oNe TrEe HiLL

Jeko, ja definitivno sutra necu u shkolu!!!xaxa, srecno sa fizikom i Bobijem i italijanskim i...shta josh beshe, ne mogu da se setim poshto me trenutno ne zanima...xaxaxa...ajde shalji neki mail, bash mi je boring!!!

kakva peyotn :imao:

kad je vidim smuchi mi se zivot. zadnja epizoda u americi je bila tako jadna... jedva sam je odgledala...

OTH mi je bio vrh u 2goj sezoni,interesantan u 1jo. solidan u 3oj i tragichan u 4toj sezoni

treba smao da vidite kakve zaplete smislja onaj kreten od kreatora

miss-spookiness:
Meni je Peyton najjaci lik u seriji,slusa cool muziku,ima neke svoje stavove,sasvim je ok.
Brooke mi je dosta isfolirana,a Haley me zestoko smara...

a? ko bwe isfoliran?!!! :twisted: ma ok sy i peyton i brooke, dok haley smara k'o kometa!!!

BROOKE KONZA BRE

house4.jpg

Ma djavola dobru dusu,ona u svemu vidi novac,kako ne vidis da je materijalista i preopterecena sexom????? A Peyton e samo jednom uzela kokain,svi smo mi slabi ponekad da ne pocnem da nabrajam sranja koje je Brooke pravila,celu prvu sezonu se nije treznila...

Peyton smara sa svim svojim dosadnim rodjacima, lazno iskolachenim ocima i pretvaranjima da je loner. Lief *****, so what? that mean you're gonna stop living?

Brooke ima pozitivnu stranu, izvlachi seriju sa svojim sarmom, izrekama... da nje nema ja ne bih ovo vise gledala....

Naley? vencani u srednjoj... c'mon?! a da ne pominjem joy koja izgleda kao da je izasla iz telenovele (sto i jeste u istinu, glumila je u guilding light) i da hoce da bude pateticnija ne bi mogla da bude.

Imamo lucasa koji se cepi kad ga vidim da radi scene sa svojom mamicom smuchi mi se zivot... da ne pominjem kad pocne da pripizdjuje... E da... i kao nije moga u 3oj sezoni da se dotera malo kad je znao da ce da ga snimaju bez majce?!

Peytom? ne bi se sa njom druzila pa sve da je novi nobelovac. Daj molim te, prevarila je Brooke iako je znala da Brooke bas pada na njega. Nije mogla lepo odma da kaze drugarici da se lozi na njega pa bi Brooke iskulirala... Ma celu situaciju je ona zakuvala do bola... I podnosila sam je sve do 316... ali onu patetiku ne mogu da svarim... dajme molim te kao mislis da ce da umres zato sto mislis da ti je staklo u nozi a ono je metak?! Mogla je da bude dobar prijatelj i iskulira... ali ne Miljenica Marka Schwanna (pricha se da je zaljubljen u nju vec dugo) je resila da ponova za*ere

I ova nova afera sa Brooke... to je smislio zbog 2 stvari 1)CW executives su trazili da intenzivira desavanja 2)mora da smanji brucas bazu da bi mogao da prodje sa leyton bez da bude ispljuvan iz epizode u epizodu

uhhhh... this is a helluva long post. sry i didn't know i had in me

ma dajte. peyton je kokoska zbog svega sa likasom, a brooke je kokoska jer je dr*ala peyton za mrtvu mamu u 4. sezoni.
by the way, znate da ce se na maturi pojaviti snimak brooke i nathana kako vode ljubav?
meni su nathan i haley vrh vrhova... prava ljubavna prica, a sve mi malo padamo na to...

vec se pojavio?! psycho derek se takodje vraca...

moj komentar na 415:

UUUUU

napokon jedna epizoda sa prichom da mi se svidja. Pemsa na kraju me mnogo podseca na Chasing Cars. Brooke i Peyton su awesome mada mi se pisanje ne svidja jer cine Brooke losom... a ako je smucaju sa mouthom ja ovo vise ne gledam...

L/P fight mi je bio weak

Ako nista drugo bar su skupili parcice sa poda i pocinju da ih spajaju.

ocena 7... da budem iskrena vise 7.5 ali ja sam ogromni fan Brooke i ne mogu lako da progutam ovo sto su joj smestili

Ne moraju da je smuvaju sa Lucasom ali neka bar bude onoliko cool koliko ja verujem da jeste.

Za peytoninog ludog brata me zabole... ako je ubije tim bolje ali nazalost nece... (nisam citala spoilere to samo ja kazem onako)

Inache Chadova kosa je propast... Hillarie mi se vise svidja sa kovrdzama iz prve sezone... Soph mi je bas bleda i izgleda da se opet metali

stanite ljudi...pa vi ste mene skroz zbunili. :confused: ..ja sam ovde procitala gomilu podataka koji su mi skroz nepoznati..ustvari ja sam pocela da gledam Tree HiIl tek sada kada je poceo na foxu,i koja je to sezona ustvari?nadam se prva,jer bih volela da sam pratila od pocetka..e da jos nesto koliko epizoda ima u sezoni i gde vi to nabavljate na dvd-ju????????

svidja_mi_se_on:
stanite ljudi...pa vi ste mene skroz zbunili. :confused: ..ja sam ovde procitala gomilu podataka koji su mi skroz nepoznati..ustvari ja sam pocela da gledam Tree HiIl tek sada kada je poceo na foxu,i koja je to sezona ustvari?nadam se prva,jer bih volela da sam pratila od pocetka..e da jos nesto koliko epizoda ima u sezoni i gde vi to nabavljate na dvd-ju????????
I mene isto zanima. Juce je bila poslednja epizoda na FOX-u. Zna li neko hoce li biti jos na FOX-u?

svidja_mi_se_on:
jao ja cu se ubiti bez ove serijice...kako znas da nece biti treca sezona na foxu?
pa zasto su prekinuli,bas je extra...taman kad su trebali da se pomire ovo dvoje?i gde vi svi nabavljate te epizode?????????????please neka neko odgovori!!!!!!
Procitao sam u programu,od ponedeljka nece sigurno ide neka druga serija--modna kuca.A nisam video na njihovom sajtu drugi termin..

Back