BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Posto sledece godine moji sugurno nece imati kinte za more,ici cu na Zlatibor,jedva cekam,prelepo je tamo!![]()
Ooooo...novi House,lepo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto sledece godine moji sugurno nece imati kinte za more,ici cu na Zlatibor,jedva cekam,prelepo je tamo!![]()

Ja te tumor markere nikad nisam radila.Nisu mi trazili...
ali ja sam vec znala da oni mogu biti pokazitelj sta se desava sto se tice karcinoma,ali i ne moraju,jer ih i ja radim ponekad zbog ciste na jajniku i sumnje na endometiozuSvaka castSad si mirna i vidis kako je brzo proslo,a mislila si na
pocetku da nikada nece proci..
Jel slavljenik skupio dobru kintu?
Super pahuljoda je i to zračenje prošlo,sad samo opušteno i po volji!!!
![]()
![]()
![]()
Ko radi, taj i greši.![]()
Za razliku od nekih.
Hvala Bogu bice to dobro,ne brini,mazi pantenol mazi i jomelop,jekoderm,mazi cesto.jeste i to dosta
ja sledece nedelje odoh na Zlatibor
Biki malo mi je pukla koza ispod pazuha mazem pantenol to mi je rekla dr. valjda ce biti ok
Pametnice moja,kad idemo na tu Avalu,ja vas vodim sve i pravim rostilj))))......
a sigurno jadan ne moze nista pa se leci ovde ,![]()
ti bas nemas posla , a mozda on voli mlade momke![]()

ma izgleda da su svi mirni osim mene
kad bolje razmislim mozda ja preterujm
na moju konstataciju da se u sg mnogo uci moj sin rece ,,pa dobro,,???
nek sam odluci , sam ce i uciti , ako zeli okma izgleda da su svi mirni osim mene
kad bolje razmislim mozda ja preterujm
na moju konstataciju da se u sg mnogo uci moj sin rece ,,pa dobro,,???
Joj Bože, hajde prvo malo pogledaj postove, ko je prvi koga bez razloga napao, budi toliko ljubazan! Pa se onda javi.
A to što mi mogu biti majke je njihova sramota, ne znam ko se ovde kako ponašao.
Vidim da nisi ni čitao postove, već po difoltu braniš njih, nemam ja ništa protiv toga, jer se verovatno znate, ali prvo pročitaj par prethodnih postova, pa se javi.![]()
Hehehehe...pa dobro,dete je svesno
koliki je kapacitet,sta ga briga,opusteno
Ajde smiri se malo,ne drami,bice on dobar,videces.
nek sam odluci , sam ce i uciti , ako zeli ok
Spam je bio što sam pomagao ženi u vezi njenog sina i napisao dve poruke da je lepo na Zlatiboru?Video sam pocetak rasprave dok poruke nisu obrisane.Idi na politiku onda,sa tim tvojim poluispranim mozgom,a ne ovde da ucis nekoga da li se i sta pise odvojeno,sta zajedno.
Drugo,niko me se ja ne slihtam ili kako si vec rekao,sto se mene tice moze da me kazni i Teneja i Bela ,ali sam rekao sve kako jeste,ne zanima me! Uglavnom ti si ovde prvi poceo da spam-ujes,a ne lili i biki,koje se trude da kroz malo sale i smeha zaborave na svoje zdravstveno stanje! Hvala Bogu,pa ne znas kako je to imati rak,ili kako je to kada ti neko umre iz porodice od raka,i ne daj Boze da ikada iskusis tako nesto! Ove zene,iako su lepe kao da imaju 30,imaju malo vise,i mogu majke da ti budu komotno,tako da slobodno pocni tvoje roditelje da ucis sintaksi i pravopisu! Pozz i svako dobro![]()

a u stvari sva moja nervoza danas pocela je kada mi je moja NAJBOLJA DRUGRICA moje drugo ja
javila da sutra mora u bolnicu na ispitivanje
izgleda da ima lupus
toliko sam se ubedacila da nisam mogla sebe ( jaku realnu pozitivu...) da prepoznam
evo i sad bi plakala
Mima a jel taj lupus toliko nezgodan,davno sam da kazem par puta ,,naletila,, na njega kada sam ganjala trudnocu,pa oko nalaza,ali se pravo da ti kazem ne sjecam ni sta sam citala,ako je to uopste isti lupus?a u stvari sva moja nervoza danas pocela je kada mi je moja NAJBOLJA DRUGRICA moje drugo ja
javila da sutra mora u bolnicu na ispitivanje
izgleda da ima lupus
toliko sam se ubedacila da nisam mogla sebe ( jaku realnu pozitivu...) da prepoznam
evo i sad bi plakala
Ahahahahahaha....da ali mozda tek unuce )))))
Ovo je kumce![]()
Video sam pocetak rasprave dok poruke nisu obrisane.Idi na politiku onda,sa tim tvojim poluispranim mozgom,a ne ovde da ucis nekoga da li se i sta pise odvojeno,sta zajedno.
Drugo,niko me se ja ne slihtam ili kako si vec rekao,sto se mene tice moze da me kazni i Teneja i Bela ,ali sam rekao sve kako jeste,ne zanima me! Uglavnom ti si ovde prvi poceo da spam-ujes,a ne lili i biki,koje se trude da kroz malo sale i smeha zaborave na svoje zdravstveno stanje! Hvala Bogu,pa ne znas kako je to imati rak,ili kako je to kada ti neko umre iz porodice od raka,i ne daj Boze da ikada iskusis tako nesto! Ove zene,iako su lepe kao da imaju 30,imaju malo vise,i mogu majke da ti budu komotno,tako da slobodno pocni tvoje roditelje da ucis sintaksi i pravopisu! Pozz i svako dobro![]()