Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja te tumor markere nikad nisam radila.:sad2: Nisu mi trazili...

Snovak mojne brines,ni moj muz ne radi,nikad,a kad nisu znali jos od cega boluje radio ih i bili u normali,a uveliko imao IV stadijum bolesti!:eek: ali ja sam vec znala da oni mogu biti pokazitelj sta se desava sto se tice karcinoma,ali i ne moraju,jer ih i ja radim ponekad zbog ciste na jajniku i sumnje na endometiozu

Zdravo ja sam novi clan interesuje me dali je neko zna da mi odgovori na ovo pitanje,moj otac je dugo vreme imao problem sa hemoroidima i nikako da se smiluje da ide kod doktora pa mu se sad to pogorsalo zakazano mu je snimanjje da vide dali ima rak nasta oni i sumnjaju zato sto ima te simptome.Htela bih da znam dali moze da se operise i dali ce posle operacije biti ok,sobzirom da on ima strasne bolove primao je i ovih 5 dana inekcije.Molim vas odgovorite mi ako neko zna odgovor na moje pitanje jer me boli glava od tolikog razmisljanja sta i kako,a i on misli on misli na ono najgore.Unapred zahvalna.

Joj Bože, hajde prvo malo pogledaj postove, ko je prvi koga bez razloga napao, budi toliko ljubazan! Pa se onda javi.
A to što mi mogu biti majke je njihova sramota, ne znam ko se ovde kako ponašao.
Vidim da nisi ni čitao postove, već po difoltu braniš njih, nemam ja ništa protiv toga, jer se verovatno znate, ali prvo pročitaj par prethodnih postova, pa se javi. :bye:

Video sam pocetak rasprave dok poruke nisu obrisane.Idi na politiku onda,sa tim tvojim poluispranim mozgom,a ne ovde da ucis nekoga da li se i sta pise odvojeno,sta zajedno.
Drugo,niko me se ja ne slihtam ili kako si vec rekao,sto se mene tice moze da me kazni i Teneja i Bela ,ali sam rekao sve kako jeste,ne zanima me! Uglavnom ti si ovde prvi poceo da spam-ujes,a ne lili i biki,koje se trude da kroz malo sale i smeha zaborave na svoje zdravstveno stanje! Hvala Bogu,pa ne znas kako je to imati rak,ili kako je to kada ti neko umre iz porodice od raka,i ne daj Boze da ikada iskusis tako nesto! Ove zene,iako su lepe kao da imaju 30,imaju malo vise,i mogu majke da ti budu komotno,tako da slobodno pocni tvoje roditelje da ucis sintaksi i pravopisu! Pozz i svako dobro ;)

e vas dve cu za koji mesec da saljem na Senjak da vadite fleke kod profesorki
profesore cu iskusno ostaviti sebi hihihi

Hehehehe...pa dobro,dete je svesno
koliki je kapacitet,sta ga briga,opusteno:D
Ajde smiri se malo,ne drami,bice on dobar,videces.

nek sam odluci , sam ce i uciti , ako zeli ok

ma to sam i sama mislila neka ga pa sta bude bice
iz iskustva znamo da se od sudbine ne moze pobeci

Video sam pocetak rasprave dok poruke nisu obrisane.Idi na politiku onda,sa tim tvojim poluispranim mozgom,a ne ovde da ucis nekoga da li se i sta pise odvojeno,sta zajedno.
Drugo,niko me se ja ne slihtam ili kako si vec rekao,sto se mene tice moze da me kazni i Teneja i Bela ,ali sam rekao sve kako jeste,ne zanima me! Uglavnom ti si ovde prvi poceo da spam-ujes,a ne lili i biki,koje se trude da kroz malo sale i smeha zaborave na svoje zdravstveno stanje! Hvala Bogu,pa ne znas kako je to imati rak,ili kako je to kada ti neko umre iz porodice od raka,i ne daj Boze da ikada iskusis tako nesto! Ove zene,iako su lepe kao da imaju 30,imaju malo vise,i mogu majke da ti budu komotno,tako da slobodno pocni tvoje roditelje da ucis sintaksi i pravopisu! Pozz i svako dobro ;)
Spam je bio što sam pomagao ženi u vezi njenog sina i napisao dve poruke da je lepo na Zlatiboru?
Onda smo svi spamovali.
I znam vrlo dobro kako je kada ti neko ima rak, veoma blizak, jer upravo prolazim kroz taj pakao!
Žao mi je što si tako subjektivan, one su prvo bile nepristojne i napisale mi šetaj dalje?
Razumem ja sve, da su ti prijateljice, ali malo razmisli, da su mene one napale bez razloga?
I nemam ja potrebu da učim moje roditelje, oni su mene naučili.
:bye:

a u stvari sva moja nervoza danas pocela je kada mi je moja NAJBOLJA DRUGRICA moje drugo ja
javila da sutra mora u bolnicu na ispitivanje
izgleda da ima lupus
toliko sam se ubedacila da nisam mogla sebe ( jaku realnu pozitivu...) da prepoznam
evo i sad bi plakala

Dragi moji,ovo sto sam upravo procitala i obrisala ostavilo me je bez teksta,uopste se nisam nadala da cu na ovoj temi procitati ovako nesto!
Svi ste krivi jer svi provocirate ali je ovde samo Ovlad dobio kaznu.Realno svi ste zasluzili po karton ali ja vas necu kazniti.
Ako korisnik Ovlad misli da je ostecen neka se zali supermoderatorima koji ce doneti odluku o kaznjavanju ostalih ucesnika svadje.

Molim vas za ubuduce ne padajte u vatru!;)

vasa modla Bela76.:)

a u stvari sva moja nervoza danas pocela je kada mi je moja NAJBOLJA DRUGRICA moje drugo ja
javila da sutra mora u bolnicu na ispitivanje
izgleda da ima lupus
toliko sam se ubedacila da nisam mogla sebe ( jaku realnu pozitivu...) da prepoznam
evo i sad bi plakala
Mima a jel taj lupus toliko nezgodan,davno sam da kazem par puta ,,naletila,, na njega kada sam ganjala trudnocu,pa oko nalaza,ali se pravo da ti kazem ne sjecam ni sta sam citala,ako je to uopste isti lupus?

:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back