Andeo
Početnik
- Poruka
- 6
gledala epizodu...sanjala epizodu...mislila na epizodu...
poludila sam
ali je dobra
poludila sam
ali je dobra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tkacio:!!! E a ona dadilja sto muci Dena to mi je bas po volji... Jer sam ubedjen da kad se on izbavi i dokopa nje OHhhooHhooo bice suvog mesa. Dalje... Skills i Deb su mi ekstra par
..
...
((cekaj, na kom kanalu se serija trenutno prikazuje?Ljudi sta da vam kaze.... Ocekuje nas uskoro jos jedna sahrana u seriji... ***...((
Ali tuzne epizode su meni najjjace, najbolje i najzanimljivije.

Pa prikazivala se na HRT2 u 13 sati. Sad jedino mozes da skidas epizode sa interneta kao sto ja radim.cekaj, na kom kanalu se serija trenutno prikazuje?Original postavio AleksandarJelic88 Pogledaj poruku
Ljudi sta da vam kaze.... Ocekuje nas uskoro jos jedna sahrana u seriji... ***... ((
Ali tuzne epizode su meni najjjace, najbolje i najzanimljivije.
da li neko zna kad izlazi treca epizoda 6 serijala...???

((((((((((((((
Stvarno ne mogu da opišem koliko sam se šokirao. Nije moralo ovako da se završi ta priča sa njim 
Voiceover by Dan:
![]()
It's been said that the saddest thing a man will ever face is what might have been ? But what of the man who's faced with what was? Or what may never be? Or what can no longer be? Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only our hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better. Sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes, our malice and our jealously and the shame we feel for not being the people we were meant to be. And that's when we find our way to something better or something better finds its way to us.
Strašan citat... morao sam da ga postujem...

... Zato mislim da je Dan mnogo vazniji za seriju nego sam Nathan.
Meni da... KOSARKA !!!
tkacio: Nema bre vise onih zanimljivih utakmica i tome slicno. Daj boze da se Nathan oporavi pa da vidimo neke epizode sa Kosarkom. Ove poslednje 2 sezone bas su bile siromasne na tom polju. Zato KOSARKA !!! Vratite nam kosarku penali jedni...
Ali volim i Dena (koliko god bolesno da zvucim
)I Ali volim i Dena (koliko god bolesno da zvucim)

tkacio: stvarno postaje suvo bez dobre basketice na malom Rivercourt-u :???:

E da... Hvala bogu da se neko napokon setio da ode do Dan-ove kuce. Valjda ce sad da potraze coveka... Jos doktor javio je Haley da je spremno srce za Dan-a. I ako ga posle takve vesti ne potraze onda nece nikad. Bas bi ispali s m r a d o v i onda. Bili bi kao Dan nekad
... A Brooke ono sto je uradila. Mislim na ono sto je rekla da ce kevi sve da da i da je se odrekne, za to joj svaka cast. Tu je ispala karakter. Ma bre ona Brooke dusa od zene
... Samo Ravens da igraju do kraja sezone sa 4 coveka na terenu, pa to je cista glupost. Ja mislim ako hoce da ispostuju Q-a bolje da igraju sa 5 coveka ali
da ostave na teren. Fora bi bila kad bi na kraju bili prvaci i tu sezonu posvetili Quentinu. Mislim da bi tako najbolje Ispostovali Q-a. Ko se slaze samnom?