Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesna, da li ste culi za petrolej? Ili gas kako ga uglavnom zovu u nasem narodu. Ja sam za svog oca nabavila tablete preciscenog petroleja iz Nemacke, bez onog groznog mirisa, pa cemo videti. Nisu ni skupe, nesto manje od 10 evra je bocica sa 80 tableta. U pitanju je homeopatski proizvod. A u svojoj blizoj okolini imam mnogo primera ljudi koji su gada lecili petrolejom, i to onim iz flase.
Do sada sam svasta cula.procitala i svemu u svojoj glavi nasla manu,osetila otpor.Ali ovaj petrolej mi se uvrteo...mozda to moja intuicija ima nesto da mi kaze?Salji na pp(mislim da po pravilima ne sme javno)naziv,kako si nabavila,koliko se dnevno pije,ima li otac neke smetnje od tih tableta.
Ja sam posle samo tri meseca od zestoke hemioterapije i zracenja maximalnim dozama"cascena"brzorastucim tumorom.Na ovu novu terapiju sve je zivo odreagovalo,samo je dojka u groznom stanju...bojim se da je ovo cudoviste hemiorezistentno...Dodje vreme da probam jos "nesto"Ishrana je promenjena,ali mora tu jos nesto...hm...

Puno pozdrava svima.Mojoj mami je otkrien rak dojke,ona ima 66 god, ide na hemioterapiju,iz takozvane crvene boce.Imala je jendu za sada,jede onako kako su joj lekari rekli:izbacila svinjsko meso,mesne preradjevine,kafu,kupljene sokove,uopste skoro sve sto se kupuje u prodavnici.Sve sprema sama,tj sa mnom.Zdrava hrana,voce,bareno povrce,bareno meso,razeni hleb[iz domace proizvodnje],med i propolis,cajevi od kamilice i koprive,limunada,surutka,mnogo voca svezeg skoro kilogram na dan,setnja bar 45 min po vazduhu.I super se oseca.Ne vidim ni jednu pojavu losu,ni povracanje,ni mucnine,samo jede po nesto,vesela je.
Ja jos uvek verujem u zvanicnu medicinu,za sada.

Svima obolelima,zelim od srca ozdravljenje.I desice se sigurno.
Znam da su mojoj baki lekari rekli da je sve gotovo,i to pre 4o god,kad su zracenja bila skroz drugacija,a ona zivela posle dijagnoze karcinoma 40 god.
I ja cu da pobedim maminog skota-obecavam. Ma garantujem

Puno pozdrava svima.Mojoj mami je otkrien rak dojke,ona ima 66 god, ide na hemioterapiju,iz takozvane crvene boce.Imala je jendu za sada,jede onako kako su joj lekari rekli:izbacila svinjsko meso,mesne preradjevine,kafu,kupljene sokove,uopste skoro sve sto se kupuje u prodavnici.Sve sprema sama,tj sa mnom.Zdrava hrana,voce,bareno povrce,bareno meso,razeni hleb[iz domace proizvodnje],med i propolis,cajevi od kamilice i koprive,limunada,surutka,mnogo voca svezeg skoro kilogram na dan,setnja bar 45 min po vazduhu.I super se oseca.Ne vidim ni jednu pojavu losu,ni povracanje,ni mucnine,samo jede po nesto,vesela je.
Ja jos uvek verujem u zvanicnu medicinu,za sada.

Žao mi je jelena1977 što se to dešava i tvojoj majci i svim žanama,ali jednostavno niko od nas nije pošteđen!Ja sam prošle god.,a imam 28 god.operisana i primala sam tu terapiju,koja svoje nuspojave ispoljava tek posle drugog ciklusa!Samo neka tako i nastavi,bar dok terapije traju i izdržaće sve,ali ti joj svakako u tim teškim trenucima moraš biti najveća moguća podrška,jer bez nje se jednostavno ne može!Pozdrav!

Puno pozdrava svima.
mama mi je super ,i fizicki i psihicki.Za kosu nas bas briga,ako opadne,jaka stvar,da ne spadnu crvena i bela krvna zrnca.
Posto smo resili da nema oplakivanja i kukanja,a to je svima savet.
Svu svoju energiju trosite samo na ozdravljenje,a ne ni slucajno ni gram energije na plakanje i zalenje.I jedite kao ''azdaje.''voce i povrce.

Draga Vesna.Nema vise 10 minuta za tugu.Nemoj trositi energiju ni gram,al bas ni gram na tugu.
Mojoj baki su rekli da joj nema zivota,da joj ostalo nekih 2-3 meseca,a ona posle toga zivela 40 godina.I to na svakih pet god joj bili boljji rezultati.Sami od sebe.Al da je bila najveselija zena na svetu,jeste.

