ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jbg...
meni je danas katastrofa dan...
kao trebalo da bude wocni, i ceo dan nisam bila gladna ama bash uopshte i oko 20 sam pukla...pojela sam swe Ferrero Rocher koje su mi bile pripruci :cry:
i sad sam se iznerwirala, al od sutra o5 po starom...mislim nastawljam normalno sa dijetom...jbg...nadam se da nece mnooogo uticati....pih....bedak....

ma...ko god mi dodje u kucu samo mi donose neke chokolade i bombone, chak se i dechko urotio protiw mene( on je kriw za Ferrero Rocher :lol: )....moracu da prosledjujem inache sam finito .....
btw meni ce sad 23 biti tachno mesec dana kako drzim owu dijetu....i ne primecujem neku bitniju razliku, bilo je razlike na samom pochetku i od tada nishta, WTF is happening???
nerwiram se....swi prichaju 4-5 kila za prwih mesec dana a kako 2 mesec ide sporije, e pa ako meni sad ide owako sporo, shta ce 2 mesec tek da bude :shock: :cry:
i owo je bio moj prwi ispad...do sad sam se strogo pridrzawala dijete....

carolina 212:
Uglavnom posle pocetka dijete gde se brzo gube kilogrami dodje do perioda kada kilaza ostaje ista, pa onda opet pocinje da opada, to je normalno
al ja ne izgubih nishta :cry: :lol:
mozda kilce neko, al nishta bitnije...
ufff...
ma...
dokle god se ne gojim dobro je :lol: :P

razmisljalica:
:):):) verovatno ga nismo videli kada je bio u mrsaovj fazi! :)
ali, neke buce koje smrsaju izgledaju nekako malo fucnuto, zar ne?

no, nadam se da to nece biti slucaj sa nama! :razz:
nadam se i ja....
ja sam 171....a imam 65 kg...
znachi ja bih wolela da bude ispod 60.....e sad widecemo koliko ce wremena proci, a wagu sam bacila :lol:
ti?

E, 'ajde da se ne lazemo: nisam pocela nikako! Ja sam dobar materijal za obradu, onako, bogat :)!

Ovo je jedina dijeta od svih za koje sam cula do sada i koja mi je totalno nelogicna, a stalno cujem da daje stvarno dobre rezultate, cak i na duze staze... I jedina koju nisam nikada ni pocela da drzim...

a nemam muzha ni auto pa zhderem hleb. nisam zhdrala pre neku godinu ali ne znam, valjda sam vishe izlazila, a nisam neshto extra klubovi diskoteke, al sam shetala skoro svako veche. a sad me mrzi da shetam

carolina 212:
Mozda gubis masne naslage. Ne gledaj vagu, nego uporedjuj po nekoj garderobi koju ranije nisi mogla da obuces. Metar je isto dobar pokazatelj
to si u pravu!meni ovaj drugi mesec slabo pokazuje vaga ali se vidi na meni.sve skoro sam uspela da obucem.ali sam i krsila dijetu.nema przeno samo peceno i kuvano.samo da isteram ovaj 2 mesec i onda ima da se pridrzavam 100%.pa u trecem mesecu moze da se smrsa 8 kg

krizia:
Izvinjavam se sto upadam, ali imam pitanje u vezi Kupus dijete. Da li je neko drzao ovu dijetu i da li mislite da li je efikasna?

drzala sam je cela 2 dana i ne da mi je bilo muka od kupusa nego katastrofa!
grozna je! ali kazu da radi... nemam pojma ali mnogo je bolja ova nasa dijeta... a nije zdravo da ne unosis toliko grupa namirnica... trebalo bi sve da se jede.

pozz

Pa koliko znam unosi se i vocei povrce i meso, deluje mi dosta raznoliko, a i kazu da vraca energiju. Mene zanima koliko je delotvorna, jer mi je bezveze da krecem na nju ako ne vredi i ako se gubi samo voda

krizia:
Izvinjavam se sto upadam, ali imam pitanje u vezi Kupus dijete. Da li je neko drzao ovu dijetu i da li mislite da li je efikasna?
jesamsvega nedelju dana.meni se kupus licno svidja.zavisi kako ga kuvas,ali je fora da bude sto vise vruc kad ga jedes.problem je bio u tome sto je bilo to zimus pa retko gde sam mogla da nadjem kupus.nisam vozila po klizavom i onda sam odustala.ali je super ko hoce na brzinu mali broj kg da smrsa

svima je muka od kupusa,a meni je odlican bio.drzala sam ga u frizideru nedelju dana.imala sam za nedelju dana 3kg manje.stvarno se super osecas.nema da ti pada pritisak,da si gladna.ma super je samo ako mozes da ga jedes

Ja isto volim kupus, a i tesko mi je da se na duze vreme odricem nekih stvari koje volim. Tesko mi je bez nes kafe sa mlekom pa mi treba dijeta koja kratko traje. Jel u ovoj vasoj dijeti sme da se pije nes kafa?

pa jel mozes da je pijes bez mleka i secera.ja vise u opste kafu ne pijem.ali sam koristila recimo saharin.kupi vestacki zasladjivac.mada zavisi koliko treba da smrsas.meni ova dijeta je zato sto mi fali jos nekih 8 kg da smrsam.smrsala sam do sad 7kg.imala sam zimus 15 kg vise.ali to je sve uzrok dva porodjaja.i 5 godina se nisam nesto trudila.ali sam sada rekla sad ili nikad.kakva sam riba bila a sad se usvinjila.e pa nece vise tako.ima da budem ponovo stara sex bomba!tj starija sex bomba(u maju 27 godina punim)

Back