One vole frajere....

Ne negiram da ima toga u velikom % ali ima i mnogo toga drugog lepog, zavisi gde gledaš, šta primećuješ.
Ne žmurim na realnost ali je realnost relativna i sastoji se iz milion slika.
Biram da ignorišem ono šta mome srcu ne godi i da volim muškarce koji nisu kretenčine, što ne znači da nema kretenčina.
Tako i ti, ima sponzoruša ali ima i ovih drugih, gledaj te druge.
Št bi morali samo da pričamo, mislimo i vidimo ružno?

Zato što su ljudi umorni od toga što su pričali, mislili i gledali lepo a dobili ružno. To što nešto igronišemo ne znači da ne postoji a ni da će nas zaobići.

Situacija je takva kakva jeste, možeš da budeš ne znam ni ja šta, dođe tip sa dobrim kolima, ona će pre ući u njih nego da sedi kod kuće ili šeta parkom. Prosto je tako. Društvo u tranziciji je napravilo to da se juri uglavnom materijalno. Bilo je ovoga i ranije, ali je sad jako izraženo, jer su one u fazonu "živimo dok smo mlade, hoćemo sjaj, raskoš, bogato, jure uglavnom lovu, a sa druge strane tranzicija je napravila i to da sve više ljudi nema, tako da ti momci ne mogu da isprate to, za neke je čak i neko piće u iole normalnom ambijentu luksuz, samim tim su im mnoge opcije svedene. Tako da možeš naći eventualno neku prosečnu i devojku ispod proseka, neku "pokućnu" što ja volim da kažem i to je to...

Inače, vreme površnog je iznedrilo lepotu kao ultimativnu stvar i sada devojke koje izgledaju prelepo misle kako sa tom lepotom zaslužuju samo najbolje, najlepše, neke ode i pesme... To je takođe ogroman problem, uz napucan ego na fejsu i sličnim sajtovima, sky is the limit.

A, eto, nisam ni ružan ni glup...

Zato što su ljudi umorni od toga što su pričali, mislili i gledali lepo a dobili ružno. To što nešto igronišemo ne znači da ne postoji a ni da će nas zaobići.

Situacija je takva kakva jeste, možeš da budeš ne znam ni ja šta, dođe tip sa dobrim kolima, ona će pre ući u njih nego da sedi kod kuće ili šeta parkom. Prosto je tako. Društvo u tranziciji je napravilo to da se juri uglavnom materijalno. Bilo je ovoga i ranije, ali je sad jako izraženo, jer su one u fazonu "živimo dok smo mlade, hoćemo sjaj, raskoš, bogato, jure uglavnom lovu, a sa druge strane tranzicija je napravila i to da sve više ljudi nema, tako da ti momci ne mogu da isprate to, za neke je čak i neko piće u iole normalnom ambijentu luksuz, samim tim su im mnoge opcije svedene. Tako da možeš naći eventualno neku prosečnu i devojku ispod proseka, neku "pokućnu" što ja volim da kažem i to je to...

Inače, vreme površnog je iznedrilo lepotu kao ultimativnu stvar i sada devojke koje izgledaju prelepo misle kako sa tom lepotom zaslužuju samo najbolje, najlepše, neke ode i pesme... To je takođe ogroman problem, uz napucan ego na fejsu i sličnim sajtovima, sky is the limit.

A, eto, nisam ni ružan ni glup...

Problem je što ni svi ti muškarci koji vapiju za tim ribetinama nisu frajerčine. Treba biti realan,jer prosečan tip treba da traži prosečnu.
I nekako mi se čini da na kraju sve svodimo na izgled.
Biti dobar frajer ili dobra ženska je prilično stvar harizme.
Ti jesi lep.: ))

Problem je što ni svi ti muškarci koji vapiju za tim ribetinama nisu frajerčine. Treba biti realan,jer prosečan tip treba da traži prosečnu.

Ne kažem da nema ni toga, ali iskreno danas ti se svelo na to da imaš opciju da imaš zaista lepe devojke ako imaš sve ono propratno, ako nemaš, onda možeš da dobiješ tako neki prosek, kao što rekoh one pokućne devojke... Znaš ono što ne može ni da se uvalja za mnogo... Ma, ne znam, u svakom slučaju mučne scene svuda.

Inače, svodi se na izgled jer je vizuelno i površinski ono što se u startu i kupuje... Kakvu god harizmu ima ako izgleda kao olinjala mačka džaba ti sve. Sa druge strane one lepe, zgodne, sa njima kao da si došao na intervju za posao, gledaju ti kvalifikacije šta i kako, prosto da ni ne poželiš sa njima ništa... Za menjanje seksualne orijentacije nisam, za manastir takođe, tako da ću verovatno ipak ostati u svom svetu, sam... Što kaže Švaba "umrećeš sam"... :)

Hvala. :)

Mada, ima i jako lepih, zgodnih i pametnih devojaka koje ne jure pare, ali tu moraš baš, baš da imaš sreće.

