- Poruka
- 6.981
Dobro jutro!!! Pije li se kafa?
Dobro jutro !!! Ja se spremam,da idem kod urologa ,imam zakazano u pola 11h,danas ce da mi odredi neku terapiju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro!!! Pije li se kafa?
Hvala devojke na podrsci,zlatne ste!Javljacu vam se i prenositi atmosferu.A uhvatila me radost,kuma i ja se svaki dan cujemo na Skype i vec u "sitna crevca"planiramo gde cemo i kako![]()

Javi sta su ti rekli. A nije bitno sta pijes, bitno je da si u dobrom drustvuDobro jutro !!! Ja se spremam,da idem kod urologa ,imam zakazano u pola 11h,danas ce da mi odredi neku terapiju!Inace ne pijem kafu,pijem kuvani sok od paradajza!
![]()

Javi sta su ti rekli. A nije bitno sta pijes, bitno je da si u dobrom drustvu![]()

E svaka ti je na mestu, ka Njegosu![]()
More, kako se otkacih od hormona, tako mi se i raspolozenje popravilo, i sad je na zavidnom nivou

Tako i treba![]()
More, kako se otkacih od hormona, tako mi se i raspolozenje popravilo, i sad je na zavidnom nivou
![]()
![]()
![]()

Javi sta su ti rekli. A nije bitno sta pijes, bitno je da si u dobrom drustvu![]()
Nadam se da mogu,valjda me nece nista boleti,nisam raspolozen za seckanje !!!<3

Narode,pozdrav iz Bgd!Uzivam sa mojim studentima i srecna sam sto,posle duzeg vremena,dodjoh u Bgd.a nema snimanja,pregleda...samo lepe stvari!
Petre,drago mi je da si prebrinuo.
Narode,pozdrav iz Bgd!Uzivam sa mojim studentima i srecna sam sto,posle duzeg vremena,dodjoh u Bgd.a nema snimanja,pregleda...samo lepe stvari!
Petre,drago mi je da si prebrinuo.

Necu menjati potpis-jer dok zivis-nesto pobedjujes!Tako cu se potpisivati do svoje 86.godine,a onda odoh da gvirnem sta ima "tamo"!He...Posle kise uvek dolazi sunce! Drago mi je zbog tebe.. Uzivaj!
P.S. Kad menjas potpis u pobedila sam?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Narode,izvolite-castim!Odobrena viza!Procedura je bila kratka i formalna.sad mogu da se pakujem,spisak vec imam,he...
.
Znaju oni da nema sale sa tobom... A sad postupi po spisku..To sto drugima zelis da ozdrave nije sebicno.. Naprotiv, bas je lepo.. U pravu je Vesna, pisi malo o sebi, kako se ti osecas. Nikog ovde neces da opteretis, a tebi ce biti lakse ako taj teret koji nosis podelis sa drugima.. Svi smo ovde u istoj prici... Neko je poput tebe i Petra izgubio svog najdrazeg, neko se jos bori i pobedjuje kao Vesna.. Otvori se malo i pisi o sebi! Evo ja ti nudim svoje rame za plakanje! Bice ti udobno, jer ima ga...Draga Vesna,prelepo .Bravoooooooooooooooooo.
Od kad mi se desila mamina smrt,delujem sebi sebicno u smislu da najvise zelim da ozdrave ljudi od karcinoma.
Morate da pobedite.A zelim ti od srca da osvojis Ameriku.
Ja da sam na tvom mestu,uh u L.A bi fatala raznorazne....