Ona mu "daje"

sto se tice dal mi dala il uzela ni sam ne znam kako bi se odrazio, al znam da sam ko junakinja kimi iz istoimenog filma gde posle svakog sexa kad izbacim predmet zelje iz kuce oma perem komplet posteljinu :lol:

Meni to vise ni ne zvuci na nekakvu manipulaciju, iako stvara veliki prostor za to, vec vise nekakav zakrzljali folklor koji mi je na nivou "ko placa pice u kafitje"
Zamisli taj seks:
Milutine, ugasi svetlo.
Klik
Sta je bre Milutine, sto ti se to ne dize?
Ma smeta mi ova sova napolju sto huce.
I meni isto tako zvuči

Pa i to iskoristio je.
Kako je brate iskoristio? Zahebao za pare?
Ako ju je iskoristio, to znači da je bila sa njim a očekivala još nešto. Što nije došlo. Dobro, priznaćeš da ima idiota koji namerno zavedu i slatkorečivi su a znaju da ona nije zainteresovana samo za sex. Možda ima i obrnuti slučajeva? Zavela ga, a on hoće više? Fer odnosi su jedino ok

Ako ju je iskoristio, to znači da je bila sa njim a očekivala još nešto. Što nije došlo. Dobro, priznaćeš da ima idiota koji namerno zavedu i slatkorečivi su a znaju da ona nije zainteresovana samo za sex. Možda ima i obrnuti slučajeva? Zavela ga, a on hoće više? Fer odnosi su jedino ok, mutljavine i laži su neprihvatljive
Kako mozes da ocekujes nesto vise od nekoga na pocetku?

Pa ne znam koliko to ima veze sa iskustvom koliko sa tretmanom druge strane. Mislim da je krajnje drkadzijski ocekivati od nekoga ozbiljnu vezu/vise/ brak sta vec na pocetku.
Neke mlade žene, tako vaspitane, možda misle da to što su dale znači puno i da za uzvrat treba da dobiju ful tretman. Taj izraz kao da znači da je ona nešto dala i sad ima prava na nešto... Umesto da se gleda kako je ona muškarca prigrlila sebi, uživala u njemu? Ispada mi da taj izraz podrazumeva kao da je ona stvar, dala, a gde je njeno zadovoljstvo, je li dala ili je uzela nešto što joj znači?

Neke mlade žene, tako vaspitane, možda misle da to što su dale znači puno i da za uzvrat treba da dobiju ful tretman. Taj izraz kao da znači da je ona nešto dala i sad ima prava na nešto... Umesto da se gleda kako je ona muškarca prigrlila sebi, uživala u njemu? Ispada mi da taj izraz podrazumeva kao da je ona stvar, dala, a gde je njeno zadovoljstvo, je li dala ili je uzela nešto što joj znači?
Pa zvuci mi kao da pravdas takvu zenu i pravis nekakvu zrtvu okolnosti od nje dok njenog pandama - idiota koji nece da igra po tim pravilima ?

Nije to deo tradicionalnog vapistanja. Imas gomilu takvih zena iz sredina koje su veoma moderne po vaspitanju i smatraju se emancipovanim sredinama. Otprilike mu dodje na isto, aj mozda malo manje nego ovde na pr.
Nisam znala. Zaista mislim da su to žene učene u svojim porodicama da daju samo ako će imati pun tretman brak et cetera...

A ja to pišem i zbog žena. Bilo bi im lepše da gledaju da uzmu šta žele, ako žele, a ne da sebe posmatraju kao objekt i žrtvu ako im se očekivanja ne ostvare
Pa ne bih rekao da sebe posmatraju kao objekte. Ok nije da nema i toga, pre bih rekao da kroz seks posmatraju doadatan interes. Pa se onda postavljaju tako, tj stavljaju odgovornost na pleca tom muskarcu ako to ne uspe.
Skote, slomio si mi srce, iskoristio si me i sl.
A u stvari...

Nisam znala. Zaista mislim da su to žene učene u svojim porodicama da daju samo ako će imati pun tretman brak et cetera...
Pa eto vidis nije. Ne znam sta je. Mozda nekakva priroda, sta vec. Aspiracije u zivotu. Mislim da u sustini zene, iako izgleda da pridaju veci znacaj vezama i braku, zapravo pridaju manji. Jer statisticki ne bi bile one u velikoj vecini koje posle potegnu razvod.

Pa ne bih rekao da sebe posmatraju kao objekte. Ok nije da nema i toga, pre bih rekao da kroz seks posmatraju doadatan interes. Pa se onda postavljaju tako, tj stavljaju odgovornost na pleca tom muskarcu ako to ne uspe.
Skote, slomio si mi srce, iskoristio si me i sl.
A u stvari...
Da, oboje su odgovorni za odnos koji će imati nakon sexa

Back