- Poruka
- 23.188
Zašto kada se žena sexa sa nekim kod nas se često kaže "dala mu". Zašto se ne kaže "uzela mu"? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sa kakvim? Pričamo o sexu.Hmmm,ne bih da mračim Paulice ali možda treba malo pričekati sa takvim temama
Zato što bukvalno muškarci traži i lobira da dobije.Zašto kada se žena sexa sa nekim kod nas se često kaže "dala mu". Zašto se ne kaže "uzela mu"?![]()
A ona neće? Znači, to da ona daje povezano je sa time što žene ređe žele sex?Zato što bukvalno muškarci traži i lobira da dobije.
Pa ono, ranije se podrazumevalo da su muskarci ti koji naprave prvi korak....Pa kao njihovo je da mpitaju,a na zeni da li ce da pristane...Zašto kada se žena sexa sa nekim kod nas se često kaže "dala mu". Zašto se ne kaže "uzela mu"?![]()
znaci umesto "dala mu" treba da se kaze 'otvorila mu vrata "jer u 99% slučajeva žena je ta koja otvara vrata za ulazak i od nje zavisi dali će da je da ili ne
Ali može isto da se gleda da od nje zavisi hoće li da ga uzme ili ne?jer u 99% slučajeva žena je ta koja otvara vrata za ulazak i od nje zavisi dali će da je da ili ne
Znači, to da ona daje nije univerzalno jezik već sa stanovišta muškarca?Pa ono, ranije se podrazumevalo da su muskarci ti koji naprave prvi korak....Pa kao njihovo je da mpitaju,a na zeni da li ce da pristane...
a zar ti nije isto, opet od nje sve zavisiAli može isto da se gleda da od nje zavisi hoće li da ga uzme ili ne?
Pa neće da, uvijek nešto izmišljaju i negoduju.A ona neće? Znači, to da ona daje povezano je sa time što žene ređe žele sex?
Zato što je žena objekat. A objekat je jer je slabija. A slabija je ne samo zbog fizičke snage već zato što je u položaju da zatrudni.Zašto kada se žena sexa sa nekim kod nas se često kaže "dala mu". Zašto se ne kaže "uzela mu"?![]()
Nemam pojma, zena valjda uglavnom ne govore da su dale, vec da su bile sa nekim...Znači, to da ona daje nije univerzalno jezik već sa stanovišta muškarca?
Glupo im reći da su dale.Nemam pojma, zena valjda uglavnom ne govore da su dale, vec da su bile sa nekim...
Pa čak i Severina ima pjesmu ,,mala je dala, nije to šala, nije to šala".Ali čak i neke žene kažu da li da mu dam ili ne. Lično to ne govorim, deluje mi nekako pasivno... Sex zavisi od oba partnera i meni to da mu da deluje nekako više kao da muškarac razmišlja... Hoće li mi dati ili ne?
Misliš dakle da je prirodno jer je slabija da ona daje a on uzima?Zato što je žena objekat. A objekat je jer je slabija.
Danas žene imaju spirale, tablete itd...A slabija je ne samo zbog fizičke snage već zato što je u položaju da zatrudni.
A on ne daje svoje telo? On takođe mora da razmisli kome daje svoju tečnost.Znači ona mora dobro da razmisli o posledicama jer bukvalno svoje telo daje.
eh sad , nemoj tako, pasivna žena , ajde Paula , kada seks , ili ti jbačina udari ženi u glavu nema luđe i atomizirane stvari na svetuAli čak i neke žene kažu da li da mu dam ili ne. Lično to ne govorim, deluje mi nekako pasivno... Sex zavisi od oba partnera i meni to da mu da deluje nekako više kao da muškarac razmišlja... Hoće li mi dati ili ne?
Sve to zavisi kojoj ženi.eh sad , nemoj tako, pasivna žena , ajde Paula , kada seks , ili ti jbačina udari ženi u glavu nema luđe i atomizirane stvari na svetu
Da, skoro sve žene koje znam kažu da su bile sa nekim. A ovo dale uglavnom vezujem za žene tako podučene patrijarha im vrednostima? Dakle, u rečniku mojih prijateljica kažu bila sam sa nekim ili sexali smo seNemam pojma, zena valjda uglavnom ne govore da su dale, vec da su bile sa nekim...
Zašto kada se žena sexa sa nekim kod nas se često kaže "dala mu". Zašto se ne kaže "uzela mu"?![]()