Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pije se kao i obicno,pretresaju se desavanja od vikenda...
Petre,drzimo ti palceve mada sam ja od pocetka ubedjena da je kod tebe neka upalica i da nemas razloga da brines,uz odgovarajucu terapiju bice to sve ok:ok:
javi kako je proslo,pozz:bye:

Javi sta su ti rekli. A nije bitno sta pijes, bitno je da si u dobrom drustvu :zper:

Bio sam kod urologa,i kaze da ukoliko mi bude cista pravila probleme tipa bola,bilo kakve nelagode u toj regiji,idem na odstranjivanje tog cuda,a ako ne ,nista,samo ce mi ukljuciti povremene kontrole na godinu-2!

Ostali ,kako ste ??? :D
Gde nam je Lili,nema je dugo da pise !!! :D Lili ,javi se !!! ;)

Draga Vesna,prelepo .Bravoooooooooooooooooo.
Od kad mi se desila mamina smrt,delujem sebi sebicno u smislu da najvise zelim da ozdrave ljudi od karcinoma.
Morate da pobedite.A zelim ti od srca da osvojis Ameriku.
Ja da sam na tvom mestu,uh u L.A bi fatala raznorazne....

e030.gif
e030.gif
n055.gif
n055.gif

Narode,izvolite-castim!Odobrena viza!Procedura je bila kratka i formalna.sad mogu da se pakujem,spisak vec imam,he...

Draga Vesna,prelepo .Bravoooooooooooooooooo.
Od kad mi se desila mamina smrt,delujem sebi sebicno u smislu da najvise zelim da ozdrave ljudi od karcinoma.
Morate da pobedite.A zelim ti od srca da osvojis Ameriku.
Ja da sam na tvom mestu,uh u L.A bi fatala raznorazne....
To sto drugima zelis da ozdrave nije sebicno.. Naprotiv, bas je lepo.. U pravu je Vesna, pisi malo o sebi, kako se ti osecas. Nikog ovde neces da opteretis, a tebi ce biti lakse ako taj teret koji nosis podelis sa drugima.. Svi smo ovde u istoj prici... Neko je poput tebe i Petra izgubio svog najdrazeg, neko se jos bori i pobedjuje kao Vesna.. Otvori se malo i pisi o sebi! Evo ja ti nudim svoje rame za plakanje! Bice ti udobno, jer ima ga... :)

Dobro jutro, evo mene posle duzeg vremena... Pre dva meseca sam imala operaciju na unutrasnjoj strani butine dobrocudnog tumora mekog tkiva, rana je zarasla, nista me ne boli, ne gnoji, ALI sinoc dok sam se tusirala sam primetila jedan koncic da viri... Jako je cvrst, da li ce sam ispasti, ili da odem da mi ga izvade?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back