Vozdra svima prvi put pisem, i meni je tree hill bas super serija........Ali bas SUPER...
Ne znam da li je ovo kraj na fox-u ili ce otkupiti nove serijale....Ako neko znam neka mi odgovori........Uzgred, meni je Bruk bas cool.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha...pesma je extra...Mike91:Meni se najvise svidja pesna sa najavnom spicom!!!
neeeeeeee...nikolina90:Da li neko zna kako se zove pesma i ko peva???
Grch:Kada cujem da neko za ovu seriju kaze da je extra, smuci mi se zivot. Pa ljudi zar ne provaljujete da je to ona najstandardnija moguca sablonska serija?? Pa na pocetku svake scene znas sta je i na kraju... Kroz celu seriju, na svakom koraku se provlace tipicni klisei... Prema onim likovima, koji su tinejdzeri, njihovi roditelji se ponasaju sa OGROMNIM respectom... Bas sam gledao kad je onom plavom 'slatkom' neki matorac (to mu valjda cale) rekao nesto u fazonu, sta bih dao kada bi ti poceo da me cenis i sl. Mislim se zavali mu, bre, jednu samarcinu pa da vidis kako ce da slusa... Jbt, postuju one klince ko da su carevi...
Tnx...Bony_90:Pesmu peva Gavin DeGraw a pesma se zove I don't want to be