila gladna. Istina , sve ide iz glave. Ona tvoja slika u kupacem - to si bila ti? Ako je to, e
nemas sta da brines .

Poslednja izmena:
Ne brinite cure,ja sam u prvoj turi lecenja dodala,za 5 meseci hemioterapije oko 8kg.Sada imam 15kg manje,a samo sam 4 meseca bila na biljnoj ishrani uz umerene setnje.I za divno cudo,sada kilaza ne raste tako lako kao nekada,a jos sam i u menopauzi.Ostala mi je navika da rano doruckujem(ranije to nisam radila)i da jedem cesto-a jedem malo,ne ogladnim bas nesto..
I ja sam nekada nalazila 300 mana svome telu,drzala dijete itd.Sada se stidim toga,i zahvalna sam mu sto je tako jako da izdrzava sve ove torture kojima sam izlozena vec pune 2 godine!I sto slusa komande mozga da ne prima maligne celije unutra!

Mislim da dr., iz Kamenice, nije stigla procitati sve postove - pa nije zgorega da joj napises na pp - mozda moze da ubrza.
Nekome nije najhitnije, ali trenutno - tebi jeste. Dobro , tek je upoznasmo, ali nema bas mnogo vas gde je toliko sve jako
urgentno. Zaboga , ja bih tebi ladno pisala iako si u guzvi, a ona jeste, ali opet sad je nuzno pomoci.
Pozdrav tebi i drd iz S.Kamenice i zovem i ja nekoga sutra - pa se pisemo.

Pa mozda nije o.k.da koleginicu prepadamo cim se pojavila ovde nekim zahtevima:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back