ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel ima nekog ovde da je izdrzao 3 meseca?uglavnom kako sam shvatila da ko nije drzao 3 meseca opet bi dodao kg.ja bila u goste kod majke na tri dana(mama svasta spremala)i cudila se.ja i dalje dijetiram.imam utisak da mi ovaj drugi mesec slabo ide.danasmi je vocni dan i ja do sad sam pojela:2pomorandze,1bananu,1 jabuku da li je to normalno?a do mraka tek.jel moze da se jede sardina ili tunjevina kad je proteinski dan?odlucila sam da samo ribu i belo meso jedem kad je mesni dan.

maja79:
jel ima nekog ovde da je izdrzao 3 meseca?uglavnom kako sam shvatila da ko nije drzao 3 meseca opet bi dodao kg.ja bila u goste kod majke na tri dana(mama svasta spremala)i cudila se.ja i dalje dijetiram.imam utisak da mi ovaj drugi mesec slabo ide.danasmi je vocni dan i ja do sad sam pojela:2pomorandze,1bananu,1 jabuku da li je to normalno?a do mraka tek.jel moze da se jede sardina ili tunjevina kad je proteinski dan?odlucila sam da samo ribu i belo meso jedem kad je mesni dan.
Dobar izbor za proteinski dan, mozes da napravis i tzatziki salatu uz meso ili ribu. Razmisli malo da osvezis reperoar, posto si vec drugi mesec na dijeti, da ti ne bi pukao film jednog dana od iste hrane.

Ma da, samo se treba setiti. Jabuke mozes da narendas i pospes cimetom. A mozes da napravis i vocnu salatu; iseckas raspolozivo voce, uzmes step ( onaj prah za sokove bez secera) i prokuvas sa zeleom, pa dodas salati. Nema secera, a mnogo je lepse nego voce ponaosob.

e a jel je bolje popiti ness(poshto ima mleko) ili chashu koka-kole (koju ne wolim:( )
inache meni je sad pochelo da stagnira....danas mi je tachno 3 nedelje...al stwarno sam sebi rekla da cu biti twrdoglawa i da cu da drzim swa 2 meseca...
i koliko alkohol moze da poremeti dijetu?poshto sutra werowatno nece izostati:P

pih mrzim wino :(
a owako mi kao ide brzo....ako sam skinula 2 kile za 3 nedelje ubi me na mestu :cry:
ma....samo dok se ne gojim dobro je :lol:
:blah: al nerwiram se swe wishe :roll:
drzim se ja nessice moje ondak :D
laku noc sektashice ;)

danas sam pojela 2 sardine za rucak(stoka).pa nikako da svarim,uzas!treba da dobijem pa jedem kao luda.posto nisam vecerala saardinu,ja sam pojela parce pite sa sirom(sir,jaje,kore)pa danas i onako to sme da se jede.valjda necu da se ugojim?

ma ovaj drugi mesec tako sporo mrsavim.27 april jos neki dan a ja mozda smrsala 2 kg.malo sam krsila dijetu,jela hleb vise od 1 parceta.27 kad se izmerim i ne budem zadovoljna definitivno ima da izdrzim taj zadnji mesec.gde li gresim pojma nemam.ovoj maloj limmete majka nije drzala vocni dan pa je zena za 3 mes izgubila 20 kg.mozda mi se zaglavila vaga ko zna.pa pokazuje 5 po 5 kg manje.ha!ha!

ja batalila dijetu,jbt ne mogu nema sanse:?
vratila sam se onoj staroj-etiopska vecera
i ok
napravila sam presek svog zivota mrsavice i svog zivota yoyojice
hanibal mrsavica:
vecito gladna jer ili nema nista u frigo ili nema vremena da jede,pusi opasno,razbija se od sexa:lol: ,izlazi i kad god je moguce menja noc za dan,nema dete,nema auto pa trci svuda redom
hanibal yoyojica:
muz gurman stalno sprema svasta za jelo,rodila dete i ostalo posledica,ne pusi,vodi uredan zivot,sexa malo manje,ne izlazi vise zivi kao baba,pun frigo slatkisa i uvek tegla nutele u rezervi,autom ide po hleb
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:razz:
hanibaI77:
ja batalila dijetu,jbt ne mogu nema sanse:?
vratila sam se onoj staroj-etiopska vecera
i ok
napravila sam presek svog zivota mrsavice i svog zivota yoyojice
hanibal mrsavica:
vecito gladna jer ili nema nista u frigo ili nema vremena da jede,pusi opasno,razbija se od sexa:lol: ,izlazi i kad god je moguce menja noc za dan,nema dete,nema auto pa trci svuda redom
hanibal yoyojica:
muz gurman stalno sprema svasta za jelo,rodila dete i ostalo posledica,ne pusi,vodi uredan zivot,sexa malo manje,ne izlazi vise zivi kao baba,pun frigo slatkisa i uvek tegla nutele u rezervi,autom ide po hleb
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:razz: :razz: :razz: :razz:

Jbt, a mix mrsavice plus muza guuuurmana i sitne decice koja stalno nesto traze da jedu, e to je mnooooogo zahebana situacija :confused:

Back