Drogira se zdravstveno
Danas sam upoznala zenu koja je ladno spominjala nasu Liliku...
Pisala sam joj sms i odgovorila mi je izmedju dva spavanja i zdranja verovatno![]()
kako mislis spominjala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drogira se zdravstveno
Danas sam upoznala zenu koja je ladno spominjala nasu Liliku...
Pisala sam joj sms i odgovorila mi je izmedju dva spavanja i zdranja verovatno![]()
ti znas da ja ne volim cveklu![]()

nema biki celi svet za lili zna hehePa,moja drugarica je njena koleginica,bivsa i danas smo
isle u Potos i nasle se sa njom,rec po rec kaze ona
za moju Zixi kako je hrabra i borac(operisane smo istog dana inace i od tada i nju znqm
pa poce da prica,,moja drugarica Vera i jedna Dragana Mitrovic,e ta DRagana je pravi junak,pozitivac....
a ja zinula i ne verujem,ona prica o nasoj Lili!!!
Eto kako je svet mali

a da vidis nedine reputacije hahaaL SE FRLJATE SA TIM REPUTACIJAMA KAD MENE NEMA,STRASNO...
Sjebah slova al zaabole me...joj kad se vratim bice postrojavanje kako vidim![]()
a sta cu kad ne das konoplju moram makal je dobro piti posle terapije i nemoj da se cerekas .... budes bivena kada se ova sa SLJIVE vrati.
Nema travke, a ti oplela po maku.....

a da vidis nedine reputacije haha
a sta cu kad ne das konoplju moram mak![]()
uzeli da mi okrenu vrata od frizidera sad ne mogu ni na jednu stranu ni ovako ni onako , ubicu seKad siDomacin,jeebiga....
Sta mi radis?
Sta sta te spopalo spavanje i zdranje?

uzeli da mi okrenu vrata od frizidera sad ne mogu ni na jednu stranu ni ovako ni onako , ubicu se![]()
manje ces da jedessve sam vec pojela , pa naravno da je ostrvo skupljemanje ces da jedes
ajde budi dobro , cmokOdoh,prodje sat vremena,ljubim te,cujemo se
uzeli da mi okrenu vrata od frizidera sad ne mogu ni na jednu stranu ni ovako ni onako , ubicu se![]()
uhvati me ali danas manje , juce mi bilo uzasa jesi jako gladna?
uhvati me ali danas manje , juce mi bilo uzas
pa jelo mi se mesoPa jedi, jel imas nekih specijalnih zelja ili sta dohvatis hehe
smej se smejdanas mi bolje , moram primetiti , od sutra cu kad sam gladna jabuke jesti , rece cerka da ako ovako nastavim imacu 300kgšta da radim drugo,jedno kajanje mi ne gine![]()