Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
ma lepo u Americi al brate daleko,a i ti amerikanci,chudna je to sorta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:ma lepo u Americi al brate daleko,a i ti amerikanci,chudna je to sorta...
Ma previshe su pobozni,imaju neka specijalna shvatanja oko politichkih stvari.A shto se tiche daljine,pa daleko od Srbije,ne mozesh da kad ti padne na pamet samo sednesh na avion i dodjesh,mislim mozesh ali veliki je to put a i koshta ko svetog Petra kajgana.Lichno voleo bih da posetim USD,ali ne bih ziveo tamo.Ne svidja mi se to da morash da chuvash pare u vishe banaka jer ako jedna banka propadne nece ti sve pare otici u djavola.Takodje sam chuo da je zdravstvo jako skupo,ne daj boze da se razbolish neshto ozbiljno a samo shto si kupio kola i kucu.68Mustang428CJ:Daleko od cega? I zbog cega i po cemu znas kakvi su Ameri? Nisam znao da ih toliko ima u Norveskoj.
Master_Chief:Ma previshe su pobozni,imaju neka specijalna shvatanja oko politichkih stvari.A shto se tiche daljine,pa daleko od Srbije,ne mozesh da kad ti padne na pamet samo sednesh na avion i dodjesh,mislim mozesh ali veliki je to put a i koshta ko svetog Petra kajgana.Lichno voleo bih da posetim USD,ali ne bih ziveo tamo.Ne svidja mi se to da morash da chuvash pare u vishe banaka jer ako jedna banka propadne nece ti sve pare otici u djavola.Takodje sam chuo da je zdravstvo jako skupo,ne daj boze da se razbolish neshto ozbiljno a samo shto si kupio kola i kucu.

Master_Chief:Ma previshe su pobozni,imaju neka specijalna shvatanja oko politichkih stvari.A shto se tiche daljine,pa daleko od Srbije,ne mozesh da kad ti padne na pamet samo sednesh na avion i dodjesh,mislim mozesh ali veliki je to put a i koshta ko svetog Petra kajgana.Lichno voleo bih da posetim USD,ali ne bih ziveo tamo.Ne svidja mi se to da morash da chuvash pare u vishe banaka jer ako jedna banka propadne nece ti sve pare otici u djavola.Takodje sam chuo da je zdravstvo jako skupo,ne daj boze da se razbolish neshto ozbiljno a samo shto si kupio kola i kucu.
68Mustang428CJ:Za mene je Evropa previse "mala". Ulice su male, zgrade su male ... nekako sve je sabijemo previse. Meni je lakse voziti mog F-150 pickupa u centru Chicaga nego voziti neki mini auto po regularnim ulicama po Srbiji.
Master_Chief:[/color] slazem se sa tabobom,ovde u Evropi je jaka guzva,parking mesta su mala i kao shto reche ulice su uske pa ti zato i treba manje auto,mada takva se i proizvode ovde,a opet i manje trosheKod vas auta mnogo troshe ali zato je gorivo da kazem za dzabaka...[/b]
![]()

68Mustang428CJ:Pa nije bas toliko jeftino. Trenutno je $2.80 po galonu sto izadje oko 75 centi po litri. A onda pogledas koliko trose i na kraju ispadne da i ja i onaj ko zivi u Evropi trose jednako za gorivo.
sa mukom68Mustang428CJ:Pa nije bas toliko jeftino. Trenutno je $2.80 po galonu sto izadje oko 75 centi po litri. A onda pogledas koliko trose i na kraju ispadne da i ja i onaj ko zivi u Evropi trose jednako za gorivo.
Ovo je jedan od mojih vozila (sluzi mi samo za zimu, za fino vreme imam drugi auto). Kako bi ovako nesto vozio u Evropi?
![]()
o parkiranju i da ne prichamo,kao u Beogradu,katastrofa,mada evo ovde gde ja zivim u Norveskoj ima dosta takvih,ima jedan Dodge tako slichan kao taj tvoj,i ima dve bele pruge po duzini,mnogo lepo izgleda a i mocno,ko zna mozda i kupim sebi jedan za nekoliko godina kad zavrsim skolu i zaposlim se.Ovde su jako popularni ti pick-upi americhki.pa dzabe bi i bilo kad bi vozili evropska kola koja ne troshe mnogosoygirl:Gorivo ti dodje kao poklon skoro![]()

pih sitnica68Mustang428CJ:To je verovatno Dodge Ram. Dosta popularan, ali ni blizu kao Ford koji ja vozim (Ford godisnje proda skoro milion pickupa).
Ja sam moj dobio novog pre 2 godine, sada ima samo 4,600 milja (oko 7,300 km) na satu. Koristim ga samo zimi kad mi treba 4x4, kad mi treba prikolica, a od leta ce mi trebati i vuca (cale planira camac kupiti; ipak zivimo pored jezera). Ima V8 motor i trosi poprilicno, ali ja sipam pun rezervar (27 galona = skoro 100 litara) $50 i moze mi sedmicu i po dana trajati.

nina_lion:Pa ima ih dosta koji neznaju nista o zivotu pa idu da se "pronadju".
E da li sam vam rekla da kada sam stigla u USA da su me pitali da li je moja zemlja ostrvo blizu Japana..To je jedino bilo gore od Nemice koja me je u avionu pitala da li znam sta je komp... :shock:
68Mustang428CJ:Za mene je Evropa previse "mala". Ulice su male, zgrade su male ... nekako sve je sabijemo previse. Meni je lakse voziti mog F-150 pickupa u centru Chicaga nego voziti neki mini auto po regularnim ulicama po Srbiji.
68Mustang428CJ:Radije cu Cadillac STS. Ne volim Evropske automobile (osim Mercedesa).