A i to je sve miks okruženja, situacija, života, afiniteta...

Da, definitivno mislim da sam odlepio.

Kada pogledas sve te full ribe, one su vrlo retko sa nekim vrh frajerima zato sto kriterijumi zena i muskaraca se razlikuju. Muskarcima je primaran izgled a zenama pare tako da se zato i prave spojevi bogati muskarci i lepe zene a srazmernosti u izgledu tu uglavnom nema, zato sto se to i ne trazi.
Moze muskarac kao Apolon da izgleda i ne znam kakvu harizmu da ima, obrazovanje i vokabular ali ukoliko je siromasan, nema tu neke sanse da nadje neku lepoticu, to su izuzeci. Toga su i devojke svesne pa sve cesce neke prosecne tipuju momke koji njima nisu srazmerni po izgledu ali cim znaju da je siromasan ocekuju da je to normalno.
Na forumu je jedna tako se izjadala kako je neki muskarac koji je veoma lep nece ni da pogleda, a zatim navela kako vozi neku krntiju. Ocekivala je da cim vozi krntiju da ne moze imati velika ocekivanja.
Jednostavno se ljudi prilagodjavaju tim ocekivanjima i bogat redovno trazi neku vrh devojke, takve traze bogate a svi ostali moraju da shodno svom statusu vide sta mogu ocekivati i sta je na trzistu ponude i potraznje realno ili mogu biti sami.

Poslednja izmena:
Ma na kraju krajeva, koga briga ko će šta da izabere i po kom kiterijumu.
Zaista ne verujem da su sve žene takve jer imam gomilu primera u svom okruženju.
Ne znam šta to ljudi očekuju od života ali ima sve više nesrećnih upravo zbog nenormalnih očekivanja i sopstvenih mogućnosti.
Ne vidim čemu komplikovati, drago voljeno biće, život, sunce, radost male sitnice i spokoj.
Dok imaš život.
Sve drugo je bekstvo, tripovanje, pusti snovi često o površnim stvarima tek da se ispuni praznina sopstvenog bića koja zjapi i koju neće da nadomesti na kraju ni Moni Beluči ni besni dzip.

Kada pogledas sve te full ribe, one su vrlo retko sa nekim vrh frajerima zato sto kriterijumi zena i muskaraca se razlikuju. Muskarcima je primaran izgled a zenama pare tako da se zato i prave spojevi bogati muskarci i lepe zene a srazmernosti u izgledu tu uglavnom nema, zato sto se to i ne trazi.
Moze muskarac kao Apolon da izgleda i ne znam kakvu harizmu da ima, obrazovanje i vokabular ali ukoliko je siromasan, nema tu neke sanse da nadje neku lepoticu, to su izuzeci. Toga su i devojke svesne pa sve cesce neke prosecne tipuju momke koji njima nisu srazmerni po izgledu ali cim znaju da je siromasan ocekuju da je to normalno.
Na forumu je jedna tako se izjadala kako je neki muskarac koji je veoma lep nece ni da pogleda, a zatim navela kako vozi neku krntiju. Ocekivala je da cim vozi krntiju da ne moze imati velika ocekivanja.
Jednostavno se ljudi prilagodjavaju tim ocekivanjima i bogat redovno trazi neku vrh devojke, takve traze bogate a svi ostali moraju da shodno svom statusu vide sta mogu ocekivati i sta je na trzistu ponude i potraznje realno ili mogu biti sami.

Ovo je realno... Danas se pare muškarca i lepota žene gledaju kao nešto što se privlači. Sve ok ali ako nije lepa - ćao, sve ok ali ako nije bogat - ćao. Gledao sam bukvalno polumozgaše od tipova koji imaju vrhunske devojke samo zato što imaju lovu. Ali j b g, tako stoje stvari, tako da se uzmi u parolu "get rich or die tryin", sve ostalo ti je... I ako uspeš, koristi to da gaziš sistem, ceo sistem bez ikakve milosti... I ovako imaš opciju da budeš zaslepljen i veruješ u neke pričice ili da prećutno pustiš da prođe nešto čisto da bi imao naslednike i tvoje gene da te nastave, svejedno ti se svodi na isto.

One vole frajere koji nose bradice,
Koji nikad ne prave belaja, koji nikad ne psuju Alaha....

Koliko je ovaj pristup životu zapravo istinit?
Ono što sam ja video jeste da fantastične žene često, zapanjujuće izuzetne, često vole likove koji nisu frajeri.
Pa sad pišem ovo jer mnogi momci misle da će im novac, status doprineti uspjehu kod žena, ali mi se čini da nije baš tako.

Ne znam da li sam u pravu.Možda griješim.

uvek bilo i biće da lepotice nalaze klipane

One vole pare i zabole ih baš za crne rupe evrope koje su nekad imale slavne rezultate, mislim na celu ligu zajedno :D

нови дух и нове снаге...:)

ae8vih.jpg

2qi05eh.jpg

Back