gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
Meni zvuči kao da je pojedinima krivo što se neko toliko ebe, a oni ne.![]()
Не напротив
(бар мени), само из личне визуре кажем да нисам способан за тако нешто - ШОЊА
!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(бар мени), само из личне визуре кажем да нисам способан за тако нешто - ШОЊА
!
!Nisam aj na tebe ni mislila.![]()
Не напротив(бар мени), само из личне визуре кажем да нисам способан за тако нешто - ШОЊА
!
Kakvom statusu?
, lujko 

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?![]()
Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?![]()

treba umeti
to je poenta![]()

U cemu je štos?![]()

U cemu je štos?![]()

Novica , al to su zene ..
Realno , uvik negdi nosom vire![]()
nek brina o svom "postenju" i o svom "neokaljanom imenu" da se dobro uda, a ne d ame pita "kako reagujem na......"....
kako reagujem? njen zivot njeno telo njen decko njen problem.....
e jeste srbija selendra....![]()

joj novice al si ti danas nakrivooo![]()
da si postavila unisex temu pa i da razumem