oNe TrEe HiLL

Samo Ravens da igraju do kraja sezone sa 4 coveka na terenu, pa to je cista glupost. Ja mislim ako hoce da ispostuju Q-a bolje da igraju sa 5 coveka ali :heart: da ostave na teren. Fora bi bila kad bi na kraju bili prvaci i tu sezonu posvetili Quentinu. Mislim da bi tako najbolje Ispostovali Q-a. Ko se slaze samnom?

Ja se slazem.. Cista glupost. ajde ok jedna tekma... ali cela sezona... stvarno glupo... :thumbdown:

Ali kao sto rece coach Lucas :"It's not always about the wining, sometimes it's about healing..." :heart:Q4ever:heart:

Da li neko mozda zna koliko ce "oth" sezona biti snimljeno i dal se u ponedeljak prikazuje poslednja epizoda 6 sezone?Ja sam malo listo po netu,cini mi se da je poslednja!Nisam siguran mozda sam se prevario zato sam hteo da proverim sa vama,mozda vi znate nesto vise od mene.Ako je tako onda su bas sjebali zadnje 2 sezone skratili su ih maximalno!!!

Ok da sam ranije pitao ranije bih pronasao odgovor.U ponedeljak nije poslednja epizoda bice jos epizoda u ovoj 6 sezoni na moje odusevljenje.Neznam koliko ce jos sezona biti snimljeno,neverujem da ce jos mnogo izgleda da se priblizava happy end!!!

Nadam se da nije poslednja, ali i bilo bi redno da je privedu kraju, Mark je počeo mnogo da ga tupi sa glupim scenama, a da ne pričam o tome što više nema košarke kao pre... Nadam se da će Dan dobiti konačno drugu šansu... jedino to želim... ostalo je sve manje više predvidljivo..

E napokon nakon duzeg perioda ove dve pslednje epizode 5 i 6 su me zaintrigirale. Kao da su imale tu staru car epizoda iz 3 i 4 sezone. Bar je tako za mene. Umalo da dignem ruke od serije i da prestanem da je pratim, ali su me ove epizode sprecile da uradim to...:D:D:D

Back