Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Do sada sam svasta cula.procitala i svemu u svojoj glavi nasla manu,osetila otpor.Ali ovaj petrolej mi se uvrteo...mozda to moja intuicija ima nesto da mi kaze?Salji na pp(mislim da po pravilima ne sme javno)naziv,kako si nabavila,koliko se dnevno pije,ima li otac neke smetnje od tih tableta.Vesna, da li ste culi za petrolej? Ili gas kako ga uglavnom zovu u nasem narodu. Ja sam za svog oca nabavila tablete preciscenog petroleja iz Nemacke, bez onog groznog mirisa, pa cemo videti. Nisu ni skupe, nesto manje od 10 evra je bocica sa 80 tableta. U pitanju je homeopatski proizvod. A u svojoj blizoj okolini imam mnogo primera ljudi koji su gada lecili petrolejom, i to onim iz flase.
Ja sam posle samo tri meseca od zestoke hemioterapije i zracenja maximalnim dozama"cascena"brzorastucim tumorom.Na ovu novu terapiju sve je zivo odreagovalo,samo je dojka u groznom stanju...bojim se da je ovo cudoviste hemiorezistentno...Dodje vreme da probam jos "nesto"Ishrana je promenjena,ali mora tu jos nesto...hm...

Milevice,skroz si u pravu!
a žena ima bar 64 godine, ali je zato zmaj!
i sad DELAJ!!!