Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da;ne jede se :svinjetina,dimljeno meso,przeno meso,bilo sta gde ima konzervansa,suhomesnato ne,ne vegeta,ne supa is kesice,i ne kafa,ni kupljeni sokovi.Jel i nekom od vas to zabranjeno.Kazite mi molim vas.pozdrav i hvala.

Bila sam u novembru na Kanceroloskoj nedelji u Beogradu i imali su Forum za pacijente sa odlicnim savetima nutricionista,Da,te stvari treba izbaciti(ja kafu nisam,u stvari prosle godine NISTA skoro nisam menjala,a sad kad je mnogo gusto menjam rado)Preporucen je brokoli svakodnevno,to je biljka kojoj je i medicina odala sva priznanja u borbi protiv raka.Rekose-belo pilece,riba,voce,povrce,malo badema,lesnika,oraha...Ja sam sve zivotinjsko izbacila,par situacija mi pokazalo da u mom slucaju to smeta.

Moja mama je imala juce drugu terapiju iz crvene boce.Lekari joj pohvalili krvnu sliku.Cak su nas i pitali sta radi,sta jede pa joj je super krvna slika.Bolja joj je krvna slika nego kada je bila najzdravija.Samo je danas imala malo temperaturu,38, sa 5 .Primila diklofenak u domu zdravlja,i sad je super.Malo shizela jer joj kosa opada,al smo je skratili skroz i resili problem.
Ako nekom treba za krvnu sliku,evo sta smo sve koristili.Ekomer ,po 2 kapsule na dan ujutru i uvece,caj od koprive 1-2 solje dnevno.Iscedjen sok od cvekle,sargarepe i jabuke sa limunom i medom,po 300-400 grama dnevno,5-6 cena velog luka dnevno,po 1 kg svezeg voca dnevno.,pola kilograma podsirenog sira[tubosak i surutka [dnevno],sve ostalo normalna hrana.Napisala sam ovo ako nekom znaci .
Vesna Ks,sve najbolje,izdrzacete vi to.

jelena1977 i ja sam to sve koristila,odnosno i dan danas koristim sve to osim ekomera za koji mi je tada rečeno da može da poveća vrijednosti enzima jetre,što može dati lažnu uzbunu da nešto sa jetrom nije u redu!Ja sam pila i prepeličija jaja,aloju,a sada uzimam i med sa matičnom mliječi i propolisom i pijem čajeve,sirutku...ma uvijek nešto od alternative!Niko mi nije rekao šta smijim tj.ne smijem jesti, osim roštilja-jedem mahom sve,ali tu "kritičnu"hranu izbjegavam koliko god mogu!

E,isprimah i danas terapiju,jos sam se zabavila..bila u sobi samnom tri muskarca od po 70 god.(svi se lece zbog karcinoma pluca)-iz susednih sela..e toliko sam se abrova naslusala,da je bilo 5 zena ne bi bilo tako interesantno.:zcepanje:
Dobro sam(znam da "zurka" malo kasnije pocinje)..I dalje podrska sa svih strana...dobih neki sok od borovnice,par poruka od pacijentkinja sa najlepsim zeljama...Ljudi ovo sve ne jenjava vec celu godinu!Toliko paznje,pomoci,podrske..a u sve to je utkana pozitivna energija ljudi koji salju.To je predivan deo zivota!Stvano je sve dobro sto uradimo pravi bumerang-sve sto si dao vrati se,i zaista u ovako teskoj situaciji, to je svakodnevno podsecanje da je najvredniji deo zivota ono dobro sto sa drugim ljudima razmenimo!:heart:
P.S.E,prosao onaj cir na obrazu-sad sam opet sebi lepa celavica(a stvarno mi dobro stoji..da sam neka estradna zvezda ne bih ovo menjala)

Poslednja izmena:
Ma dobro se dobrim vraća,nije to za džaba tečeno Vesna!Mada će vam to najprije reći i pružiti neko ne tako blizak vama ali u istoj situacij, nego neka rodbina,sem naravno najbližih, bar je sa mnom tako slučaj!
Samo vi tako ostanite jaki i pozitivni,hrabri kao do sada i sve će to na dobro,MORA!!!:zag:

ČINI DOBRO NE KAJ SE, ČINI ZLO NADAJ SE.. Tako je moja prabaka govorila, žena koja dan škole nije imala, ali je bila veoma mudra. Vesna svaka čast, samo napred, uz tebe smo!! Sad dolazi par malo težih dana, ali ništa što se ne može izdržati!! A posle toga počni sa tabletama. Što pre to bolje!
Hvala za linkove, i nabaviću to još koliko danas!
Jeleni77, šaljem puno puno podrške i samo tako nastavi! Nema posustajanja! Ovde je potrebna borba non stop 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Samo napred!

:Dprodje lepo noc,spavala ko top,od jutros dobro!Naravno,uzivam u tome,ali ovaj mozak mora da analizira..do sada sam posle terapija dobijala lasix,pa previse izmokrim,pritisak mi se "otrombolji"ne mogu dovoljno da popijem da nadoknadim tecnosti i mozda koncentracija otrovcica u telu bude prevelika..Juce to ne dobih,mislim da je tu kljuc mog dobrog podnosenja za sada...Naravno,bice nekih tegoba,sigurno,ali zahvalna sam za svaki trenutak u kome sam dobro..
P.S.Ovo mi je 14.hemio ako se racunaju sve one od prosle godine-pa red je da ispametujem nesto:zper:

