Ne treba ni da ima osim da im bude lepo. Da, ima ih koji slazu takve devojke, ali hej, ko je prvi poceo sa igrom? A znas kako kazu: dont hate the player, hate the game. A ako takva ikad pogleda drugu stranu i okolnosti, brzo bi shvatila da je ona jedna od hiljadu i jedne koja se postavlja tako.Da. Osim ako jedan od njih u startu nije imao nikakve namere a pravio se da ima
A boli je djon. Zapravo je operisana od razumevanja. Da, trazi ga ali ga ne priza nazad.
Ne krivim takve muskarce
Mediji ih krive, ginocentricno drustvo, fazon seronya muski. On samo igra igru koja mu je nametnuta i pri kojoj se svi prave ludi. Jbg..
Ljudi su ljudi. Ako ocekujes od nekoga na startu nekakva obavezivanja, sta vec, trgujes vaginom za to? Nema posle ljutis i proklinjes pred opstinom. Nisu ni tata ni mama, ni tradicionalno vaspitanje, vec pokusaj manipulacije.
Lepo ovde kazem. Hoces na pravi nacin? Sve sto od njega treba da ocekujes je da bude covek, bas kao i ti. Nema plati pice, nema pridji prvi, nema fasciniraj ti mene a ja tebe ne moram, nema ja sam zensko pa imam visoke kriterijume, a ti kad svoje ispostavis onda si svinja i nerealan i gomila drugih primera.
U suprotnom, welcome to limbo.