oNe TrEe HiLL

Kada cujem da neko za ovu seriju kaze da je extra, smuci mi se zivot. Pa ljudi zar ne provaljujete da je to ona najstandardnija moguca sablonska serija?? Pa na pocetku svake scene znas sta je i na kraju... Kroz celu seriju, na svakom koraku se provlace tipicni klisei... Prema onim likovima, koji su tinejdzeri, njihovi roditelji se ponasaju sa OGROMNIM respectom... Bas sam gledao kad je onom plavom 'slatkom' neki matorac (to mu valjda cale) rekao nesto u fazonu, sta bih dao kada bi ti poceo da me cenis i sl. Mislim se zavali mu, bre, jednu samarcinu pa da vidis kako ce da slusa... Jbt, postuju one klince ko da su carevi...

:lol:
ja sam poceo da je gledam kad je bila o basketu i to, posle je postala kao i sve ostale.. al jbg nastaviJo sam da je gledam, iako je providna, pustim mozak na otavu..:-D

a normalno da ih respektuju, kad sve likovi po 25 godina glume srednjoskolce, bilo bi glupo da ih sibaju onolike :lol:

E ljudi imate neke pesme iz tree hilla osim od Haley James Scott-Halo i DeGraw,Gavin-I don't wan to be (uvodna shpica) ?
Ako imate postavite link za download pleaseee...tnx unapred!

E ljudi shta se deshava u seriji...ja duuuugo nisam gledala....:(

Back