oNe TrEe HiLL

Pa u petoj sezoni se desava sledece (ko ne zeli da sazna nek ne cita):

Lucas je postigao veliki uspeh sa prvom knjigom, ali sad nema uopste inspiraciju, u vezi je sa svojom izdavacicom vec 2 godine, a postao je i glavni trener Ravensa. Nejtan je invalid, nakon proslave pred NBA draft potukao se i povredio kicmu, u kolicima je vec 6 meseci, ali polako pocinje da hoda i da se oporavlja, s tim da je sa kosarkom gotovo. Hejli radi kao profesorka u bivsoj gimnaziji, Peyton je napustila muzicku industriju i vratila se u TH, gde bi trebala da pocne sama da se bavi izdavackim poslom, a pomoci ce joj finansijski Brooke, koja se takodje vratila u grad i kupila Caren's caffe i iz TH-a ce obavljati i poslove u vezi svoje modne linije. Sculs je Lucas-ov pomocnik u Ravensima, Mouth pocinje da radi na televiziji, ali kao montazer, sefica ga ne podnosi i kaze da je isuvise ruzan da bi bio voditelj.

Bas su me razocarali...Svi u porodici Scott su odlicni igraci,a nijedan da uspe zbog fizickih problema,zamisli...Razumem da neko ima problema sa kolenom ili srcem,ali ovoga je ladno gurnuo navijac Portlanda,a posto je ovaj na putu da zaigra za Sijetl,tuca nije mogla da se izbegne...Izuzetno cesta pojava u svetu profesinalizma

na limewire se dosta ceka tako da ne znam stvarno ,inace meni download'uje drug iz odeljenja preko RAPID Share pa ako to koristis imas tamo 10epizodu,a inace ako ne koristis rapidshare se placa valjda mesecno negde blizu 300din,nisam siguran on mi je tako nesto pominjao

POZ OTH is the best series

ta slika LUCASA i te neke snajke to je nesto dosta sumnjivo da je to PEYTON na slici, pre lici na KYLIE MINOQUE ozbiljno

poz serija ce nadam se biti kompletna a nece se prekinuti na pola sezone kao vecina serija tipa <SMOLVIL>, <PRISON BREAK>,<HEROES> a to mislim zato jer je OTH pocela da se prikazuje u januaru a ti sto strajkuju su najavili taj strajk jos u oktobru,novemnru jer to valjda vazi za serije koje su samo pocele da se prikazuju u septembru jer inace su tada skoro sve serije pocele , a OTH je poceo u januaru pa tako da se nezna videcemo,nadam se da ce biti 22 epizode

poz serija je fenomenalna bas kao i PRISON BREAK i SMOLVIL
gledao sam 4 sezone a 5 sezone necu gledati dok ne izadje jos 2 epizode pa da bude 12epizoda pa taman je to pola sezone,
pozzzzzzzzzzzzzdravvvvvvvvv

Jel zna neko na kojim sajtovima imaju slike od ONE TREE HILL serije da se skidaju a da bude vecih rezolucja
(od 800 x 600 pa na 1024x800idealno a moze i vecih rezolucija)

na goodle pictures ima veoma mali izbor!!!

poz

Ova mi bas i ne lici na Pejton???

Dali je moguce da je plavusan izdao kovrdzavu plavusicu????

Ebem ti zivot....:evil::evil:

Mislim da to nije Peyton,jer sam imala (mozda jos imam)jednu sliku sa tog vencanja,gde se jasno vidi face mlade,dok ide prema Lucasu koji je ceka kod oltara,a Peyton,jadna,sva pogrbljena,stoji u ''publici'' a Brooke je drzi za ruku kao u fazonu-mozes ti to,budi jaka! pi...(ako nadjem sliku-postavljam je)

Evo i slike...

Prilozi

• 512-03hq.jpg
    512-03hq.jpg
    48,3 KB · Pregleda: 17

Back