oNe TrEe HiLL

Ljudi mnogo mi nedostju oni dani kada mi je ova serija nesto znacila. Ona mi je bila na neki nacin ventil na kome bi se praznio. Kada bih je gledao zaboravljao bih na mnoge probleme. A sad kad Chad pise scenario serija je izgubila onu jedinstvenu car. Ko njemu dade da pise scenario:otkacio:. Nema on dara za pisanje. Bolje da se drzao samo glume. Mozda bi najbolje bilo da se serija zavrsila odmah nakon 4 sezone.
...Nedostaju mi mnogo quotes tipa : "There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up." Bas je tuga sto ih vise nema u seriji... :(:cry: :sad2:

U vezi muzike mogu samo da kazem da su ostali verni istoj vrsti muzike, znaci dobar rok i poneka hip hop pesma. ALI po meni stvarno su pesme bile vrhunske sve do 5 sezone. E od tad kako da kazem "Malo su mi tanke" nisu onako upecatljive. Znate kad je neki vazan trenutak u seriji, a u pozadini pici pesma koja vas dotakne pravo u srce. E po meni i tu su malo podbacili. Trebali bi da ubace npr. pesme od grupe The Corrs. Ta grupa ima izvanredan izbor pesama koje kao da su stvorene za OTH. Eto na primer njihova pesma Old Town stvarno bi bila pun pogodak kad bi je ubacili u seriju... Ali tako ja samo vidim stvari trenutno.:bye:

Back