ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja malo prošetala po netu i našla na herbateci da se imela ne kuva nego (samo) potopi u hladnoj vodi i malo podgreje kad se pije...jel' i ti tako radiš Majo? :confused:
Skorpija/vago - piše, takodje da je dobar za pritisak (spušta visok, podiže nizak... :shock: )

Isti efekat ima i voda, cisti telo od toksina, ubrzava metabolizam..., a ako pijes taj caj, a ne unosis dovoljno tecnosti, organizam moze da dehidrira jer se, ocigledno, tim cajem izbacuje sva tecnost. Pij tri litre vode dnevno i videces kako nema ni naduvenosti, a ceo organizam se mnogo bolje oseca

j apijem mnogo vode, ali imam problem zadržavanja tečnosti.
i imam pitanje, kako se pravi čaj od kukuruzne svile?
ok, rečeno mi je 4 kašike na litar vode...ali koliko dugo stoji?
majo..bez zaslađivača pij taj čaj!!!

prokuvam vodu i stavim jednu kasicicu caja da odstoji pa procedim.jeste ali od tog caja i ja pijem dosta vode.tako da je nemoguce da dehidriram.imam potrebu za vodom.odlican je i vise puta dnevno i druge stvari obavim

a tebi je dijagnoza "usporen metabolizam"? i zato se gojis?
meni se cini da me boli glava kad popijem vise od recimo 2 kafe, mozda je trip
prosle godine u ovo doba mogla sam da popijem kafe koliko hoces i nista...godine :I
ali mojoj tetki koja boluje od migrene homeopatkinja ej rekla da ne pije kafu jer to ima neke veze...ne znam da li deluje taj lek i ta metoda

znaci recimo da postoje osobe koje mogu da jedu sta hoce i kad hoce i mi koji moramo d apazimo?
ali i za nas mora da postoji protiv mera..da li je dovoljnoda upisem aerobik :I
u stvari jedem jer nisam zadovoljna, da sam vise van kuce ne bih imala kad da jedem a mrzi me da izadjem, to je "djavo"...to sto me mrzi da izadjem...znaci neka disciplina fali..
kad sam imala recimo 15 godina bas sam trenirala sebe i bas sam tada jako smrsala..ali opet samse vratila na staro...
pa sam neko vreme bila ok...trcala sam
ne znam ni sama kako doci na normalnu kilazu.....aerobik odrzava na nekom nivou ali ne skida kilazu, moje iskustvo..a i grub je ne svidjaju mi se bilderke...orijentalni ples pravi bolje telo ali kada bi se to radilo intenzivno a ne samo 2 casa nedejlno za koje se ni ne oznojis...a sve ne moze mnogo para i vremena...u stvari znam da se tesim hranom i da se zato gojim

ima na web.tickle.com razni testovi pa ima (misilm pod "health"?) i "koji ste tip jedacha"

pa ...ko oce josh 5 $ da da dobije i analizu.....to nisam
ali ispalo mi da sam neki emotivni jedach ;)

to je i moj problem.cuvam klince i ne radim nista.ja stalno skitam ali gde...po komsiluku na kaficu.do parka sa decom.sednem na klupicu zapalim.a da negde radim da imam neku obavezu bila bih ko tvigica sigurno.kad sam studirala izgledala sam strava.klinci jedu a ja im uvek pravim drustvo.

pa još nisam počela.
rekli su mi da za prvih par dana treba biti blizu wc-a:lol:
a ja sam bil an aputu, te sutra planiram da skuvam.
rečeno mi je da pojem litar dnevno. pazi verovatno je gadan, ali ako ga rashladim...i
sabijem po pola litre od jednom...preživeću.
inače kupila sam na meru. u nekoj zdravoj hrani!

ali ne treba da pricam o svojim sektama jer ili ce men eko razapeti ili ... ili ce me izbaciti
o kako se muchim
ne mogu vise
inace u mekratoru imaju odlicne kolache :) shpanski vetar mi se jako dopada

pajamaca:
rečeno mi je da pojem litar dnevno. pazi verovatno je gadan, ali ako ga rashladim...i
sabijem po pola litre od jednom
...preživeću.
:D :D :D Baš me nasmeja...
Ja, evo sad skuvala i pijem - ne brini! Uopšte nije gadan ima neku minimalnu aromu na kukuruz ali sasvim malo...
'Ajd, videćemo da l' će biti rezultata... :roll:

ko te preskace?pa ti uglavnom pricas sama sa sobom.sto i ja ponekad ovde radim.ne daj boze da imam tih 100kg a i 200kg!ja sam danas pravila kiflice i mislis da nisam jela.pa sam posle mrzela samu sebe i tako iznova.sutra imam rodjendan i jos 2 ovog meseca.kazem ti samo da prodje i ovaj mesec posto se psihicki pripremam za predskolsko.i onda startujem sa DIJETOM ponovo...

Strpljiva:
:D :D :D Baš me nasmeja...
Ja, evo sad skuvala i pijem - ne brini! Uopšte nije gadan ima neku minimalnu aromu na kukuruz ali sasvim malo...
'Ajd, videćemo da l' će biti rezultata... :roll:
e, ja sam juče pila i piškila, piškila:p
noćas sam ustajala nekoliko puta, ma jel moguće?
inače...ova dijeta koju mi je nutricionista prepisala, mi baš ne ide.
nastaviću da vozim bicikl, prosto ne mogu da zamislim dan a da ga ne odvozam po adi krug;)
i završiću one šejkove koje imam, greota mi da bacim...
a ručaću supe. (ono krompiri meso kuvano) i salatu.
večera šejk.
posle ću videti ( imam zalihu za mesec dana)
mislim da meni jedino pomaže proteinska dijeta,
kažu da je presudno kod 0 krvne grupe, i da se mi gojimo od testa,
ugljenih hidrata.
dakle. pepeljugo, molim te za malu pomoć.
javi se ako si tu.

maco, pa zar nije dobro krenulo?

sta je sad ovo? :sad: mogu ti reci da si mi bas bila svetli primer...

ja se nesto nosim mislju da uzmem neki fat burner... ima jedan dobar... jedan moj kolega se upravo tese sa tim. idu neke serije po tri nedelje... naravno, mora da se vezba, pa sve nesto kao mislim, posto uskoro putujem na more da mi nece biti problem da plivam, plivam, plivam...
mada, sve su to hemikalije...

"Ova dijeta" a chini mi se da prichate o umpoforskoj je isprobana i dokazana ,zhene!
Ne glupirajte se , nego izdrzhite i nema povratka kilograma.
Nema sigurno!
Ja lichno sam primer

Back