Vesna sve zaboravim da Vas pitam, jel se Vaša dr u Nišu zove Slađana Filipović? Ako jeste, ona je sama imala rak i izlečila se. Znam da nije htela konvencionalne metode lečenja i da su je kolege jeeedva ubedile da ide na zračenje. Pitajte je, popričajte sa njom, dobar je stručnjak, verovatno se zato i zauzela toliko oko Vas.
Koliko ciklusa treba još da primite do prve kontrole?

Da,Sladjana .I znam za njenu pricu,citala sam je u nekim novinama bas dok sam lezala u bolnici nakon operacije dojke.Pricale smo puno,konsultovala je razne kolege oko mog poludelog slucaja.Zlatna je!

Joj kad znas kako ti je posle...tesko da se smeskas(mozes,ali ne iskreno)Jos one "obice"terapije koje sam prosle godine primala i nisu tako gadne(FAC na koji se strasno kuka sad mi dodje kao skolski izlet).Da sam opipala da se moj tumor smanjuje,da mi tumor marker pada(a on se duplirao)verovatno bih radije isla..
Ali napredujem sa druge strane...jedem samo biljno,obogacujem jelovnik,narucila neku gljivu,svasta proucila i pocela da otvaram srce i um za te stvari...(prosle godine sam govorila"ma to je za jadnike kod kojih sve ide nizbrdo,medicina im nema leka...").Bitno je da necim probudim svoj imunitet koji ne shvata da mu je kancer neprijatelj,a ne komsija pored koga prolazi mrtav hladan...

Vesna, znam da ti je MNOOOOGOOO teško. U stvari, ti sama najbolje znaš kroz šta prolaziš ti i tvoje telo. Sve te propratne nus pojave su da bi ti bilo bolje. Koliko god kontradiktorno bilo, sve to se radi da ti budeš konačno zdrava žena. Da dr Slađana nije verovala da ima nade za tebe da li bi se angažovala toliko oko tebe? Da li bi tražila mišljenje ovog i onog kolege? Reci mi jel grešim? Ona te sigurno najbolje razume jer je i sama prošla kroz to. Zato glavu gore, ispravi se, stani pravo i VERUJ!!!!! U pobedu!!! Ništa manje od tebe ne očekujemo!! Svi te ovde pratimo da te malo pridignemo kad posustaneš. Zato samo napred!!
Batali tumor markere za sad. Ti najbolje znaš da nije neuobičajno da se povećaju i burno reaguju kad krene hemio. Oni reaguju za najmanju sitnicu. A tumor. Pa on je tu da sva ova zabava ne propadne. Šalim se, ali nije se povećao zar ne? Bitno je da ne raste, a svako čudo za 3 dana. Što mi jedna kolegenica profesorka kaže svaki put kad me sretne na hodniku "Idemo Ljiljana, samo pozitivno, mislimo pozitivno!" i stisne pesnice kao da se bije sa nevidljivim neprijateljem :hahaha: a žena ima bar 64 godine, ali je zato zmaj!
Sve si lepo pročitala :rtfm: i sad DELAJ!!!
Šaljem ti puno :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Evo me kod kuce,po Nisu bese guzva velika,ali odradih i to.Osecam se dobro i bas sam u plusu,pocinje malo po nogama da "vrti"ali nista posebno.
A vase reci i energija podrske su zaista mocne,osecam ih!Pocela sam da pricam sa telom "iznutra"podsecam sve zdravo u meni sta treba da radi,nesto se zbunilo,ali ja verujem u tu telesnu inteligenciju,zaista!
Tako narode- ZIVELI!
a017.gif

Moja mama je imala juce drugu terapiju iz crvene boce.Lekari joj pohvalili krvnu sliku.Cak su nas i pitali sta radi,sta jede pa joj je super krvna slika.Bolja joj je krvna slika nego kada je bila najzdravija.Samo je danas imala malo temperaturu,38, sa 5 .Primila diklofenak u domu zdravlja,i sad je super.Malo shizela jer joj kosa opada,al smo je skratili skroz i resili problem.
Ako nekom treba za krvnu sliku,evo sta smo sve koristili.Ekomer ,po 2 kapsule na dan ujutru i uvece,caj od koprive 1-2 solje dnevno.Iscedjen sok od cvekle,sargarepe i jabuke sa limunom i medom,po 300-400 grama dnevno,5-6 cena velog luka dnevno,po 1 kg svezeg voca dnevno.,pola kilograma podsirenog sira[tubosak i surutka [dnevno],sve ostalo normalna hrana.Napisala sam ovo ako nekom znaci .
Vesna Ks,sve najbolje,izdrzacete vi to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back