joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
Najzad se docepah kompjutera,kao sugava sam bez njega(monitor crkao).
Juce-ponor pa nova nada!MR pokazuje da moja karcinom ne samo sto nije smanjen nego se nesmetano razvijao dok sam se ja patila sa hemio terapijom!Zahvatio je i misic ispod dojke!
Zatim je usledio razgovor i pregled kod hirurga,koji je ocigledno kompletan doktor,analiza slucaja i predlog da se bacim na duple doze Novaldexa(moj tumor je sada estrogen pozitivan),ako to pokaze da "radi"sledi mi velika operacija,ali imacu cime da se pokrijem posle operacije!Nada je moja velika
Malo mi je zao sto sam vas ovde uopste obavestila o nastavku moje bolesti.Znam kako ce nekom,ko se odskora bori delovati ovo porazavajuce-toliko terapije,hrabrosti,pozitive...al nikako da se maknem na bolje.Ali znajte,nauka sada to izucava,postoje ljudi sa takvim"sklopom gena"(da uprostim)na koje ne deluju mnoge vrste hemioterapije.Retki su,tako da se ovakva situacija,kao moja ne vidja bas svaki dan.
Ja sam skroz mirna i pozitivna,osecam da mi je zivot namenio tezi put,ali i to da cu se uspesno provuci kroz"igline usi".![]()
Ovo je kljucna recenica, ovo je tvoj potpis i na ovaj nacin razmisljanja jos cemo mi sa tobom ludovati i putovati