L
limunada
Gost
ebote sve gore od goreg... :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Idi ganjaj nesto starije!najbolji i najsigurniji nacin... ali za robijanjemala_pametnica:Ovi sto ti pricaju kako ttreba da cekas dok ne napuni 16 nisu u pravu.Do tada ce zar vec uveliko nestati (verovatno).Mislim da je bas lepo sto se to tako odvija medju vama i verovatno bi trebalo da ucinis prvi korak (pokusaj,ne moze da skodi,a ako ne skodi,znaci da koristi...).Ne znam da li joj drzis casove kod tebe kuci ili kod nje,jedino je to problem zbog njenih roditelja.Ali ipa,sto ovi vec kazu,ti si stariji od nje i iskusniji i n atebi je da vodis tu vasu "ljubav" (ne znam da li je bas ljubav,al ajde...) tamo gde treba.Prepusti se osecanjima,nek te srce vodi,to ti je najbolji nacin!![]()
![]()
![]()

prihvati takvog?Ona je mlada. 
John_Smith:konačno da i mi imamo normalan forum poput Hrvata. Više mi je dosadilo kačiti se na njihov Iskon...
gorka kao pelin:John_Smith:konačno da i mi imamo normalan forum poput Hrvata. Više mi je dosadilo kačiti se na njihov Iskon...
a je l' se nakace oni tebi malo? 8)

Anonymous:rekla sam ti da se stidish... je l'
e sunrise ne prati me!:pa ebote...... ajd da podelimo reon!