Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam danas kao pijana a ništa nisam pila sem vode cijeli dan,a sad što me glava boli što od ove ebene vrućinčine,što od :pms: sva sam nešto bezveze............
a more će mi ove god.biti misaona imenica :besna:,imam neke radove na kući u planu,pa reko daj šta daš dok se novac nije izvukao :dash:

ja sam danas kao pijana a ništa nisam pila sem vode cijeli dan,a sad što me glava boli što od ove ebene vrućinčine,što od :pms: sva sam nešto bezveze............
a more će mi ove god.biti misaona imenica :besna:,imam neke radove na kući u planu,pa reko daj šta daš dok se novac nije izvukao :dash:

Sta se to desava,ja sam takva ko pijana i boli me glava ludacki non stop,i jedva hodam i spava mi se po ceo dan i jedva disem....
vec dve nedelje?!Sutra kod interniste moram,zakazala mi mama....a bas se lose osecam,koji nam je moj?

ma bice sledece godine zdravlja boze,a tu sam ja,sve sam u toku,redovno iscitavam,ko moderatori,sutra malo,hahahaha,a ne pisem jer me cesto mrzi preko mobilnog da kuckam...cmokic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back