oNe TrEe HiLL

PozZ ljudi koga zanima pocela serija ponovo da se emituje na FOX-u u nocnom programu posle 00:00h,3 sezona je u pitanju tacnije veceras je bila 9 epizoda.Znam da ste svi odgledali,al' meni nesmeta da gledam izpocetka.

Moze jedno pitanje sa koje adrese za torrente skidate magnete za seriju?Pitam vas iz razloga zato sto kad god sam nasao seriju da skinem uvek mi je trazio onaj sugavi xvod!!!Hvala u napred,al` znam da ce te mi reci da googlam malo pa da nadjem ono sto me interesuje.

Moze jedno pitanje sa koje adrese za torrente skidate magnete za seriju?Pitam vas iz razloga zato sto kad god sam nasao seriju da skinem uvek mi je trazio onaj sugavi xvod!!!Hvala u napred,al` znam da ce te mi reci da googlam malo pa da nadjem ono sto me interesuje.

Rado bi ti pomogao ali neznam kako zato sto seriju ne skidam uz pomoc torenta vec preko linkova sa rapidshare-a. Predlazem i tebi da tako radis jer je sigurnije. Mnogo puta kad skidas preko torenta na kraju ispadne totalna neka leva stvar koju nisi hteo da skines. Bar sam se ja tako opeko i reko sam "nikad vise sa torentima". Ja nemam nikakvih problema posle skidanja serije. Jedino sto treba posle da se ekstratuje iz rar-a.

RS:super::super::super:
torent:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Prevod na srpskom jos nije izasao. Trebalo bi da izadje naj kasnije za 2 dana. Moze da se desi i sutra da se pojavi na netu. A kad se pojavi pojavice se najverovatni ovde prvo "http://www.all4divx.com/prevodi".
Razlog zasto se ovako kasno pojavljuje prevod na srpskom je zato sto se ceka da se napravi subtitle na engleskom pa posle svi uzmu lepo i prevode na njihove jezike. Ja koristim subtitle na engleskom posto on prvi izadje. Ne kako mi se cini da je prazan ekran dok gledam seriju ako se ne pojavljuju slova u dnu ekrana. A naknadno skinem prevod na srpskom sa te adrese koju sam gore napisao. Neznam da li ti ovo sto sam ovde napisao pomaze, ali bojle ne mogu da ti pomognem...:bye:

Poslednja izmena:
Jaooo ja obozhavam ovu seriju.. Pochela sam pre nekih 3 godina da je gledam, nisam sigurna, odmah sam se zaljubila u Nejtana..:rumenko: Sad su je malo zamrsili :confused: Ali dobro.. Nego nisam u toku shta se deshava u ovim najnovijim epizodama, nisam nishta skidala ?

Dal vama uopste trebaju linkovi?Ja se tako namecem,a nema potrebe,ostavljam ih samo zato sto kad sam bio pocetnik forumi sa direknim linkovima su mi mnogo pomagali...Pa verujem da ce nekome pomoci ovo sto ja radim...

Back