oNe TrEe HiLL

Koi so to papci, ti sto su snimali seriju. Otkinuli me sa onom uvodnom scenom kao Lucas i Brook u braku. Samo da poludis :otkacio:!!! E a ona dadilja sto muci Dena to mi je bas po volji... Jer sam ubedjen da kad se on izbavi i dokopa nje OHhhooHhooo bice suvog mesa. Dalje... Skills i Deb su mi ekstra par :rotf:..
Skills and Deb.JPG
:cmok:
A onu Victoria-u :thumbdown::thumbdown::thumbdown: ako ikakve veze ima sa onim napadom na Brook treba je se resiti po kratkom postupku :banovati:...

e hvala ti puno.. ja nisam ziva bez tree hilla... kad vec mogu da je skinem sa neta...u utorak? koj sajt je najbolji za skidanje... ja sam do sad skidala preko limewire ali tamo ne izadje odmah epizoda vec posle nekoliko dana...:(

Secanje na Quentin Fields-a... :(
28ckidt.jpg

Jamie se tesko nosi sa cinjenicom da Q vise nema...
snfjsy.jpg

13zolr4.jpg

av1ldu.jpg

2093yaa.jpg

Ustvari svi su pogodjeni time sto je Quentin poginuo...
21dlc2h.jpg

E a taman poceo Quentin da mi se dopada kao covek... I onda se ovo dogodi. Ali nije to najgore. Najgore je sto uopste nije u pocetku bilo planirano da on ovako zavrsi u seriji. Vec je sve ovako nabrzaka smisljeno i odradjeno samo zato sto mora da glumi u drugoj seriji... Pa ima i drugih nacina da glumac zavrsi sa svojim ucescem u seriji a da ne umre.

Veliki sam fan ove serije, i svaki put jedva čekam taj utorak prepodne da pogledam novu epizodu :worth:

Omiljen lik mi je Nathan... ali i mali Jamie me svaki put ostavi bez teksta :)

Q.Fields - Tragedy :sad2: Stvarno ne mogu da opišem koliko sam se šokirao. Nije moralo ovako da se završi ta priča sa njim :thumbdown:(iako je morao da ode iz serije), bilo je i drugih načina kao što neko reče...

Ali njemu u čast... moj avatar... bar neko vreme :sad2:

Prilozi

• Memory.jpg
    Memory.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Voiceover by Dan:
6538093_tml.jpg

It's been said that the saddest thing a man will ever face is what might have been ? But what of the man who's faced with what was? Or what may never be? Or what can no longer be? Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only our hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better. Sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes, our malice and our jealously and the shame we feel for not being the people we were meant to be. And that's when we find our way to something better or something better finds its way to us.

Strašan citat... morao sam da ga postujem...

Voiceover by Dan:
6538093_tml.jpg

It's been said that the saddest thing a man will ever face is what might have been ? But what of the man who's faced with what was? Or what may never be? Or what can no longer be? Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only our hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better. Sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes, our malice and our jealously and the shame we feel for not being the people we were meant to be. And that's when we find our way to something better or something better finds its way to us.

Strašan citat... morao sam da ga postujem...

kao sto si i sam rekao... Strasan cittat. :worth::worth::worth:
Takodje je i meni omiljeni lik Nathan ali Dan mi je lik bez koga jednostavno ne bih mogao da gledam seriju. Ukoliko se nesto njemu desi i ne bude ga vise u seriji prestajem ga pratim seriju. Mada ce to tesko da se desi ali nikad se nezna. Ako se secate u pocetnim epizodama 5 sezone Dan-a nije bilo. Sve tamo do neznam ni koje epizode... nevazno. Znam samo da sam se smorio :thumbdown: dok se on nije pojavio i zakuvao stvari :super:... Zato mislim da je Dan mnogo vazniji za seriju nego sam Nathan.

E ljudi jel bre vama fali nesto u seriji:?: Meni da... KOSARKA !!! :otkacio: Nema bre vise onih zanimljivih utakmica i tome slicno. Daj boze da se Nathan oporavi pa da vidimo neke epizode sa Kosarkom. Ove poslednje 2 sezone bas su bile siromasne na tom polju. Zato KOSARKA !!! Vratite nam kosarku penali jedni...

Meni je ovo veoma jak Voiceover:
Lucas: There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up.

Fali mi ljudi Whitey. Trebalo bi da ga vrate u seriju da i on nesto kaze i ucini. Osim ako nije umro. Ali ne secam se da su nesto spomenuli da je umro... Mnogi likovi iz prethodnih sezona su zaboravljeni. Trebalo bi da ih opet malo angazuju. Kao na primer: Karen, vec pomenuti Whitey, e da mogli bi Keith da vrate na foru pojavljuje se kao duh ili tome slicno. Ima jos par likova nego mi je sad stao mozak. Spomenuo sam Karen zato sto je bas slabo bilo u 5 sezoni.

I Ali volim i Dena (koliko god bolesno da zvucim :lol: )

Uopšte ne zvuči bolesno... pa i ja obožavam Dan-a!! I u pravu je Aleksandar, i ja mislim da bi bez njega bilo mnogo nezanimljivo...

I naravno .... NEMA KOŠARKE :thumbdown:... još jednom u pravu AleksandarJelic88 :ok:

Pa ja sam ovu seriju i počeo da gledam i pratim zbog basketa ... mada moram da priznam da su i ostale stvari iz serije super (ljubavne priče, realan život, zloba, bolest, osveta)... I sad još ovo ubistvo Quentina... još jedan igrač manje... ***:otkacio: stvarno postaje suvo bez dobre basketice na malom Rivercourt-u :???:

Za sve fanove One Tree Hill-a ... AleksandarJelic88 i ja smo otvorili drustvenu grupu OTH za sve prave ljubitelje... pa izvolite... pridruzite nam se.... postavite neke omiljene slike.. citate... voiceover-e..
84110.jpg

A jel se sećate kada je Haley udarena kolima... ljudi koliko je tužno bilo gledati Nate-a tada... a i ovaj snimak sa youtube-a "What would happened if Haley died" i ova pesma Goodbye my lover:sad2:

Poslednja izmena:
Evo odgledao sam epizodu. Svidela mi se sto je sve dobro ispalo u vezi sa Deb i Skills. Ali ja da sam na Nathan-ovom mestu verovatno bih ubio tog mog drugara a keve bi se odrekao. Ali to sam ipak ja...:whistling: E da... Hvala bogu da se neko napokon setio da ode do Dan-ove kuce. Valjda ce sad da potraze coveka... Jos doktor javio je Haley da je spremno srce za Dan-a. I ako ga posle takve vesti ne potraze onda nece nikad. Bas bi ispali s m r a d o v i onda. Bili bi kao Dan nekad :evil:... A Brooke ono sto je uradila. Mislim na ono sto je rekla da ce kevi sve da da i da je se odrekne, za to joj svaka cast. Tu je ispala karakter. Ma bre ona Brooke dusa od zene :heart:... Samo Ravens da igraju do kraja sezone sa 4 coveka na terenu, pa to je cista glupost. Ja mislim ako hoce da ispostuju Q-a bolje da igraju sa 5 coveka ali :heart: da ostave na teren. Fora bi bila kad bi na kraju bili prvaci i tu sezonu posvetili Quentinu. Mislim da bi tako najbolje Ispostovali Q-a. Ko se slaze samnom?

Back