Brucas
Početnik
- Poruka
- 21
Jeko, ja definitivno sutra necu u shkolu!!!xaxa, srecno sa fizikom i Bobijem i italijanskim i...shta josh beshe, ne mogu da se setim poshto me trenutno ne zanima...xaxaxa...ajde shalji neki mail, bash mi je boring!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miss-spookiness:Meni je Peyton najjaci lik u seriji,slusa cool muziku,ima neke svoje stavove,sasvim je ok.
Brooke mi je dosta isfolirana,a Haley me zestoko smara...
I mene isto zanima. Juce je bila poslednja epizoda na FOX-u. Zna li neko hoce li biti jos na FOX-u?svidja_mi_se_on:stanite ljudi...pa vi ste mene skroz zbunili...ja sam ovde procitala gomilu podataka koji su mi skroz nepoznati..ustvari ja sam pocela da gledam Tree HiIl tek sada kada je poceo na foxu,i koja je to sezona ustvari?nadam se prva,jer bih volela da sam pratila od pocetka..e da jos nesto koliko epizoda ima u sezoni i gde vi to nabavljate na dvd-ju????????
princo:Trenutno nece od ponedeljka nova serija.Mozda kasnije,STETA
Procitao sam u programu,od ponedeljka nece sigurno ide neka druga serija--modna kuca.A nisam video na njihovom sajtu drugi termin..svidja_mi_se_on:jao ja cu se ubiti bez ove serijice...kako znas da nece biti treca sezona na foxu?
pa zasto su prekinuli,bas je extra...taman kad su trebali da se pomire ovo dvoje?i gde vi svi nabavljate te epizode?????????????please neka neko odgovori!!!!!!