Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece,dodjoh ja kucici svojoj:)
Likita nisam te zaajebala,do zadnjeg momenta nisam znala kad idem,a morali smo da idemo...
Lili dizi se iz depre,dosta je bilo....kad je sledeca terapija?
Petre,samo spremaj,ala ce da se krka zimus....:cool:

Evo mene,mama i ja zavrsili tursiju,sad treba da odstoji pa da je mama prelije,pekli smo 10 kg paprika,ucio sam popodne hirurgiju,neuropsihijatriju,i biologiju,sve lepse od lepseg:dash::dash::dash:
Sutra jos da to sve odgovaram,ne daj Boze! :D Kako bilo u subotici,Biki,sto si uopste isla cak tamo? :heart::cmok2::cmok::kolac:

Evo mene,mama i ja zavrsili tursiju,sad treba da odstoji pa da je mama prelije,pekli smo 10 kg paprika,ucio sam popodne hirurgiju,neuropsihijatriju,i biologiju,sve lepse od lepseg:dash::dash::dash:
Sutra jos da to sve odgovaram,ne daj Boze! :D Kako bilo u subotici,Biki,sto si uopste isla cak tamo? :heart::cmok2::cmok::kolac:

Bilo lepo,bila sam sa sestrom i macehom i mojim Markom kod jedne
jako drage rodjake,koja vise ne zivi kod nas,a vezani smo svi za nju pa tako....sad je i njoj i nama srce na mestu,konacno:)
Joooj...sutra na posao...ajd,idem malo da lalam,umorih se od puta covece:confused:

Vi se bas spremate dobro za zimu. Mene danas sokirali kada su mi rekli da ova zima ide i na -40 . Razmisljam kako da kupim jos ogreva, sta gde treba zavrnuti da ne smrzne , al
malo toga bez kopanja i placanja moze da se resi....

Bilo lepo,bila sam sa sestrom i macehom i mojim Markom kod jedne
jako drage rodjake,koja vise ne zivi kod nas,a vezani smo svi za nju pa tako....sad je i njoj i nama srce na mestu,konacno:)
Joooj...sutra na posao...ajd,idem malo da lalam,umorih se od puta covece:confused:

Pa idi spavaj, ja mislila da se tebi prica , onoliko vices sto nas nema ...... :zcepanje:
Ajde odmori i sutra se na poslu bas odmori ;)

Pa jesi bila u Subotici? jel strina-tetka dobro, uzelela se tebe :zcepanje: bas....

Ona mi je mnooooogo vise nego majka bila,i dan danas pokusava da nas
sto cesce vidja i to svima zvuci neobicno i bez veze ali tako je,stric nas ne zanima,kao ni mi njega,a bivsa strina je i dalje
ona nasa omiljena strina,oni nisu imali dece pa su mene i mojuCecu,sestru po tati,18 godina gledali kao svoju rodjenu
ako ne i bolje...razveli se pre 15 godina i sad je bas retko vidjamo...a obecavamo sto godina,a zena nas
zaista mnoooogo voli i pati za nama dan danas...

Ona mi je mnooooogo vise nego majka bila,i dan danas pokusava da nas
sto cesce vidja i to svima zvuci neobicno i bez veze ali tako je,stric nas ne zanima,kao ni mi njega,a bivsa strina je i dalje
ona nasa omiljena strina,oni nisu imali dece pa su mene i mojuCecu,sestru po tati,18 godina gledali kao svoju rodjenu
ako ne i bolje...razveli se pre 15 godina i sad je bas retko vidjamo...a obecavamo sto godina,a zena nas
zaista mnoooogo voli i pati za nama dan danas...

E, neka si onda isla..... a sada se seti pa je zovi telefonom, to je jednostavnije i jeftinije..

Tako je....sve znas,kao i obicno;)

images

ovako to radi nasa draga Likilee :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back