likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/188452-Оnkologija/page751
Evo bikice dokaz. Sad možeš opet da nam veruješ![]()
jesam rekla a vi zaboravilia gaga bi celi pleh
da ga pročistite svežim sremskim vazduhom
![]()
Aj verujem vam sada....
Jooooooj kako bi sad omlatila dva parceta,bez zvakanja!!!!
uh...kome pričaš...Aj verujem vam sada....
Jooooooj kako bi sad omlatila dva parceta,bez zvakanja!!!!
a ti ko sta samo zgrcene kobasiceDa,sve sto je sremsko zdravo je,kao sremska kobasica![]()
a ko ce kasikicu olizati , mmmmmmmmmuh...kome pričaš...
Da,sve sto je sremsko zdravo je,kao sremska kobasica![]()
jao isto smo napisaleto beše ona zgrčena![]()
a ko ce kasikicu olizati , mmmmmmmmm
a ti ko sta samo zgrcene kobasice![]()
ti liži kašiku, ja ću pleh. Monitor sam već olizala![]()
gde smem da oklagijam,spasavam živu glavu![]()
Ne nerviraj se,to su sve isfrustrirane babe...Dobro vece drage moje!
Bikice ,slike su prelepe posebno one sa krofnicama i sa girosom,a ti jedva cekala da dodjes kuci c c c c
Lili,divne vesti,neka joj je sa srecom...oraspolozile ste me posle uzasnog dana![]()
od 9 do 7 sam bio u skoli,ni sam ne znam kako mogu da gledam...dobio sam tri plus iz neuropsihijatrije iako sam sve znao,i kao kaze prof:"ako pretendujes na 5 ili 4 necu ti upisati u dnevnik,treba da naucis jos to to to to i to i onda moze 5" curka jedna muka mi je od nje,doslo mi samar da joj lupim....-.- ljubim vas sve :* :* :* :* :* :* :*
Na cemu ste vas dve?!
Se drogirate?!
Lizete po kucama...ne kapiram![]()
Stidi se go go igračice![]()
Nedo,batalila si kumu,a?kako je ?
![]()
Ma pusti klimakteričnu babu, ne gubi živce zbog toga. E na kolko ćeš takvih tek da nailaziš....Dobro vece drage moje!
Bikice ,slike su prelepe posebno one sa krofnicama i sa girosom,a ti jedva cekala da dodjes kuci c c c c
Lili,divne vesti,neka joj je sa srecom...oraspolozile ste me posle uzasnog dana![]()
od 9 do 7 sam bio u skoli,ni sam ne znam kako mogu da gledam...dobio sam tri plus iz neuropsihijatrije iako sam sve znao,i kao kaze prof:"ako pretendujes na 5 ili 4 necu ti upisati u dnevnik,treba da naucis jos to to to to i to i onda moze 5" curka jedna muka mi je od nje,doslo mi samar da joj lupim....-.- ljubim vas sve :* :* :* :* :* :* :*