bas lepa vest za te ljude sto dobise bebu posle 20 godina!Znam kolika je to radost,cesto ucestvujem u takvim dogadjanjima na poslu!
Ja se spakovah(jedva),posle zaista lepih dozivljaja vracam se u svoj svet.I to me raduje-uzelela sam se!
Da medicina svojim drakonskim metodama mnogima pomogne-sigurna sam,evo bas ova kuma kod koje sam, imala je u 33 god.u trudnoci-uznapredovali karcinom-operisana,izlozena zestokoj hemio,zracena-i Bogu hvala,dobro je vec 18 god.Imam i sama primere mnogih pacijenata koji su pregurali karcinom uz svu terapiju(sto ja kazem-preziveli i bolest i lecenje,he...).
Ni meni se ni malo ne dopadaju te terapije gde trujes celo telo.Ali kad te snadje-cik budi hrabar pa kazi-ja necu!A zivi ti se!Znas kako je zivot lep.kako trebas svojoj deci,roditeljima....
Ja sam u grupi gde,na zalost,ni mnoge hemio ni zracenja ne donese rezultate.Sada kad dodjem kuci ceka me odluka sta raditi...medicina je ponudila ono sto zna i ima-opet zracna terapija,nova hemio...ja se pitam koliko ima logike sve to?!Kako ovaj recidiv ne napreduje brzo sve vise mislim da nista ne krecem,samo da kontrolisem marker,pojacam zdrave principe ishrane(i onako ce sada Bozicni post,ja postim vec godinama).E sad,ako nesto bukne,mozda se uplasim i prihvatim terapije...Ne znam,tesko je to odluciti.A osecam se tako dobro,zdravo,puna sam energije...cudan mi je put dat,ali ja idem njime opet puna volje i ljubavi prema zivotu!