lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
hehe pa gde si mi ti lutkicePotraži od komšije i jedan krastavac, da ga zadeneš u šeširić![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe pa gde si mi ti lutkicePotraži od komšije i jedan krastavac, da ga zadeneš u šeširić![]()
mora da ih dize da ne oteknuTi da gledas da ti obe noge danas budu na zemlji.. a ne negde na zidu, sa sve kolegom i supom u solji![]()
imam ja neki seseir i kacket i marame pa tako sta cu![]()
Ti da gledas da ti obe noge danas budu na zemlji.. a ne negde na zidu, sa sve kolegom i supom u solji![]()
Pa aaaajde ako ti tako kazes,mada.....lepse onako![]()
e da , i to si u pravu , ma samo da se naviknem , lkako si tilili,pitam se ja dal si ti neka lepa samovila cija je snaga u dugoj kosi.Kad kosica opet naraste,naraste i sila
![]()
hehe pa gde si mi ti lutkice
Ma znam, ali i tako moze kolega da ti udene supicu u soljicu, a vizuelno si pokrivena, ne moras da zakljucavas vrata
QQqq, de nam se dedoše penzije![]()
bolje , naspavala se , privikla se na lik u ogledalu i takoEve i mi dođomo
Kako si od jutros?
lili,pitam se ja dal si ti neka lepa samovila cija je snaga u dugoj kosi.Kad kosica opet naraste,naraste i sila
![]()
da znas , sad cu svako jutro slaninicu i crni luk i zdravlje samo rasteJok bolan, silovita je ona i bez kose![]()
bolje , naspavala se , privikla se na lik u ogledalu i tako
da znas , sad cu svako jutro slaninicu i crni luk i zdravlje samo raste
Ma znam, ali i tako moze kolega da ti udene supicu u soljicu, a vizuelno si pokrivena, ne moras da zakljucavas vrata
QQqq, de nam se dedoše penzije![]()
bolje , naspavala se , privikla se na lik u ogledalu i tako
Lele, a kad ti Bikica donese satiranu perikuPostaćeš plavuša brže nego što sam se nadala
Pa kad ti one tvoje oke dođu do izražaja..
eto i tebi deviznog penzosa očas posla
![]()
Eto radim pa ne stizem da ti odgovorim na prozivku![]()
a ne moze se sve hahaa tek kilaža![]()
Jok bolan, silovita je ona i bez kose![]()
Bice red jos duzi koliko vidim,a devizni se samo smeskaju,zmirkaju na jedno oko i merkaju......
e ja i neda cemo odmah u red pa da kibicujemo dediceBice red jos duzi koliko vidim,a devizni se samo smeskaju,zmirkaju na jedno oko i merkaju......
a,u to ne sumljam,silna i lepa je ona sa ili bez kosice.plus danas to je u modi.pozdrav tebi likita.