Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.993
Kazem da smo beda..zavisimo od glupog imleka..i ella novosadska je relativno skoro izbacila kao fit program
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako mile..ali uopsteno stariji ljudi to ne gledaju i ne razumeju.sta je za njih pavlaka od 20%![]()
Na kojoj si dijeti?
na dijeti? boze svashta,nikada se nisam opterecivala sa dijetama i ostalim glupostima...
uvak sam jela sta mi se jede i koliko mogu da pojedem.
...sto kazu rdja ne moze da se ugoji....takvi mi geni verovatno....
Vec tri godine meni je kilaza na 50 ili 51,dalje od toga i ispod toga ne ide nikad.
na dijeti? boze svashta,nikada se nisam opterecivala sa dijetama i ostalim glupostima...
uvak sam jela sta mi se jede i koliko mogu da pojedem.
...sto kazu rdja ne moze da se ugoji....takvi mi geni verovatno....
Vec tri godine meni je kilaza na 50 ili 51,dalje od toga i ispod toga ne ide nikad.
Sve je preskupo..vitallife yogurt je kao najjeftiniji sa 1%mm..nesto manje od 70din u metrou.
A zar ovo nema veze sa zdravljem? Zasto je ovo premesteno na zenski kutak?
Gde si ti cula da ove inkvizicijske metode sto zene same nad sobom sprovode, spadaju pod zdravlje?![]()
Ja nisam,i jako mi je glupo to shto kao na taj nachin mogu da se skinu kilogrami...Poqshaj da kilograme skinesh tako shto swe jedesh,aLi umjereno,i ne jedesh prekasno,npr poslije 9...i bawi se nekom fizichkom aktiwnoshcju,kao shto su pliwanje,brzi hod,i necjesh ni osjetiti,a kilogrami cje pocheti da se topeDa li je neko od vas kupio one Med-star uloške za mršavljenje?
Ja bih da skinem koji kilogram a moj internista neće ni da čuje ni za kakve tablete za mršavljenje...
Zanima me da li ti ulošci zaista deluju ili je to porez na budale kao i većina takvih "jedinstvenih, magičnih, čarobnih, revolucionarnih" TV-šop proizvoda.