Drago mi je da ste dobro.Sve sa ovog sajta.Mama mi je super konacno.Posle druge terapije iz crvene boce[sve je tako zovem],imala malo temperaturu,pa prima gentamicin,al sad je super vec dva dana.Doktorka kaze da to nije opasno vise radi predostroznosti.Kosa joj opada onako,al joj je vazno da je krvna slika super,ona vesela,jede pa rastura..Mislim popravila se mama od jedne do druge terapije celih 400 grama.I krvnu sliku popravila sto mi neverovatno.
.Ima jos jednu tu terapiju,pa posle kontrola.Samo da da Bog pa da to bude operativno,i da smaknemo skota za sva vremena.A bice sigurno.
Pozdrav svima

Pridružujem se podršci. Htedoh samo da Vas sve pozdravim i da Vam na ovaj način pokažem da već dugo,onako iz prikrajka, pratim vaše postove i držim Vam palčeve i navijam za Vas.
Ostanite tako hrabri i jaki. Želim Vam kvalitetan i brz oporavak. :kiss:

Pozdrav svima,
vidim da je bilo ineresa za petrolej na ovoj stranici. Interesuje me da li neko ima iskustva sa korištenjem petroleja u borbi protiv karcinoma??? Kako se pije, kako djeluje, koje su nuspojave? Molila bih sve one koji nešto znaju o tome da napišu.

Ja sam dosta čitala o tome i u svojoj bližoj okolini imala par slučajeva koji su se tako izlečili. Ja lično ne poznajem nikog od njih ali su to priče koje sam čula od rodbine ili kućnih prijatelja i to su ljudi kojima nemam razloga da ne verujem. Najbolja prijateljica moje rodjene tetke je izlečila karcinom pijući petrolej iz flaše. I ta žena je i dan danas živa. Od moje kolegenice sa posla kućna prijateljica je sa karcinomom kostiju živela 17 godina i pila je petrolej, ali kada joj je muž poginuo, ona se predala i umrla je pre nekoliko meseci. Takodje žena oko 35 god kojoj je moja majka po nekoj rodjaki poslala pola flaše tog gasa da pije, pre desetak dana je zvala da se zahvali mojoj majci i da kaže da je pored te popila još dve boce i izgubio se rak koji je imala na dojci. Pila ga je možda oko 2 3 meseca. To je kao neki prečišćeni petrolej opran kroz 9 voda, mada sam čitala da ga neki ljudi kupe u farbari i procede kroz deblje parče hleba. Ja sam za oca nabavila tablete petroleja iz Nemačke bez mirisa pa videćemo. Ima ih u svakoj apoteci u Nemačkoj i kupuju se bez recepta. Za tečni, znam da se uzima po 1 supena kašika dnevno, ujutru na prazan stomak. Moj otac ga je uzeo jednom i nije mogao više, bilo mu je odvratnog ukusa. Potražite ne netu ima dosta članaka. Otkucajte petrolej i rak ili lečenje petrolejom. Kad moj otac bude ičao na kontrolu reći ću da li su bolji rezultati ili ne. On prima hemioterapiju ali u pauzama pije tablete petroleja. Eto toliko znam. Nadam se da će Vam koristiti. Puno pozdrava.

Svako od nas ima 1000 želja....Oboljeli od RAKA samo jednu, da ozdrave. Znam da 97% osoba ovaj status neće kopirati, ali znam da će moji prijatelji,njih 3% to napraviti......Barem jedan sat, na sjećanje svih koji su oboljeli od raka i izgubili nekog dragog...

Hvala vam na odgovoru -Likita12-. Čitala sam na Internetu o petroleju i o tome kako je nekim ljudima pomogao. Na forumima mnogo ljudi je skeptično za upotrebu gasa. Ja lično vjerujem da pomaže. Kupila sam knjigu od Genadija Petroviča Malahova "Liječenje kerozinom" gdje navodi da je to prirodni citostatik i da ljudi koji su ga koristili duže vrijeme su se izliječili.

Puno pozdrava svima.Hm,,,za taj petrolej.Jos to nismo probali.Mada nikada se ne zna...Al meni je jedna lekarka,internista sa onkologije koja mi je prijateljica,rekla da se sa tim ne treba igrati dok je neko na hemioterapiji.Jer moze da se dosta toga upropasti,mislim srce.Sad ne znam ,nisam pametna.Mozda nekom i pomogne.

Puno pozdrava svima.Hm,,,za taj petrolej.Jos to nismo probali.Mada nikada se ne zna...Al meni je jedna lekarka,internista sa onkologije koja mi je prijateljica,rekla da se sa tim ne treba igrati dok je neko na hemioterapiji.Jer moze da se dosta toga upropasti,mislim srce.Sad ne znam ,nisam pametna.Mozda nekom i pomogne.

Ma sve to stoji, i nije pogresno, ali covek u ocajnoj situaciji pribegava ocajnim merama. Drugo, zar mislis da hemioterapija cini dobro organizmu? Ja vidim kakve se promene desavaju mom ocu i koliko problema se javlja bas zbog te hemioterapije, ali eto nadamo se da ce to pomoci pa idemo dalje, i trpimo sve. Druga stvar, ukoliko ta terapija sada dovede do izlecenja i povlacenja bolesti, da li ti neko od tih vrsnih lekara moze garantovati da je to to i da se rak u bilo kom obliku vise nikada nece vratiti? Meni i mom ocu to nisu mogli da garantuju.... Svi peru ruke sa crnom statistikom i petogodisnjom stopom prezivljavanja. Izvinjavam se svima, narocito lekarima, stvarno mi nije namera da bilo koga vredjam i omalovazavam, ali ceo zivot je surova istina, i vec mnogo puta je potvrdjeno da savremena medicina nema odgovora na sva pitanja.
Moje licno misljenje...treba probati. Ne pricaju se dzabe sve te price i ne prenose se kroz istoriju tek tako. Verujem u to. Zivot mog oca vec visi o koncu, znaci nemamo sta da izgubimo.
Puno pozdrava svima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back