Pa ako je tako onda , probam i to. Poznanik, drugar nam ima privatnu praksu, psihijatar. Kada ga sretnem, ja samo mahnem, zurim, sve necu da me pita kako sam.
Znas , ja sam se bas izolovala , a ucestvovao je od operacije moga supruga ,ne kao psihijatar, jer njemu nije to trebalo, nego nam je pravio jelovnik, preporucivao namirnice koje treba konzumirati, malo se angazovao ranije zbog brata, pa je verovatno usao u tu temu sa ishranom, cesto se sretali u kaficima, pijuckali, bio vrlo optimistican u pogledu njegovog oporavka, pa na neki dan pred smrti , bili zajedno.... , a ja se junacim, a pucu, necu ni znati da sam pukla. Kod njega mi bas tesko ici, a bar cu se dobro isplakati.Krenu suze i kada ga sretnem. Jos proletos mi je rekao da dodjem po neke antidepresive, a ja .... kao , sta to moze da mi pomogne.
Poslusam te i odoh u ponedeljak. I sad placem....
Promasila sam Forum, ovim hrabrim zenama ovo nije nuzno citati, pa ti pisem kako je na nekom drugom, a eto, dobro da jesam, inace me niko nebi naterao.
Pozdrav i hvala na strpljenju svima
Znas , ja sam se bas izolovala , a ucestvovao je od operacije moga supruga ,ne kao psihijatar, jer njemu nije to trebalo, nego nam je pravio jelovnik, preporucivao namirnice koje treba konzumirati, malo se angazovao ranije zbog brata, pa je verovatno usao u tu temu sa ishranom, cesto se sretali u kaficima, pijuckali, bio vrlo optimistican u pogledu njegovog oporavka, pa na neki dan pred smrti , bili zajedno.... , a ja se junacim, a pucu, necu ni znati da sam pukla. Kod njega mi bas tesko ici, a bar cu se dobro isplakati.Krenu suze i kada ga sretnem. Jos proletos mi je rekao da dodjem po neke antidepresive, a ja .... kao , sta to moze da mi pomogne.
Poslusam te i odoh u ponedeljak. I sad placem....
Promasila sam Forum, ovim hrabrim zenama ovo nije nuzno citati, pa ti pisem kako je na nekom drugom, a eto, dobro da jesam, inace me niko nebi naterao.
Pozdrav i hvala na strpljenju svima

Vazno je da ste Vi bolje ,a za te tehnicke nazovi probleme se ne sekirajte,to je nejmanji problem!!!
..
Vidim,raspisali ste se,nedostajali ste mi svi
Evo ja se namucih da na ovom mom istorijskom profilu postavim neke slicice i naravno sve sam izbrljala,ma nije to za mene
Ja cekam svoje rezultate krvi,u subotu sam konacno uspela u Inepu da izvadim to malo krvi
pa ako mi te vrednosti jos nisu spale odoh opet ja na bezanijsku kod onkologa,opet Jovo nanovo
Lilihip,nadam se da si dobro,proci ce i ova tura otrovcica pa ces opet biti ko zmaj
Pozz svima

da te ceo svet razume
Bravo zenska!!!!