lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
a bice bolje , nego me maler poterao danimaLjudi moji,sta se desava,opet smo svi u toj nekoj,,minus fazi,,?!
Ajde sad malo da povucemo rucnu,pocinje panika da me hvata....
Pozdrav svima i dobro vam jutro ))))))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bice bolje , nego me maler poterao danimaLjudi moji,sta se desava,opet smo svi u toj nekoj,,minus fazi,,?!
Ajde sad malo da povucemo rucnu,pocinje panika da me hvata....
Pozdrav svima i dobro vam jutro ))))))
a bice bolje , nego me maler poterao danima
što samo on tebe da ganja!pravo da ti kazem vise me brine frizider nego statistikaPoteraj malo i ti njegašto samo on tebe da ganja!

a znam , a ni ja ne bi ovako izgledala zdravo , valjda me strah od konzilijuma i od hemio opet

pravo da ti kazem vise me brine frizider nego statistika![]()

jao cvekla , fuj , noije trava sredila sam to ali bas me zanima sta ce sutra reci ,Pa dobro, jeste da ni malo nije prijatno to isčekivanje... Sutra beše, jel da? Gledaj da ne misliš danas o tome toliko. Idi malo čisti bašticu, sigurno je urasla u travu, i zasadi više tu cveklu da te ne bije maler![]()
haha da , kad izvidim ima li nade za popravak i ako nema uzecu preko firme pa od plate vracati po koliko ocu , oni tako prebiju dugove za nekim firmamaPa ti prvo u banku po čekove bez pokrića pa u prodavnicu po nov frižider!! I odma kupi dva, nek se vidi raskoš![]()

a malo li jeLek iz Turske..turska kafa i turski pelcer,hehjehehehe.....

i moja mama pije Revitu.Ovde sam i saznala za nju.A sto se tice statistika.meni je doktor,jednom prilikom kad sam bila sama i pitala kakve su prognoze za moju majku ,izneo bas te statisticke podatke.Bas to 2% itdNe znam kako sam dosla kuci.K.ad sam se malo sabrala resila sam da bas ona bude u tih 2% i toga se i dalje drzimE,dobar vam je ovaj za dobro jutro(kod mene je dobro jutro,uspavah se danas-domacica)Doruckujem,pijem Revitu i citam kako brzo shvatamo da statistike ne treba citati niti se na njih obazirati.
i moja mama pije Revitu.Ovde sam i saznala za nju.A sto se tice statistika.meni je doktor,jednom prilikom kad sam bila sama i pitala kakve su prognoze za moju majku ,izneo bas te statisticke podatke.Bas to 2% itdNe znam kako sam dosla kuci.K.ad sam se malo sabrala resila sam da bas ona bude u tih 2% i toga se i dalje drzim

u više navrata 
na osam sati oralnoUh...turski lekić... i ja bi jedanu više navrata
![]()

na osam sati oralno![]()
mislim....ono.... čisto iz praktičnih razloga 
Ne mora samo oralno ima tu vise opcija....
Ja kao fina pa ko kiša oko Kragujevca 

Ti ono baš direktno u srž stvari!Ja kao fina pa ko kiša oko Kragujevca
Znaš ti onaj vic za kokoške i pevca?![]()
Koji,onaj kad se koka saplete a htela da ne ispadne laka zenska?!
otrčala oko drveta još jedan krug, da ne pomisli pevac da je laka ženska