ONA UDATA I IMA DETE .....

Ona udata i ima dete od dve godine . Jednom mesecno ode na sex sa drugim covekom>
Muz bi je ubio da zna za to a i ona je svesna da bi poginula ali ....
Istina ziva ! Kako to vec ide , mnogi znaju samo on ne .
Kakvim se sve forama koristi ! Jednom je navila kao greskom sat umesto u 6 a
ona u 5. Ode na sex pre posla a muzu cim se vrati sa posla saopsti da je ustala mnogo ranije i nacekala se autobusa ! Znam jos mnogo primera ali da ne smaram .....
Kakva je to sila sto je tera a svesna rizika ?>

Normalna pojava ..
Znam da zene vole malko sa strane..

A slična varijanta , ona dete , a ima i mamu!
Ona se stalno motala, baš kao i njena sestra, a mamu smo stalno zvali na kafu....
I morala je jednom da dodje pre 4 , kad joj se muž vraća sa posla....

Bolja majka od obe ćerke....Majka je kao sladak kolač, tri puta i život bi ti bio prazan da je nisi probao.A od četvrtog već može biti problema i previše slatkog....
A mladja je idealna za devojku....

A i mi smo diplomci.....

A slična varijanta , ona dete , a ima i mamu!
Ona se stalno motala, baš kao i njena sestra, a mamu smo stalno zvali na kafu....
I morala je jednom da dodje pre 4 , kad joj se muž vraća sa posla....

Bolja majka od obe ćerke....Majka je kao sladak kolač, tri puta i život bi ti bio prazan da je nisi probao.A od četvrtog već može biti problema i previše slatkog....
A mladja je idealna za devojku....

A i mi smo diplomci.....

Stara koka dobra supa!

Ona udata i ima dete od dve godine . Jednom mesecno ode na sex sa drugim covekom>
ona u 5. Ode na sex pre posla a muzu cim se vrati sa posla saopsti da je ustala mnogo ranije i nacekala se autobusa ! Znam jos mnogo primera ali da ne smaram .....

Samo to... E moj debra pa ta je amaterka.... :)

A ti imas godina koliko? i zivis na planeti koja se zove...?:shock:

Ma, razumem te ja:-D... i mene su nekad te stvari sokirale, ali, ali... kad sam cula za neke da rade to sto rade, a za njih nikad ne bih rekla da rade to sto rade, nekako mi dodje cudno kad neko nekog ne vara i prosto se pitam zasto, kako zbog cega...:lol:

Ono: sta im je, sto su normalni... ?hehe:-D

Ovo je malo morbidno, bar za mene.
Mislim, ja nisam neki moralista, daleko od toga, ali ovo ako je tacno govori samo o neuravnotezenoj zeni.
Svi mi imamo potrebe, strasti, svi smo pomalo uvrnuti na ovaj ili onaj nacin, ali ovo je malo mnogo, posebno zbog tog deteta od dve godine.
Osim ako muz nije krajnje nezainteresovan za seks, ili tezak pijanac ili impotentan ili tesko bolestan ne mogu da razumem.

pa ko zna kad je poslednji put kresnuo. znas ono, donesi pivo i skloni se da gledam tekmu. a ona kad zaprzi pasulj i sluva pihtije, onako namirisana belim i crnim lukom trci kod nekoga ko ce da primeti na 5 minuta. e tuge...

Back