jeca_lepotica
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
Ja pretpostavljam da jeste zato vas i pitam jel danas kraj serije bio posto sam sad gledala da od sutra pocinje nova serija Falkon plaza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na nekom sajtu sam videla da ce da pocne neki specijal ili nova sezona 8 januara ali naravno ne kod nas
4 sezona ide na hrt-u vikendom negde oko 10 h.
Pa, vikend je, pogledatjemo sutra.
Nadam se da ces uspeti,ako ne uspes javi mi,a ja cu videti da li imam jos koji sajt.![]()
bolje da si reko posle faxaJa sam odgledao citavu cetvrtu sezonu io mogu slobodno reci da je najbolja do sada. Peta sezona u Americi pocinje 8.januara 2008 i desava se cetiri godine posle srednje skole...
Ljudiiii ja obozavam ovu seriju!Svidja li se vama...ranije je mogla da se gleda samo na HRT2,sad je pochela od prve sezone na FOX-u...
Jos ovo gledate????????????????????????
I ja je obozawam!!!Najvise Lucasa i Brooke!Gledam na HRT2 subotom...Extra je!!!:-)
Meni su isto Lucas i Brooke najbolji!U koliko sati se prikazuje na HRT2?Danas sam neshto "uhwatila" a jako dugo nisam gledala....Kad sam widela da su Lucas i Peyton zajedno:shock::shockrimetila sam da su promenili frizure
8-)
Naravno!
Nekoliko videa sa youtube.
Lucas i Brooke
Fox ce novu cetvrtu sezonu da pusti tek za jedno sest meseci. Nejtan i Rejcel nisu poinuli posto se pojavljuju i u cetvrtoj sezoni, za Koopera ne znam. Mene vise zanima ko je napisao Denu u stanu na zidu "ubico". Zna neko sa kojeg sajta se moze skinuti 4 sezona?