Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Ne negiram da ima toga u velikom % ali ima i mnogo toga drugog lepog, zavisi gde gledaš, šta primećuješ.
Ne žmurim na realnost ali je realnost relativna i sastoji se iz milion slika.
Biram da ignorišem ono šta mome srcu ne godi i da volim muškarce koji nisu kretenčine, što ne znači da nema kretenčina.
Tako i ti, ima sponzoruša ali ima i ovih drugih, gledaj te druge.
Št bi morali samo da pričamo, mislimo i vidimo ružno?
Zato što su ljudi umorni od toga što su pričali, mislili i gledali lepo a dobili ružno. To što nešto igronišemo ne znači da ne postoji a ni da će nas zaobići.
Situacija je takva kakva jeste, možeš da budeš ne znam ni ja šta, dođe tip sa dobrim kolima, ona će pre ući u njih nego da sedi kod kuće ili šeta parkom. Prosto je tako. Društvo u tranziciji je napravilo to da se juri uglavnom materijalno. Bilo je ovoga i ranije, ali je sad jako izraženo, jer su one u fazonu "živimo dok smo mlade, hoćemo sjaj, raskoš, bogato, jure uglavnom lovu, a sa druge strane tranzicija je napravila i to da sve više ljudi nema, tako da ti momci ne mogu da isprate to, za neke je čak i neko piće u iole normalnom ambijentu luksuz, samim tim su im mnoge opcije svedene. Tako da možeš naći eventualno neku prosečnu i devojku ispod proseka, neku "pokućnu" što ja volim da kažem i to je to...
Inače, vreme površnog je iznedrilo lepotu kao ultimativnu stvar i sada devojke koje izgledaju prelepo misle kako sa tom lepotom zaslužuju samo najbolje, najlepše, neke ode i pesme... To je takođe ogroman problem, uz napucan ego na fejsu i sličnim sajtovima, sky is the limit.
A, eto, nisam ni ružan ni glup...