lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
daj i meni reputaciju heheHehehhee,znala sam da ces popizdeti sto se pravim luda,kao ne kapiram,hehehehe...kakav je ovaj drndoslav,hehehee...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj i meni reputaciju heheHehehhee,znala sam da ces popizdeti sto se pravim luda,kao ne kapiram,hehehehe...kakav je ovaj drndoslav,hehehee...
ne znam jos nisam stigla u tu fazu tek jedem , i barene tikviceKupovala ja jedno vreme,jela na poslu,ono malo pakovanjce trajalo mi po pet dana,ali me ubijala gorusica od njega.
Svidja mi se sto zasiti,nisam morala po pola hleba za dorucak da omlatim,bilo mi dovoljno ono parcence,ali gorusica....![]()
ne znam jos nisam stigla u tu fazu tek jedem , i barene tikvice
ma nije vazno , kad mi zatreba ukrascu od tebePrijatno,a ne znam kako oni to uz reputaciju zakace i ove slicice,poslacu ti vanzemljake i bure na profil pa sacuvaj i kopiraj url
ma nije vazno , kad mi zatreba ukrascu od tebe
ne znam jos nisam stigla u tu fazu tek jedem , i barene tikvice
da bas su lepe ja volim na rostiljummmmmmmm tikvice
obozavam ih
da bas su lepe ja volim na rostilju
I ja ,volim ih i grilovane,i pohobane,kako god..a vala i odrazava se na moju liniju![]()

Laku noc svima,nisam vise ni za sta,odoh u krevet![]()

E Vesna ja sam čitala na drugim forumima da hoće prvo da se pojača bol i svi simptomi prilikom upotrebe Escozula i Vidatoxa, a onda nastupa olakšanje. Možda je to i kod tebe slučaj![]()
Dobro vece moje damice!
Bobo ne javljam se jer ovih dana muz nije dobro,kako su ove kise,isparavanja,pocinju problemi sa disanjem,kaze da nema dovoljno vazduha,pa se jadan uspanicio,nije nam naravno svejedno
Citam vas svaki dan,ali sve to pa mi se nije dalo pisati,jos me racunar zeza,po pola sata otvara stranicu,poludim!
Danas je malo bolji,kaze da ga najvise ,,jede,, to sto je nemocan,malaksao
Lilihip ja sam tu ako mogu sta pomoci,ako budete skupljali novac pomocu koliko mogu,mi iz Bosne smo veeeelikooooog srca!
Vesna ja bas htjela da vas pitam osjecate li ista,je li manja bol,i ja sam kao i Likita citala za Vidatox kao prvo bude neke reakcije kao da vise boli,pa onda nesto lakse,ali on je nesto drugo,taj vas Escozul je mnogo bolja stvar,nadam se dobrim vjestima i da ce uskoro pokazati rezultate,drzim palceve
Pozdravljam vas sve
aparti na zracenju u kvaru ....ludimLili puno srece sutra i nebrini svi cemo se angazovati oko Turske , racunaj na mene,
nestizem da vam se javim u haosu sam sa poslom a tek zracenjeaparti na zracenju u kvaru ....ludim
jedan dan rade pa dva ne.
Ljubim vas sve punooooooooo
Vidatox je homeopatski preparat,znam da kod njih hoce prvo povratak starih simptoma,psihickih stanja itd pa onda poboljsanje.Ma nema mi druge nego da cekam i nadam se!
Moja drugarica u Nisu je imala srece-za 25 zdracenja samo jedan dan joj je propao zabog kvara.Obicno ne ide tako.Mojih 21 su prosla u cugu,a za ostalih devet trebalo je preko mesec dana.
danas sam bila na ivici placa kad sam videla da neradi aparat, juce mi je bilo lakse ajd kao jedan dan pauza nema veze, ali danas htela sam da vristim, u petak isto nije radio imam ceo mesec i vise da se razvlacim