ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na dijeti? boze svashta,nikada se nisam opterecivala sa dijetama i ostalim glupostima...
uvak sam jela sta mi se jede i koliko mogu da pojedem.
...sto kazu rdja ne moze da se ugoji....takvi mi geni verovatno.... :neutral:
Vec tri godine meni je kilaza na 50 ili 51,dalje od toga i ispod toga ne ide nikad.

to sve zavisi od metabolizma
moja seka jede ko mecava cak i u 12h nocu pojede senvic i nista:lol:
meni se lepi i voda:(

ali mi nije jasno to zato sto imam hipotireozu i samim tim usporen metabolizam do neke mere.....pitaj boga...
ali srecna sam sto ne moram da brinem o kilazi i glupostima kao sto je celulit...
uostalom,ima vremena,kada rodim decu,kapiram da cu se usvinjiti,pa cu zaliti za ovim danima

izbaciti,,,testenine,,,sto manje hleba, cips i ostale grickalice, cokoladne poslastice svesti na jednom mesecno, treba nekih 5-6 obroka, ali da su manji, i sto vise kretanja,,,voznja biciklom lepo "iscedi" visak,,,cak i na celulit pozitiva....plivanje je zakon.(jao, ko prica, a ja gledam seks i grad i jedem cips, to mu dodje oko ponoci).pouzdano znam da se ne treba izgladnjivati, to sam ja jedne godine uradila, pa je na RTg snimak pokazao da mi je zeludac spusten i to mnogooooooooooooo...pa se iskomplikovalo sve...pa da vidim odlazak kod gastroenteorologa i gutanje sonde...sto bi oni rekli...gastroskopija...ne zelim je ni najgorem coveku, dva puta sam bila na takvom pregledu, oba puta pozeleh da umrem na onom stolu...ali ni umreti ne mozes kad hoces...meni je nutricionista sastavio rezim za skidanje kilaze,,,recimo rucak je casa vode i 150 gr jagoda?????E...to ne mogu.:otkacio:a, trazila sam skidanje nekih 5 kg?

Da li je iko od vas probao Neera dijetu? Radi se o javorovom i palminom sirupu koji se priprema sa limunovim sokom. Dijeta sluzi prvenstveno za ciscenje organizma a usput se i fino slabi. I koliko je to uopste zdravo? Citala sam na netu o toj dijeti i misljenja su uglavnom pozitivna.

Meni to zvuči kao atak na želudac. Ne bih smela da uzimam. A zašto sada dodavati nešto toga tipa? Napolju je pakao, a kod mnogih i kod kuće. Samo povećati vodu. Ja manje jedem kada mi je vruće. A kada se pije mnogo vode, svjedno ne može puno da se jede. Mlaka voda pogotovu pomaže da se manje jede.

Moja jetrva je dobre dve godine ludovala za Nerom. Ona je baš debela pa je htela i da oslabi i da pročisti organizam. Umela je po čitav mesec da živi samo od tog preparata, onda napravi pauzu pa opet. Skinula je oko 20 kg, ostala oko stotke i dalje nije pomagalo.
Koliko je očistila ostatak organizma - ne znam, ali te godine joj je počeo i problem sa kamenjem u žuči a toga definitivno ne bi trebalo da bude.
Koliko sam ja zaključila, Nera nije štetna, ali joj je efekat možda 20% od onoga što se reklamira.

Kako moze da bude normalno ne jesti nista desetak dana, vec samo piti sirup ? Volela bih da se neki lekar javi da napise nesto o tome. Ja sam vrlo skepticna po tom pitanju, moja drugarica je drzala tu dijetu i apsolutno nije mogla normalno da funkcionise za to vreme.Smrsala jeste, ali sta to vredi ?

Da li je neko od vas kupio one Med-star uloške za mršavljenje?
Ja bih da skinem koji kilogram a moj internista neće ni da čuje ni za kakve tablete za mršavljenje...
Zanima me da li ti ulošci zaista deluju ili je to porez na budale kao i većina takvih "jedinstvenih, magičnih, čarobnih, revolucionarnih" TV-šop proizvoda.

Da li je neko od vas kupio one Med-star uloške za mršavljenje?
Ja bih da skinem koji kilogram a moj internista neće ni da čuje ni za kakve tablete za mršavljenje...
Zanima me da li ti ulošci zaista deluju ili je to porez na budale kao i većina takvih "jedinstvenih, magičnih, čarobnih, revolucionarnih" TV-šop proizvoda.
Ja nisam,i jako mi je glupo to shto kao na taj nachin mogu da se skinu kilogrami...Poqshaj da kilograme skinesh tako shto swe jedesh,aLi umjereno,i ne jedesh prekasno,npr poslije 9...i bawi se nekom fizichkom aktiwnoshcju,kao shto su pliwanje,brzi hod,i necjesh ni osjetiti,a kilogrami cje pocheti da se tope;))

Za mene nikakva veća fizička aktivnost ne dolazi u obzir, srce mi je loše. Ne jedem ja baš mnogo, ali ne mogu da radim ni da se rekreiram, zato se salo i taloži. Uostalom, trenutno imam oko 7 kg viška što i nije tako strašno, ali ni ne želim da postane.
Ovi ulošci deluju tako što stimulišu akupunkturne tačke pa se ubrzava metabolizam, tako kaže reklama, ali bih volela da čujem iskustva potrošača.

Poslednja izmena:

Back