ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma daj, Sizz, to je tako prevaziđeno :lol:
Šalim se... Umerenost je jedina korisna dijeta. Inače sam toliko poremetila ishranu da mi je sad vraćanje na doručak u 12 :shock: pravi šok, obzirom da nisam ni imala doručak... Na primer.
Ili noćna hrana, bez nje mi padne šećer i postanem mrzovoljna.
M, gladna sam.
Idem nešto da jedem.
:shock:

Lexa:
Ma daj, Sizz, to je tako prevaziđeno :lol:
Šalim se... Umerenost je jedina korisna dijeta. Inače sam toliko poremetila ishranu da mi je sad vraćanje na doručak u 12 :shock: pravi šok, obzirom da nisam ni imala doručak... Na primer.
Ili noćna hrana, bez nje mi padne šećer i postanem mrzovoljna.
M, gladna sam.
Idem nešto da jedem.
:shock:
pa to je moj glawni problem....ili ne jedem nishta...ili jedem bukwalno swe shto mi padne pod ruku :lol:
al to nije dobro :cry: i ja doruchak uglwnom preskochim tj. prespawam ;) a shto se tiche wechere obichno imam 2 jednu oko 20-21 i kao drugu moju raaanu uzinu oko 2-3 poshto weoma kasno lezem.....e sudbino moja :(:(:(

Die Cinderella:
Taman posla, evo kod mene hladno, kisno and vetrovito,samo sto sneg nije pao, a u kontekstu teme - nista od voznje bajsa, pa od muke sve cesce i cesce i zesce zamicem u kuhinju :roll: :roll:
bori se!!!Ja samo lochem wodu ko looda...ne kazem da pomaze al eto...danas sam prwi put prekrshila dijetu...pojela sam prewishe pite od wishanja :oops: al nastawljam sutra kao da nishta nije bilo....
btw i owde se ochekuje sneg..tako su makar rekli :roll: ma necu tupawo Sunce...onda krecu wrucine i komarci :x

I ja sam danas "zablistala", u potaji od muza i dece, skoknula ponovo do hipermarketa, kao po neke shampone, pa kupila omiljena 2 punc kolaca i jedan topfen, a onda ko kreten jela ulicom na putu do kuce, sve po onom hladnom vetru... uzas.
Ali sutra se vracam na na pravi put :lol:

to sto jedete kolicinski vise mrsavice te manje.za mesec dana moze da se smrsa 8kg a posto i ja jedem vise ja sam smrsala izmedju 5-6kg.kako koji dan pokaze vaga.inace rezultati se vide tek na kraju meseca.nacedite limun u 2l kisele vode to dosta drzi sitost bar meni.

uf to s kolachima...tako sam pochela mislim...da da od sutra cu civilizovano

hi hi josh jedan narkos

ali mozhda je ok to.. izgradila sam svoju lichnost

uf mozda da se vratim opet al mrzi me >I ali dosta sam lenstvovala bez

Sizzlym:
pa to je moj glawni problem....ili ne jedem nishta...ili jedem bukwalno swe shto mi padne pod ruku :lol:
al to nije dobro :cry: i ja doruchak uglwnom preskochim tj. prespawam ;) a shto se tiche wechere obichno imam 2 jednu oko 20-21 i kao drugu moju raaanu uzinu oko 2-3 poshto weoma kasno lezem.....e sudbino moja :(:(:(

e isto :IIII

mozhda je to enki tip ljudi. kako zivish inache

maja79:
samo napred ne odustajte!ova dijeta nije teska
meni samo nije jasno koliko mogu da waram...mislim ja se is3pujem da ako neshto waram...da onda swe prethodno nema smisla...i da onda mora swe ispochetka...nekako mislim da nece biti nikakwe wajde....bash sam u down-u :(

:lol:
Sizzlym:
meni samo nije jasno koliko mogu da waram...mislim ja se is3pujem da ako neshto waram...da onda swe prethodno nema smisla...i da onda mora swe ispochetka...nekako mislim da nece biti nikakwe wajde....bash sam u down-u :(

Neeeeeee, nemoj da si takva, molim te. OK, warala si, i stvarno idemo dalje. Ja sam prekljuce imala ispad, a juce sam bila jako fina. Sto puta sam zeznula dijetu kada bih posle dva, tri greshna dana digla ruke. E necemo to da radimo.
Glavu gore, evo danas je novi dan, be good girl, znamo da mozes. :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo vam nesto skinuto sa neta:

