Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro! Ja se vala naspavah nocas za sve pare!!! Joooooj sto mi bilo leeeepooooo!!! Nista nisam sanjala tako da sam i mozak odmorila....
Lili, kako si ti danas? Bikica pretpostavljam kod lekara otisla... Ostali? Snovak, kako si ti, ne javljas se nesto?

house-river-serbia_57361_990x742%20-%20Copy.jpg

ovako cu ja da zivim

Dobro jutro! Ja se vala naspavah nocas za sve pare!!! Joooooj sto mi bilo leeeepooooo!!! Nista nisam sanjala tako da sam i mozak odmorila....
Lili, kako si ti danas? Bikica pretpostavljam kod lekara otisla... Ostali? Snovak, kako si ti, ne javljas se nesto?
ja dobro , stomak bolje , danas iz kuce ne idem nikud , smeta mi sunce i ja lepo spavala , danas samo ciscenje kuce i punjene paprike :mrgreen:

ja dobro , stomak bolje , danas iz kuce ne idem nikud , smeta mi sunce i ja lepo spavala , danas samo ciscenje kuce i punjene paprike :mrgreen:

Sve moze, al to ciscenje zaobidji... Ti sa sve punjene paprike u krevet i sve 4 u vis, a cera nek pomogne malo oko sredjivanja.
Joj, sto nemam zensko dete... Mada i ovaj mali, oce da pomogne, da ne gresim dusu, brise prasinu, ljubi ga majka :heart:

ja cu moje u rerni zapeci , to volim tako , bas mi se jedu , a cera kreci kod tate da zavrse , ppa necu sad ko petar sve toliko generalno cistiti , samo ono normalno

I ja moje samo u rerni pecem, ne kuvam ih..
A ja se juce nameracila da cistim i sredjujem, kad ono praznik, cvrc! Sad mi tarapana u stanu, a danas idem po dete u soko banju... pa dok nadoknadimo propušteno... znači sutra sređivanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back