Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
to ako je čedna
kaži ti meni kao forumašica forumašici, koje su te što nisu čedne među nama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ako je čedna

navodno je sa tačkicama..... rumenim
candida?
kaži ti meni kao forumašica forumašici, koje su te što nisu čedne među nama![]()
Примам се, сестро, како се не бих примала. Де, копирај нам ту ГЕНИТАЛИЈУ да видимо је л' баш за повраћање или није.:wink:
poimen'ce?
ma šali se parka malo, nema ovde raskalašnih...

To su sve one koje na prizor palamara (josh jedna lepa rech) u digitalnom obliku ne odreaguju "hladno, mrtvo i ozbiljno" uz rechi: "Draga, to mene zaista ne zanima, ali ni najmanje. Pa bas da je i pola metra."kaži ti meni kao forumašica forumašici, koje su te što nisu čedne među nama![]()

ee
gledala ja Zone Reality letos...
bial neka cica sa DVE
i rodila dete pa je pitali kako su znali u kojoj da prave decu
a ona rekla pa u obe su za svaki slucaj![]()
@Crocodile
Tako je.
Koliko sutra, cim dodje na posao, treba da stane ispred njih i sasvim jasno im kaze - Slusajte ljudi, ja ne zelim trojku! Alo, je l' vam jasno?! Ne zelim trojku!!! NE ZELIM!!!
Пази овако, чисто хипотетички:
Она нема баш неко мишљење о њему као мушкарцу, па јој је потребна потврда њгове вредности и прија јој када је добија од друге жене. Наравно, све то није на свесном нивоу.
Он осећа да га она баш не цени као мушкарца, па му мило када може да се покаже пред њом... Опет, не ради то са било каквом свесном намером....![]()
Najbolje je da čoveku dadneš, ali da budeš tako loša u sexu da odmah krene da te izbegava
Nezavidna situacija, ali tako to biva sa tom vrstom šala.
Ukoliko dugo traju i često se ponavljaju, ljudi počnu da razvijaju očekivanja.
Jer, ostavimo sad nju na stranu, šta bi drugo taj mogao da pomisli sem da si zainteresovana.
Ne postavljaš nikakvu vidljivu branu ni ogradu. Prosto puštaš da to ide tako.
Da sam ja na njegovom mestu, sigurno bih pomislio da bi htela, ali ti je neprijatno zbog nje
Tako ti je to blizanchice.
Moras mu otvoreno reci da su te sale ok, ali da su ti prosto postale neprijatne, da su presle meru onoga sto je tebi prihvatljivo i da ga prijateljski moliš da to više ne radi. To naravno nećeš reći pred svima, nego negde gde ste malo izvojeni. Ton treba da bude prijateljski ali budi ozbiljna.
Sledeći put ako se ponovi, budeš grublja i to je to.
Ne znam, nekako mi deluješ kao da je to neka situacija kojoj nimalo nisi doprinela.
Naivno je verovati da ranije nisi mogla da pretpostavis gde bi to moglo da odvede.
Ha,ha,ha.....BAŠ si je skratila =)
a ja mislila da je blizance muško do pola posta... pa je onda ja,ona i njen muž imalo sasvim drugu konotaciju.. i ono, ja se sa njom družim, a sa njim zbog nje... idi bre.. ko početak neke p0rn0 pričice..

nije mogla da odoli a sada jok frka da kaze![]()

Evo ovako ide prica.Imam dobru koleginicu kojoj muz radi u nasoj firmi.On mi je takodje dobar kolega,vise zbog nje ali dobro.Uvek smo imali super odnos nas troje,zezali smo se,pomagali u nevolji/nemo ste bezobrazni...citaj kako je napisano..../oni su stvarno super.Gotivimo se od prvog dana.Ona je uvek forsirala neko zezanje izmedju nas,kao on me obozava i smatra za najbolju ribu u nasem koleg-drustvu.On se takodje izjasnjava kako sam ja super zenska/nije se falim/itd....Uvek smo se zezali kao mi cemo njoj iza ledja to i to i tako i tako ali cesto je ona to potencirala.Nego,zaista nemam zadnje namere sa tim covekom...cenim ga i postujem kao i nju s tim da nju bas volim kao koleginicu.Zadnjih dana on je zaista preterao sa zezanjem da mi je neprijatno imam osecaj da mi se nabacuje i to mi je bas glupo.Ona nista neprimecuje vec i dalje potencira zezanje a meni je sve vise neprijatno.Pokusavam da ga ignorisem,smanjila sam sale ali mi je glupo i da prestanem skroz da se salim.On kao da je ohrabren njenom podrskom...stvarno mi je neprijatno.Kako to da zaustavim?Poceo je cak i da me pipka kao ono iz zezanja,za vrat,pa oko struka sve u stilu super smo ortaci a ona crkava od smeha dok ja pucam od blama.
Sve mi je gluplje i gluplje a njihovo prisustvo u mojoj blizini je neizbezno jer radimo zajedno.Kako da se postavim?