L lobotomac Primećen član Banovan Poruka 800 11.05.2023. u 08:59 - Ona mu "daje" #126 Miris Pokošene Trave: Pa tradicionalne žene ne uzimaju Kliknite za proširenje... tradicionalne najvise lazu manje ili vise otvoreno manje ili vise prikriveno manje ili vise koristoljubivo manje ili vise manipulativno inace su fine, manje ili vise
Miris Pokošene Trave: Pa tradicionalne žene ne uzimaju Kliknite za proširenje... tradicionalne najvise lazu manje ili vise otvoreno manje ili vise prikriveno manje ili vise koristoljubivo manje ili vise manipulativno inace su fine, manje ili vise
A Antihejter Iskusan Poruka 6.861 12.05.2023. u 00:42 - Ona mu "daje" #127 Ne treba cak ni pice da platis vraca sigurnost i pouzdanje kad ona daje ne trazi nista ti jednu vise, ona jednu manje R. Čorba
Ne treba cak ni pice da platis vraca sigurnost i pouzdanje kad ona daje ne trazi nista ti jednu vise, ona jednu manje R. Čorba
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 12.05.2023. u 12:32 - Ona mu "daje" #128 a ja se u Paula: Zašto kada se žena sexa sa nekim kod nas se često kaže "dala mu". Zašto se ne kaže "uzela mu"? Kliknite za proširenje... šta ona njemu ima da daje...recimo da on daje njoj
a ja se u Paula: Zašto kada se žena sexa sa nekim kod nas se često kaže "dala mu". Zašto se ne kaže "uzela mu"? Kliknite za proširenje... šta ona njemu ima da daje...recimo da on daje njoj
B bezimeni1 Domaćin Poruka 3.124 12.05.2023. u 12:53 - Ona mu "daje" #129 Pored ovoga "ona mu daje" ja bih jos dodao i "on daje njoj". Seks je obostrano davanje.
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 12.05.2023. u 12:56 - Ona mu "daje" #130 bezimeni1: Pored ovoga "ona mu daje" ja bih jos dodao i "on daje njoj". Seks je obostrano davanje. Kliknite za proširenje... ispada da se samo njemu prijebe i ona se smiluje, ono kao - aj dobro evo ti
bezimeni1: Pored ovoga "ona mu daje" ja bih jos dodao i "on daje njoj". Seks je obostrano davanje. Kliknite za proširenje... ispada da se samo njemu prijebe i ona se smiluje, ono kao - aj dobro evo ti
A Antihejter Iskusan Poruka 6.861 12.05.2023. u 15:22 - Ona mu "daje" #131 DeeLite: ispada da se samo njemu prijebe i ona se smiluje, ono kao - aj dobro evo ti Kliknite za proširenje...
DeeLite: ispada da se samo njemu prijebe i ona se smiluje, ono kao - aj dobro evo ti Kliknite za proširenje...
S suslov Aktivan član Banovan Poruka 1.687 12.05.2023. u 16:23 - Ona mu "daje" #132 ona mu daje a on kaze jok ima i toga vise no sto mozete da pretpostavite posle se on zaposli negde a ona mu bude bos na njegovo iznenadjenje e onda mu ga ona daje nako sve u 16 a on moli da mu vise ne daje, jer ne moze do daha da dodje
ona mu daje a on kaze jok ima i toga vise no sto mozete da pretpostavite posle se on zaposli negde a ona mu bude bos na njegovo iznenadjenje e onda mu ga ona daje nako sve u 16 a on moli da mu vise ne daje, jer ne moze do daha da dodje
S suslov Aktivan član Banovan Poruka 1.687 12.05.2023. u 16:25 - Ona mu "daje" #133 ono opkoraci te jaca od tebe pa nasedne a ti dzaba do vazduha koga nema... ko mene ona jedna iz autobusa pisah ovde ... sunze ti jos me chmarzzi podilazu sta mi je sve radila sa mojim neznim telascom kad se sa distance prisetim sa cega sam sve bio u semama, pa moj zivot i nije bas bio tolko dosadan
ono opkoraci te jaca od tebe pa nasedne a ti dzaba do vazduha koga nema... ko mene ona jedna iz autobusa pisah ovde ... sunze ti jos me chmarzzi podilazu sta mi je sve radila sa mojim neznim telascom kad se sa distance prisetim sa cega sam sve bio u semama, pa moj zivot i nije bas bio tolko dosadan