lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
kad si se jutros lecilaPa tek idem posle posla,od 2 je dezuran taj internista,a sad mi stvarno nista ne fali....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad si se jutros lecilaPa tek idem posle posla,od 2 je dezuran taj internista,a sad mi stvarno nista ne fali....
hehe , ne nego voda mi se pije a on ima![]()
kad si se jutros lecila![]()
eh kad bi moglo....alternativa je keva
mogla bi da pokusas nesto slicno....
eh kad bi moglo![]()
ce da probamMoze,moze,sve se moze kad se hoce )))
ce da probam![]()
mima samo uziva , ali neka , i treba tako , forum je za zimude ste devojke
De s ti mala? Ne volis nas uopste....![]()
mima samo uziva , ali neka , i treba tako , forum je za zimu![]()
evo vrucina me oterala u kucu
jedno dete na bazenu drugo kod drugarice
a ja dosla s posla pa sve cetiri u vis
ma volim vas nego ne postizavam
dobro sam , samo vrucina uzas , samo ti uzivaj cmokEvo da se javim,sta ima? Kako ste mi svi!! ? Lili,jel prestao proliv?ja sam na bazenima sa sestrom koju sam jedva nagovorio da krene,a sad ne mogu da je izvucem iz vode...slatkih li muka... Bikice jaui sta ti rekao dr
mima,cudo da ti nisi na bazenima! :-) pozz svima
Evo da se javim,sta ima? Kako ste mi svi!! ? Lili,jel prestao proliv?ja sam na bazenima sa sestrom koju sam jedva nagovorio da krene,a sad ne mogu da je izvucem iz vode...slatkih li muka... Bikice jaui sta ti rekao dr
mima,cudo da ti nisi na bazenima! :-) pozz svima
javice se kad stigne kucigde si biki- sta ti rade tamo, javi se!LIKITA, A GE SI TI?a ti PETRE?nEOBICO JEKAD VA NEDOSTAJETE!!
Смазах данас једну палачинку с нутелом.
И ја је волем...![]()
to je dobro , ja ako pocnem ne mogu da odolim pa ni ne pocinjemЋути Лили, још увек сам у фази да могу да се контролишем.
Чак сам дуууго меркала испечене палачинке и нутелу, хоћу ли-нећу ли ?![]()