Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
kod njega je sad sneg, mozda je otisao u toplije krajeve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CYBERVRAC:A zasto visis u tom slucaju na domacem forumu? Da sam ja u tvom tripu tek to me ne bi zanimalo.
sienna:ej chargeru, sto te nema tako dugo?
gde si nestao? jel imas raspust?
Marko ATL:Kakav posao ocekujes kada zavrsis (ili si vec zavrsio?) sa koledzom?
Inace, svaka cast za stavove, lepo kazes da je obrazovanje kljucna stvar, ja sam to ukapirao tek kada sam proveo neko vreme tamo... sada idem ponovo ali se ne usudjujem da razmisljam o ostajanju za stalno jer jos uvek ne znam kako da zavrsim skolu tamo (kako da uskladim posao i predavanja)...
I zanima me tvoje misljenje o jednoj stvari, nesto oko cega se ne slazem sa ljudima ovde (u Srbiji).. Moje iskustvo je da ako znas jezik, ako si dobar radnik i ako si dobra osoba ameri te NE smatraju za neku stoku kako obicno misle ljudi odavde.. ljudske vrednosti pre svega...
Dok recimo dodjes u Beograd iz Krusevca ili Nisa i pola "beogradske gospode" te gleda kao da si dosao sa planine..
Marko ATL:Kakav posao ocekujes kada zavrsis (ili si vec zavrsio?) sa koledzom?
Inace, svaka cast za stavove, lepo kazes da je obrazovanje kljucna stvar, ja sam to ukapirao tek kada sam proveo neko vreme tamo... sada idem ponovo ali se ne usudjujem da razmisljam o ostajanju za stalno jer jos uvek ne znam kako da zavrsim skolu tamo (kako da uskladim posao i predavanja)...
I zanima me tvoje misljenje o jednoj stvari, nesto oko cega se ne slazem sa ljudima ovde (u Srbiji).. Moje iskustvo je da ako znas jezik, ako si dobar radnik i ako si dobra osoba ameri te NE smatraju za neku stoku kako obicno misle ljudi odavde.. ljudske vrednosti pre svega...
Dok recimo dodjes u Beograd iz Krusevca ili Nisa i pola "beogradske gospode" te gleda kao da si dosao sa planine..
Kakve li su cene u manjim mestima onda
Meni se ucinilo bas jeftino, mislim, definitivno mnogo jeftinije nego u Srbiji, ali je bas velika razlika...
)