ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije meni secer problem, ja nijednu kafu ne pijem sa secerom. Nego ne znam sta mi je. Pre par godina sam bila buckasta i onda sam sama od sebe smrsala, nisam se ni trudila. Tako sam jedno 5 godina bas super izgledala, a toga nisam ni bila svesna. I onda u zadnjih godinu dana, samo se gojim. Visoka sam nekih 177, a sad imam nekih 64kg. Ja bih da se vratim na mojih starih 58, 57, Kad gledam slike iz tog perioda moje mrsavosti, place mi se, a najgore je sto se nisam posebno ni trudila da odrzavam tu kilazu. Smrc!

pa ti treba da imas koliko se ja razumem 67kg.ti imas koliko treba.licno ja mrsavo ne volim,ali zgodno i malo obline pa to je ok.e sad mrsavo za mene verovatno nije isto sto je i za druge.ali biti anoreksican to je odvratno.po meni ti si samo uobrazila da si debela.

Deluje malo, ali meni se sve skuplja od struka nadole. Sa gornjim delom tela nemam problema, nikad nisam ni imala. I pre nego sto sam se sad ugojila, donji deo mi je bio jaci, pogotovo bokovi, a sad imam utisak da su mi se sve kile tu nakupile, pa izgleda malo neskladno. Nemam ni ja zelju da izgledam anoreksicno, uostalom, moja gradja tela nikada ne bi ni mogla da deluje premrsavo

ja bre i aerobik 3xnedeljno i opet nesto mi slabo ovaj 2 mesec.jos 10 dana i istice 2 mesec ali nisam zadovoljna.sutra mi je mesni dan i moracu da kuvam meso.ipak przeno ne sme.mada sam ja prvi mesec jela przeno i smrsala sam 5-6 kg.gde jos gresim ko ce znati.a taj dnevnik ishrane nema ni veze.moj problem je samo da ne vidim hranu.zato sam svima rekla ne posluzujte me.bolje da ne vidim.svima sam ekla krijte se od mene kad nesto jedete.kad kupe recimo pizzu ja izadjem iz sobe i tako...

e posto je aerobik samo 3 puta nedeljno,odlucila sam da dzogiram.samo da ne padne neka kisa posto ga muti nesto.idem sama da istrcim koji krug.javljam koliko sam uspela.koliki je precnik igralista za fudbal jel zna neko.da bi znala koliko sam istrcala

ma ima da drzim do kraja to je sigurno.i posle jos 3 meseca voce za dorucak.isla sam da trcim i to kako 1 krug trcim ceo pa onda 1 prosetam i tako 3,5 sam kruga istrcala.a nekad sam mogla 6 odjednom kad sam se spremala za visu kriminalisticku.da ono travnato fudbalsko igraliste.posle sam gledala da ne navucem nekog krpelja.kondicija ko mrtav konj

pajamaca:
drugi mesec je uvek traljav.
one koje su izdržale do kraja kažu da se u toku trećeg meseca bukvalno topiš!!!
ja cula drugacije.zena starija je smrsala 18kg za 3 meseca sto znaci svaki mesec 6 kg.decko je smrsao 20 kg,prvi mesec 8 ova druga 2 po 6kg.a ja da boze da ima 2-3kg do kraja 27 aprila ako smrsam.po garderobi vidim a vaga nista

maja79:
ja cula drugacije.zena starija je smrsala 18kg za 3 meseca sto znaci svaki mesec 6 kg.decko je smrsao 20 kg,prvi mesec 8 ova druga 2 po 6kg.a ja da boze da ima 2-3kg do kraja 27 aprila ako smrsam.po garderobi vidim a vaga nista
ma...meni ce sad u nedelju biti tachno mesec dana...smrshla sam mozda 2 kg a imala sam samo jedan ispad...inache se striktno pridrzawam dijete...nisam baba od 60 god :? tako da ne kapiram zashto ne ide brze, al jbg shta mogu :cry:

ma negde si gresila to je sigurno.ja sam prvi mesec jela ko stoka ali se pridrzavala i smrsala.a ovaj drugi mesec sam krsila.voce je obavezno,ali hleb jedem ko luda.ponesto gricnem usput.ali treniram,pocela da trcim,setam klinca po ceo dan.aktivirali smo kolica i ne stajem.fizicki sam aktivna a sporo ide strasno.

maja79:
ma negde si gresila to je sigurno.ja sam prvi mesec jela ko stoka ali se pridrzavala i smrsala.a ovaj drugi mesec sam krsila.voce je obavezno,ali hleb jedem ko luda.ponesto gricnem usput.ali treniram,pocela da trcim,setam klinca po ceo dan.aktivirali smo kolica i ne stajem.fizicki sam aktivna a sporo ide strasno.
al nisam nigde :?
woce za doruchak, wechera pre 21...swe u umerenim kolichinama....
swejedno drzacu do kraja...pa ako bude i 3 kile, 3 kile....
inache super je shto imash i fizichku wezbu ;)
ja ne stizem od shkole...al ide leto, bazen idem na ronjenje, tako da ce se swe to ukomponowati sawrsheno :D inache...ja imam prewishe mishicne mase...tako da ja samo malo trbushnjaka kod kuce , ewentualno neko trchanje i to je to...
pozz ;)

ja dok sam trenirala aktiwno imala trbushanjake....a sad
c026.gif

maja79:
pa da znas probacu sutra.nego jel metar ili santimetar jel mi se cini da ima razlike.metar mi pokazuje manje a santimetar onaj krojaci sto koriste vise
o čemu ti to keve ti?
santimetar i metar pokazuju različito:shock:
ajd pročitaj ponovo šta si napisala.

kad sam drzala tu dijetu niam na vocni dan imala bas obrok nego sam grickala pomalo ceo dan vocke
jedino na posao ponesem dve vocke
za rucak kao
leti je ultra lako sa lubenicama
a suve smokve kao prva pomoc ukoliko ti se slosi,mada ne treba preterivati

Back