NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a nema se za više od jednog...![]()
ma ja cu sad da kupim, odem lepo odaberem dildo, posle kupim jedno musko da barata istim i bre lepoootaaa jeeeednaaaaa![]()

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?![]()
a kako da reagujemo....? Evo kako ja reagujem, na ovom forumu ima tema na kojima djevojke se zale zasto se one nazivaju ku*vama ako spavaju sa nekoliko muskaraca, a muskarci su frajeri ako spavaju sa nekoliko djevojaka, a sada ce iste te djevojke na ovoj temi da pljuju (po sebi) na osobe koje si pomenula u svom postu, odnosno djevojke koje pored veze imaju i kombinacije....zar to nije malo protivrecno jedno drugom, kao i same zene, vi ne znate ni same sta hocete vise.....tako ja reagujem...

Pa mene interesuje u čemu je štos? Ovamo su kao ‚‚devojčice sa ljubičicama‚‚ a s druge strane se pamprče sa kim stignu....msm nije ni fer prema tom momku sa kojim su.

E ovu temu ja mogu da vam pokrijem....
Evo jedna "devojka" u mom drustvu...ima decka,ali kada se pojave neki drugi momci,ona ih ne iskljucuje,vec gleda dali bi moglo nesta i tu da ispadne. voli onako da uporedjuje momke i da bira koji je najbolji. samo sto ima srece, uvek probere kako valja a da to oni i ne skontaju. najcesce radi ovo: ko mi da ovo (nesto) ima za uzvrat ovo...ko mi donese to ima ...itd itd. jedno vece seta s jednim,a drugo vece seta s drugim...i tako vidi koji joj vise pase. imala ih je cirka jedno....25-30 komada...sreca samo pa ima jos cura u gradu.inace je na lepom glasu da je kao pametna,ide u ekon.skolu...igra kosaricu...onako "patrijarhalna" mamina cerkica...seta dzukelu ako nema nikakvog zagondjiju....
koja je razlika izmedju ***** i kurvestije?
pa ova druga je "malo" vestija..![]()
E ako prestane da priča ove klinačke budalaštine, a nastavi da radi to što radi, ja joj 

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?![]()
Evo jedna "devojka" u mom drustvu...ima decka,ali kada se pojave neki drugi momci,ona ih ne iskljucuje,vec gleda dali bi moglo nesta i tu da ispadne. voli onako da uporedjuje momke i da bira koji je najbolji. samo sto ima srece, uvek probere kako valja a da to oni i ne skontaju. najcesce radi ovo: ko mi da ovo (nesto) ima za uzvrat ovo...ko mi donese to ima ...itd itd. jedno vece seta s jednim,a drugo vece seta s drugim...i tako vidi koji joj vise pase. imala ih je cirka jedno....25-30 komada...sreca samo pa ima jos cura u gradu.inace je na lepom glasu da je kao pametna,ide u ekon.skolu...igra kosaricu...onako "patrijarhalna" mamina cerkica...seta dzukelu ako nema nikakvog zagondjiju....

ovo ko mene da si opisao...samo što ja ne idem u ekonomsku školu...![]()

ovo ko mene da si opisao...samo što ja ne idem u ekonomsku školu...![]()

Za kaznu upiši ekonomsku školu.evo, stidim se jako...![]()

Не реагујем.Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
U cemu je štos?![]()
Za kaznu upiši ekonomsku školu.![]()

Не реагујем.
Оне ионако лажу себе и нису срећне.
Ако мислиш да ли сам пробала, нисам.odakle ti to znaš?