Pet navika da ostanete vitki

Zdravlje

Američki magazin Real Simple objavio je popis par navika vitkih osoba, a one su:
1. vitke osobe preferiraju namirnice s visokim nivoom vode, poput voća, povrća,supa i variva. Takva hrana ne obiluje kalorijama, ali uspešno smanjuje osećaj gladi;
2. vitki ne "preskaču" obroke. To olakšava zadržavanje optimalne telesne mase jer je gladnim osobama mnogo teže kontrolisati količinu hrane koju pojedu;
3. vitke osobe uvek doručkuju;
4. vitke osobe kontrolisu količine hrane koju pojedu u jednom obroku, a češće jedu iz manjih tanjira;
5. vitke osobe su fizički aktivnije.

evo zene jos nesto sto mi se cini da ima logike, a ne ta vasa izgladnjavanja!

Dijeta a jedete kao i obicno...Moze!!!

Želite skinuti koji kilogram al vam se ne odvaja od hleba i slicno?

Postoji resenje jednostavno i lako se priviknete:
- jedino sto je potrebno ujutru pola sata pre obroka otprilike popijete 2 case vode, ali ne hladnu ni vrucu onako mlaku i jedite sta god zelite.

Pre rucka pola sata jedna casa vode. Pre uzine 2 case vode naravno opet pola sata i pola sata pre vecere dve case vode.... naravno izbegavajte slatkise i pokusajte ne jesti bar posle 19 casova. Zagarantovan uspeh!

Nista novo, al treba uvek imati u vidu!

ma ja recimo kad su ugljeni hidrati gricnem i smoki,stapice,perece.ne pojedem celu kesu ali malo sto da ne.ali se pridrzavam dijete kad je meso meso i tako...bas da vidim kako cu da izgledam 27 aprila.tako mi dobro ide da sam kupila dva mantila vrlo seksi i 1 sasila maslinasti mantil.sad sam resila samo da kupujem.pre mi bre zao para da kupim nesto kad mi dobro ne stoji,skenjas se bre.samo napred ne odustajte.ogledalo imate pored sebe pa kad budete zadovoljne javi te.podrska!

Joj ljudi,ne znam.. ja ne krsim uopste ovu dijetu (sem sto preskocim dorucak ponekad)..nema grickalica nema nicega,ali sve mi se cini da to ne ide onako kako sam ocekivala..pocela sam 7-mi krug i ljudi oko mene kazu da se primeti,a ja kontam valjda bih i ja primetila da sam skinula 6-7 kg..ne znam drzacu jos mada pomalo gubim volju..Znam znam desava se ta stagnacija,ali ono..ma nemam pojma..valjda cemo svi izdrzati...mozda sam se i zeznula sto se nisam merila..(doduse nemam vagu u kuci :) ) pozdrav svima

Ja sam zadnjih pet-šest dana jela danju, i mislim da sam izgubila oko tri kilograma. :shock:
E, baš ću sad da smorim, kad si mi rekla da sam dosadna i ko zna šta još... Da, da, ti Jagodice :evil:
:rolleyes: :shock:

e...
a šta mislite.....jel može mesto voća kompot od voćki?
imam neke kajsije u konzervama i neke trešnje.
niko neće da ih jede, pa ja bi -da se ne baci:mrgreen:
i jel može suvo voće?
znam da ne piše u dijeti.
ja vas pitam za vaše mišljenje.

pajamaca:
e...
a šta mislite.....jel može mesto voća kompot od voćki?
imam neke kajsije u konzervama i neke trešnje.
niko neće da ih jede, pa ja bi -da se ne baci:mrgreen:
i jel može suvo voće?
znam da ne piše u dijeti.
ja vas pitam za vaše mišljenje.
moze kompot,ja sam jela breskve ali uglavnom sans sucre ajoutè,e sad suvo voce sam takodje povremeno jela ali prosto osetis da je to usecereno i da nije adekvatno za dijetu...ali meni su suve smokve dugo drzale,posebno sto mi one semenke ostanu u ustima pa ih trazim izemdju zuba i krckam oooo grozno:lol:ali ok zabava kad si gladna:lol:
doduse jela sam ih samo na voncni dan a ne ovako za dorucak...

A mene interesuje da li se jede salata kada je ugljenohidratni dan?? Mislim jel se jede uz kifle ili sta vec salata tog dana...ja nisam jela danas jer mi nije bilo sigurno..ali da znam za dalje...Nista ne pise za salatu tog dana.

Back