Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo me Snovak,mojne da places...
Da vidim sta radite i odoh...
Nesto mi se vec sve smucilo,ne volim
kvarne i bezobrazne ljude ni u svojoj okolini a ni ovde.
Ima Lilihip moj br.pa neka vam na pp prosledi.
Ne mogu vise da se kacim ovde,bas ne mogu.
Pozdrav svima:bye:
E baš si neka!! Pa koji ti je to fazon sad? Izdržala si i pregrmela onoliku muku oko bolesti, a sad mi tu šiziš oko neke persone non grata, koja misli da je popila svu pamet ovog sveta. Ma daaaaaaj!!! Ne liči to na tebe uopšte. Ajde saberi se malo!!! Nateraćeš me da po ovoj vrućini dolazim da te dooooobro izdevetam!!! Pa valjda smo ti svi mi zajedno mnogo vredniji, nego li taj usamljeni party brejker!! Aman!!!
Ljutiš me!!!! Opasno!!!

Drži se sumporče!! Znam da ti je mnogo teško, ali moraš da izdržiš!! Mama ti je sada na nekom mnogo boljem mestu i mirna je i spokojna.. Ne daj se :heart:

I ja se nadam, otisla je ona kod svog tate, uzelela ga se mnogo za ovih 16 godina. Poslednjih meseci mnogo je pricala o njemu. Ali sto nas ostavi:dash:
Jos uvek osecam njeno prisustvo, ostala sam sama u kuci i pocela da pricam sa njom kao da je tu, kao da je ziva. Mnogo mi nedostaje, mnogoooooooo:sad2:

Od sada pa do kraja tvog života, majka će uvek da ti nedostaje.. Nekad više, nekad manje, ali faliće ti. Svakog dana, kad ti se desi nešto ili kad treba da doneseš neku odluku pomislićeš na nju sa suzama i pitaćeš se šta bi ona mislila o tome i kako bi ona to rešila.. Ti si sada započela novo poglavlje svog života, gde je jedan deo tebe bespovratno izgubljen. Ali, iako ti se sada ne čini tako, postaćeš mnogo jača i sigurnija u sebe. Zašto? Zato što bi tvoja majka tako htela, i zato što to duguješ i njoj i sebi..
Biće ti teško, neću da te lažem. Uveče ćeš da legneš sa suzama jer nemaš kome da poželiš laku noć, a ujutru ćeš se buditi sa suzama zato što bi htela da samo još jednom možeš da je vidiš, i da osetiš njen miris, samo jednom, na kratko, i onda ćeš provesti prepodne plačući... I onda ćeš početi da je sanjaš.. Lepu, veselu i nasmejanu, kakva odavno nije bila i ne znaš da li ti je teže što se san završio ili zato što ti fali do bola...
To je ono što te čeka i na šta moraš da budeš spremna. Nije lako, ni najmanje, ali moraš da ideš dalje. Da živiš, da završiš fakultet, da se zaljubiš i udaš, da osnuješ svoju porodicu i ideš dalje. I samo dalje, bez osvrtanja unazad...
A kad prođe neko vreme, biće ti malo lakše.. Lakše ćeš, bez gutanja suza da spomeneš njeno ime, neku dosetku i shvatićeš da je bolje što je otišla tako rano i što nije doživela muke i patnje koje nosi rak. I gle ironije, reći ćeš Hvala Bogu da to nije doživela.
Ajde mala, ustani, pozovi drugarice i izađi negde. Bilo gde, samo da ne sediš sama i žališ sudbinu. Jer ako ti budeš žalila sudbinu proći će život pored tebe. A vredi ga živeti! Itekako! Ajde. Ustani, obriši suze, i nasmej se. Na silu. Ali razvuci usne u usmeh! :heart: I uzmi knjigu u šake i spremaj ispit :hahaha:
Hajde mala. Ljubim te, budi mi jaka, važi?

E baš si neka!! Pa koji ti je to fazon sad? Izdržala si i pregrmela onoliku muku oko bolesti, a sad mi tu šiziš oko neke persone non grata, koja misli da je popila svu pamet ovog sveta. Ma daaaaaaj!!! Ne liči to na tebe uopšte. Ajde saberi se malo!!! Nateraćeš me da po ovoj vrućini dolazim da te dooooobro izdevetam!!! Pa valjda smo ti svi mi zajedno mnogo vredniji, nego li taj usamljeni party brejker!! Aman!!!
Ljutiš me!!!! Opasno!!!

Namoj da se ljutis a za sve si u pravu,tacno je.
Slusaj,ako imas vremena proguglaj Majnhajm,neku kliniku u Nemackoj,tamo onaj lek sto Hrvati
jos nemaju,imaju i kako sam razumela ove moje,lecenje kod njih u toj klinici je dzabe,
ne o trosku fondova niti licnom trosku,vec dzabe.Aj raspitaj se a ja cu sad da zovem seku
da mi kaze kako se tacno zove ta klinika,zaboravila sam.

I ja se nadam, otisla je ona kod svog tate, uzelela ga se mnogo za ovih 16 godina. Poslednjih meseci mnogo je pricala o njemu. Ali sto nas ostavi:dash:
Jos uvek osecam njeno prisustvo, ostala sam sama u kuci i pocela da pricam sa njom kao da je tu, kao da je ziva. Mnogo mi nedostaje, mnogoooooooo:sad2:

Sumporce,znam da je mnogo tesko,ali moras biti jaka jer nema
nicega dobro u patnji i bolu,samo sebi lose cinis.

Slusaj,ako imas vremena proguglaj Majnhajm,neku kliniku u Nemackoj,tamo onaj lek sto Hrvati
jos nemaju,imaju i kako sam razumela ove moje,lecenje kod njih u toj klinici je dzabe,
ne o trosku fondova niti licnom trosku,vec dzabe.Aj raspitaj se a ja cu sad da zovem seku

Kazi meni, ja cu ti to sve i proguglati i prepricati,A mogu i mail da im posaljem i da pitam da li stvarno lece dzabe jer
u Nemackoj stvarno nista dzabe ne postoji.

Kazi meni, ja cu ti to sve i proguglati i prepricati,A mogu i mail da im posaljem i da pitam da li stvarno lece dzabe jer
u Nemackoj stvarno nista dzabe ne postoji.

Javljam ti cim mi se javi sestra,ona je sa nasim rodjacima,,Hrvatima,,kako im tepamo )))
otisla do grada,rekla mi je da je neko iz Hrvatske isao tamo za dz je terapija,nekako mi je rekla za kliniku
kako se zove al hebes ga kad ne pamtim pogotovo sto je Hrvatski izraz neki upotrebila,kao strani jezik,skroz...

Javljam ti cim mi se javi sestra,ona je sa nasim rodjacima,,Hrvatima,,kako im tepamo )))
otisla do grada,rekla mi je da je neko iz Hrvatske isao tamo za dz je terapija,nekako mi je rekla za kliniku
kako se zove al hebes ga kad ne pamtim pogotovo sto je Hrvatski izraz neki upotrebila,kao strani jezik,skroz...

Da nije Univerzitetska klinika u Manhajmu?

tuzno bas , puno vremena ce proci dok shvatis da je zaista nema...

pa sta ce tebi lecenje - ti si izlecena, jedino, ako ima nesto za glavu :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back