lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
Moram da idem. Došlo dete i uzjahalo komp![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da idem. Došlo dete i uzjahalo komp![]()

Jeeebote,sta je bre ovo,kad god dodjem ovde poslednjih par dana,nema nigde nikoga...
A ja se na moru toliko uzelela svih...![]()
ma tu sam ja, ali se mucim sa f., hocu da razbijem kompjuter od besa. Nestalo danas struje, ja zaboravila sifru , danas sto puta menjala, ali bez uspeha...

Jeeebote,sta je bre ovo,kad god dodjem ovde poslednjih par dana,nema nigde nikoga...
A ja se na moru toliko uzelela svih...![]()
bas....Evo mene,mama i ja zavrsili tursiju,sad treba da odstoji pa da je mama prelije,pekli smo 10 kg paprika,ucio sam popodne hirurgiju,neuropsihijatriju,i biologiju,sve lepse od lepseg
Sutra jos da to sve odgovaram,ne daj Boze!Kako bilo u subotici,Biki,sto si uopste isla cak tamo?
![]()

Evo mene,mama i ja zavrsili tursiju,sad treba da odstoji pa da je mama prelije,pekli smo 10 kg paprika,ucio sam popodne hirurgiju,neuropsihijatriju,i biologiju,sve lepse od lepseg
Sutra jos da to sve odgovaram,ne daj Boze!Kako bilo u subotici,Biki,sto si uopste isla cak tamo?
![]()
Bilo lepo,bila sam sa sestrom i macehom i mojim Markom kod jedne
jako drage rodjake,koja vise ne zivi kod nas,a vezani smo svi za nju pa tako....sad je i njoj i nama srce na mestu,konacno
Joooj...sutra na posao...ajd,idem malo da lalam,umorih se od puta covece![]()

Pa jesi bila u Subotici? jel strina-tetka dobro, uzelela se tebebas....
Ona mi je mnooooogo vise nego majka bila,i dan danas pokusava da nas
sto cesce vidja i to svima zvuci neobicno i bez veze ali tako je,stric nas ne zanima,kao ni mi njega,a bivsa strina je i dalje
ona nasa omiljena strina,oni nisu imali dece pa su mene i mojuCecu,sestru po tati,18 godina gledali kao svoju rodjenu
ako ne i bolje...razveli se pre 15 godina i sad je bas retko vidjamo...a obecavamo sto godina,a zena nas
zaista mnoooogo voli i pati za nama dan danas...
E, neka si onda isla..... a sada se seti pa je zovi telefonom, to je jednostavnije i jeftinije..

Zove mene ona stalno,nije to problem...ali drugo je ovo![]()
Znam ja da ona tebe zove, a sada malo ti zovi
Ma nije ti nista falilo malo da se izmestis iz kuce. Vidis, bilo je dobr.
Tako je....sve znas,kao i obicno![]()

![]()
Ovako Bikica biva vidjena na toj istoj kugli!![]()
...e ludo jedna mala...a pojedini kreteni,zenski,sa jedne teme ovde,me vide kao go-go igracicu...strasno!!!![]()
joj liki,draga morao sam jos ovu,i necu vise...bas ga i ja preeterah![]()
...pa to je tompus,mnooogo je za vutricu velik..haha ova je dobra , pa lepo je sto si isla tamo , evo i mene kad se irena skine sa krstarice fejsa igrica i sl , petre pa slike su super a ti liki aman vise ne kupuj drva...pa to je tompus,mnooogo je za vutricu velik..

neka , ne boli od viska glava...pa to je tompus,mnooogo je za vutricu velik..
![]()
Ovako Bikica biva vidjena na toj istoj kugli!![]()

haha ova je dobra , pa lepo je sto si isla tamo , evo i mene kad se irena skine sa krstarice fejsa igrica i sl , petre pa slike su super a ti liki aman vise ne kupuj drva![]()